66

САМО

преди 1 месец

ЗА ДОГАНЯ НА АХМЕД МИСЛИТЕ,ЯВНО ВИ Е СТРАХ ОТ НЕГО,НО ТОЙ НАИСТИНА РАНО ИЛИ ПОСТНО ЩЕ ВИ УДАРИ-СТЯГАЙТЕ СЕ

65

!

преди 1 месец

Всички турци един след друг заемат позицията на агент Сава или Меди Доганов, което за пореден път доказва етническия и криминален характер на ДПС. Но турците и циганнните в бг са толкова ограничени умствено, че ако примерно за кмет на Кърджали се кандидатира магарето или прасето , те ще го изберат на първи тур, не защото искат да ги управлява магаре или прасе, а защото е от ДПС.

64

Снайпер

преди 1 месец

Благодаря ти, цОНЕВ, че подобри живота на българите, докато дупетатсваше

63

Тая погнуса

преди 1 месец

Дали не се е взел с Любо пел тека. По очилата ще ги разпознаете!

62

Ментовка

преди 1 месец

Тоя макак има повече ботокс от Путин бе?

61

Демократ

преди 1 месец

Той няма нужда от Доган вече се пенсионира на максинална пенсия.

60

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

Само вижте тази "честна и почтена" физиомозия... :) :) :)

59

123

преди 1 месец

Дописката можело да я озаглавите Похвално Слово за Деляна Пеевски. Интервюираният индивидуум повтаря името повече пъти, отколкото се повтаряше името на другаря Живков в уводна статия на Работническо Дело

58

Обективен

преди 1 месец

Мента, твоя приятел се опита да прекръсти партията на " Д елян П еевски С винята " а ти не се ориентира навреме,както го правеше успешно досега.

57

Анонимен

преди 1 месец

До сега ДПС не е била етническа партия. Това го каза КС в началото на 90-те години. Затова оставиха партията да съществува. Как така след 30 години някакви реват и говорят за турци, помаци, българи и т.н.? Я се спрете. Всичко помним.

56

Копейкин

преди 1 месец

Абе да не се бъркам нещо, нямаше ли един Христо Бисеров, дето с Данчо Ментата ги хванаха като депутати от СДС да бъркат в кацата с меса??? И Ментата се откупи срещу депутатски имунитет при агент Сава. За един приятел питам.

55

Анонимен

преди 1 месец

Йордан Цонев е един от любовниците на Доган, от млади години!

54

Кръчматъ

преди 1 месец

""""Не сме тръгнали против Ахмед Доган""""" -------- А, срещу кого, бе??? Срещу Путин или срещу Тръмп??? -))) По-добре да си беше мълчал...

53

Анонимен

преди 1 месец

Гнъс

52

А,ха

преди 1 месец

Не сте срещу Доган,само дето му изключихте хората.Сегс сте в капан,който дамите вие заложихте.

51

До 44

преди 1 месец

Изобщо не си прав.Младежкото ДПС е най- голямото в Европа.Не се пестят пари за обучение в престижни западни университети.И после кадрите се връщат и работят за ДПС по регионите.Миже да се каже ,че те и кметовете на ДПС по места правят изборите.И изобщо не са за подценяване.Миже да има някой завършил в Турция,но аз поне не зная такъв.

50

Папо

преди 1 месец

Скоро от Сарая , ще му пеят "Даньова мама".

49

Капитанът

преди 1 месец

Пред българите високомерно е влязъл в господарската роля на "турчето" , а пред турците в партията си бил неглижиран като "българчето". Как му се вика на такъв ,сами се сетете.

48

Анонимен

преди 1 месец

Данчо данчооо, няма принципи и МОРАЛ при тебе братче - на където задуха вятъра натам отиваш!!! Едно време предаде костОФФ и отиде при доганя, сега предаваш доганя и отиваш при cвинeeBски, само че внимавай да не се опраСиш и ти, щото после ще трЕбе пак в сараите да ходиш, да чykaш на портата и да се молиш на "почетния" да ти позволи да му целуваш краката, а и други органи!!!!

47

до 48

преди 1 месец

Ментата и Доган спазват някаква хигиена, приятелю, ама тоз Кючюк наистина е много нечистоплътен и физически и морално, аз съм от ДПС и ти го казвам, за съжаление са прави хората.