18

Радек от Боктор

преди 1 месец

Гледах ги през април във Виена! Роб Халфорд още го може! Ще забият як купон!

17

XYZ

преди 1 месец

Направиха невероятен концерт 2004 заедно с Queensryche

16

Дърт металяга

преди 1 месец

Дедо Боже на метъла, да си жив и здрав още много години! В петък чакаме да ни издъниш ушите и да ни разтресеш старите кокали. Слушам те от 1977 г., скоро ще стане половин век!

15

Метълхед

преди 1 месец

Издадоха нов албум тази година и мисля, че има доста яки парчета за група на 50 години. Мислиш си, че са твърде стари за такива работи, но въобще не си личи. Егати костеливите са тия, евала

14

Почитател

преди 1 месец

Без КК няма Джудас!

13

Анонимен

преди 1 месец

Всичко супер, ама няма ли един стадион, писна ми от тази продънена зала. Лято, 40 градуса, те в зала... И не ми казвайте, че има климатици... Бил съм на концерти в Армеец много, но повече на концерт там няма да стъпя! Само на спорт!

12

Анонимен

преди 1 месец

Когато гостуваше Дългия при Тото преди една година и нещо и чух от Дългия за тази група. Първо му е гостувал вокалистът на групата, а след това и с групата и Слави разправя: "Репетират с Ку Ку бнед тази група и по едно време вокалиста идва при мен и ми казва: Дай да изключим когато е предаването на моите хора кабелите. Слави: не те разбирам? Вокалиста: виж сега, твоите свирят всеки ден, моите съм ги събрал преди месец. Да им изключим кабелите да не се излагат." Муаххахахаа...

11

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Те, Мейдън и Металика са най добрите в жанра. После 👌ACCEPT, Annihilator, Heloween. Металика и Мейдън см ги гледал. Много исках и Джудас ама няма с кой да ида. А в тия жеги да пътувам до София мерси.

10

Боби

преди 1 месец

Последният им концерт в България беше 18.07.2022 на Мидалидаре Рок .Не е вярно, че е бил през 2015 .Не е вярно също , че е бил на Hills of Rock.

9

Анонимен

преди 1 месец

Какъв концерт, каква почивка бе, нямам пари

8

Гого

преди 1 месец

Някой по-долу пише : Да бяха афиширали концерта по-рано , хората тръгнаха по почивки . Датата за София е обявена в средата на февруари т.е. повече от 5 месеца преди концерта .Вие колко по-рано искате да го обявят ?

7

valq

преди 1 месец

Darti valci! Brad mi i na tqh 6tal da hodi, pari na vqtira! Vmesto da si doidi v pavliekeni!

6

Анонимен

преди 1 месец

Информацията не е вярна, 2015 беше последният концерт пак в Арена Армеец

5

Гоим

преди 1 месец

Старите пръ дльовци на зла деградирана наглобританска нео-колониалната индустрия. Изглежда че са подзакъсали на стари години, организирай шабашове Като в София, вместо да с гледат кефа под слънцето.

4

Анонимен

преди 1 месец

добри са , но да бяха афиширали по рано .... хората тръгнаха по почивки

3

Анонимен

преди 1 месец

През юли месец се изсипа целия *** на света в Бг.

2

Велик Judas Priest

преди 1 месец

Break in the law!

1

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Добър концерт. Роб Халфорд е велик !