317

Анонимен

преди 1 месец

Чичкото и пубертоидчето. Акт за новата фото изложба "Педофилът и Дедофилчето"

316

Анонимен

преди 1 месец

Русия може да промени радикално ситуацията на бойното поле във всеки един момент. Имат достатъчнои ресурси и средства да го направи. Спокойно могат да закрият проекта Украйна до края на тази година. Не е това целта и.

315

НАТО

преди 1 месец

Национална Американска Терористична Организацея

314

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски разбира,че е използван, но вече е твърде късно.

313

Златното кюлче

преди 1 месец

Не съм си задавал въпроса "Русия ще победи ли?", а въпроса "и какво ако Русия победи?". Територия вече имат, но население за нея нямат. Ресурси имат, но индустрия и икономика като за тях нямат. Ясно виждам, как и какво Украйна може да загуби, но не виждам как и какво може Русия да спечели. Финландия и Швеция вече са в НАТО. Единствените съюзници на Русия са азиатци и мюсюлмани. Една шепа сринати със земята градове, каква победа са?

312

Мони

преди 1 месец

НАТО винаги са помагали само на терористи.

311

славата нещо не разб

преди 1 месец

Ние по същество поддържаме Украйна да остане в битката и да постигне известен напредък, но не и да спечели категорично", коментира Лиана Фикс аххахахахаххахахаха до последен украинец- истина е

310

Аааааа

преди 1 месец

Колкото повече НАТО помага на Украйна ,толкова повече Украйна губи от територията и народа си Факт!

309

Гост

преди 1 месец

А защо НАТО помага на Украйна, като тая същата не в НАТО?! А да се сетих се хамериканците са престъпниците, който са заточвани там от Европа. Т.е в кръвта им е да са такива!

308

Анонимен

преди 1 месец

Античовешка и антихуманна организация НАТО дава оръжие да се убиват хора а когато зеленски и Меркел правеха трика на Хитлер с договор за не нападение разбирайте минските споразумения НАТО не потърси сметка защо украинските нацисти продължават да избиват дечица и цивилни руснаци в Донбас и да съдействат чрез дипломация да се реши проблема а НАТО предпочете да въоръжава Украйна и да предизвика Русия да нападне това нещо Едва ли ще се намери някой евроатлантик да го обоснова или оспори

307

НЯКОЙ

преди 1 месец

войната е доходоносна, мъни, мъни. а и аденохрома от мъчително измиращите войници някои рептили изпадат в транс от кеф като видят гледката......сащ са долни из.р.о.ди

306

Toni Ivanov

преди 1 месец

До # 356 Можеш ли да ми кажеш "евроатлантическите ти ценности"? Ако искаш да знаеш какви са техните ценности попитай колонизираните от тях държави. Евроатлантическите ценности са на държавите по крайбрежието на Атлантическия океан,това са: Англия,Испания,Португалия,Франция и Хонландия. Коя от тези евроатлантически държави не е колонизаторска държава??? Защо не попиташ евроатлантическите ценности дадени от Франция на Нова Каледония или Нигер?

305

български патриот

преди 1 месец

Кат Русия няма друга,тъй коварна на света.НАТО и ЕС са нашата опора,гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите.

304

Км

преди 1 месец

Нашите атлантици яко са хлътнали по САЩ и НАТО,но не е лошо отвреме навреме да си спомнят Афганистан,където планинци с джапанки ги подгониха и нямаха време да се изнесат .Оставиха техника и оръжие за 82 милиарда долара.

303

ами

преди 1 месец

Заглавието на статията е най-яркото доказателство как сащ и пуделите им от европата са намерили най-накрая някакъв ***,който да използва сънародниците и инфраструктурата си,за да се опитват да навредят на Русия,както политически,така и икономически,НО САЩ НЯМАТ никаквво намерение да унищожат Русия,просто защото ще изгубят основното си оправдание за налагането на тотален военен геноцид над света...

302

Анонимен

преди 1 месец

Гърция дава 32 ф16 на Украйна Браво на гърците

301

до Toni Ivanov

преди 1 месец

Българските мужици не знаeте какво е това свобода и демокрация. Единствената ви мечта е да сме далеч от западните ценности и вечна губерния и васал на Русия .

300

Toni Ivanov

преди 1 месец

На тази снимка Столтенберг потупва Зеленски по рамото и му казва:"Продължавай да избиваш украинците за нашата стратегия да умаломощим Русия,а ние ще ти помагаме да правиш това,докато избиеш всички украинци."

299

Toni Ivanov

преди 1 месец

До #352. Какви свободни хора сме щом на наша територия има бази на натовските окупатори? Ако се наложи НАТОЮ да воюва с Русия,недай си боже,никой няма да ни пита и натовската армия ще преминава през българската територия като през празно поле. Това ли ти е свободата,когато продажните ни политици са продали територията на България на западните империалисти,които умишлено предизвикаха Русия да започне тази война???

298

@ @ @

преди 1 месец

Навремето българите спрели османския поробител на границата на Европа. Сега украинците спират руските окупатори и мародери на границите на Европа. Това е приликата между България и Украйна - ние сме свободни хора.