132

Борисов е прост!

преди 1 месец

Не Петков, а Бойко Борисов трудно говори литературен български! Затова праща отбор жени на преговори, защото Борисов е простоват човек, няма нужните качества да говори и преговаря като истински лидер. Бойко Борисов владее уличен простоват език, има беден речник и говори като на селския мегдан. Сега когато имаме политически елит като ПП-ДБ, Бойко Барисов изглежда комично жалък пред тези добре образовани българи! Несвързани думи и изречения боботи необразования Борисов. Но какво да се очаква от ед

131

Анонимен

преди 1 месец

След като цялата пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС се уби да залива с помия ПП-ДБ, сега изведнъж всички искали подкрепа и да управляват с ПП-ДБ!!! Защо ли? Защото са най-образованите и компетентни, културни и политически адекватни!

130

Анонимен

преди 1 месец

Аз се гордея, че България има такива умни, образовани и компетентни българи като политиците от ПП-ДБ. Да, направиха някои грешки, но кой е безгрешен.

129

ГЕРБ затрива Българи

преди 1 месец

Един от най-важните закони, за да си вземем парите от Европа по ПВУ, е този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. ГЕРБ са искали да бъде написан така, че да не засяга управлението на Борисов преди 2021 г., но така не само не минава пред Европейската комисия, а най-важното - не работи за българските граждани.ПП/ДБ са внесли работещ законопроект, който да е справедлив и да няма изключения за такива като Борисов. Борисов не е искал този закон да покрива сигналите за корупция по време на неговото управление! Защо ли??? Никой не е над закона, но Борисов мечтае да Е!!!

128

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ са най-добрата партия, компетентни, политически адекватни, добре образовани, културни, типични европейски политици! Всичко друго е отпааадък, ниска култура, врясльовци, популисти с изтъркани клишета, които си служат с вулгарни, гнусни интриги, манипулации, лъжи, простащина, без идеи, без компетентни хора и експерти, но пък владеят това да оплюват и унизяват почтените.

127

Анонимен

преди 1 месец

Мутрата Борисов продължава да саботира всичко, което може и да изнудва абсолютно всички! Или ще ни управлява той, или никой друг! Докога, Бойко? Докога ще държиш цяла България като заложник на собственото си оцеляване и корупционни интереси?

126

Анонимен

преди 1 месец

На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!

125

Анонимен

преди 1 месец

От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.

124

Анонимен

преди 1 месец

В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.

123

Анонимен

преди 1 месец

А бате Бойко нали имаше снимки спящ с пачки евраци и кюлчета дзлато, а какво стана с къщата в Барселона и луксозния бутик на манекенката...А какво стана с Делян Пеевски, който е в черния списък на САЩ и Велекобритания за корупция и пране на пари по закона "Магнитски"? Тези ли двамата ще "коват" законите в България??..

122

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса!

121

Анонимен

преди 1 месец

Протестите в България през 2020 г. започнаха на 9 юли с искания за оставките на премиера Бойко Борисов!!Почти половин милион българи се противопоставиха на разрастващата се мафиотизация, корупция, беззаконие в управлението на страната от Бойко Борисов и ГЕРБ, както и на ограниченията на свободата на словото!!!Една от целите на протестиращите беше едно бъдещо управление и съдебна система, в които олигархът Делян Пеевски и почетният председател на ДПС Ахмед Доган да нямат задкулисно решаващата роля в България!!!!!

120

Анонимен

преди 1 месец

Борисов събори последното Редовно Правителство, защото Проблемът за него беше в механизмът за избор и проверки на кандидатите за регулаторите и контролните органи (и мястото на ДПС). Това са тези над 100 човека, чиято смяна с нови лица може да рестартира държавността - или да продължи да я държи в плен. Процесът беше болезнен за ГЕРБ и ДПС, владеещи досега тези органи, тъй като не просто трябва да отстъпят територия, а и да отслабят контрола върху тях!!!!!

119

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ пък си помисли, че Борисов е "изпран", след като е в Сглобка с ПП-ДБ и може да им извива ръцете и да ги шантажира! Но и Борисов се излъга!

118

Анонимен

преди 1 месец

Мафията ДПС-ГЕРБ гони младите българи от България! Децата искат достоен живот, достойни заплати, справедливо правосъдие, свобода на словото, борба с корупцията, прозрачно разходване на държавните финанси, прозрачни конкурси за държавни поръчки, да няма мутри и мафиоти с бухалки в управлениато на страната, иска спокойствие и сигурност...

117

Анонимен

преди 1 месец

На Борисов ПП-ДБ му бяха нужни, за да поемат омразата на електората, които да оберат негативите на управлениато му.

116

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов е като туморно образование за България!

115

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов е виновен, защото бутна редовното правителство и вкара България в поредната спирала на нестабилност !

114

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ се провалиха за 7-ми път в съставянето на правителство поради наглостта, простотията и селския тарикатлък на мутрата Боко Тиквата!

113

Анонимен

преди 1 месец

Защо българските журналисти не попитат Бойко Борисов, след като имаше пълно мнозинство с ПП-ДБ в предния парламент, та трябваше да събори правителството и предизвика хаоса сега....защо сега говори за стабилност, преди не беше ли нужна, защо свали редовно правителство, което щеше да вкара страната в Еврозоната и Шенген...