58

Главчев

преди 1 месец

Ти не си нищо друго от един съвършен кр е тен!България гори, но за главундера празен, положението не е критично! А ако беше Украйна, щеше ли да е критично бе овен?

57

Анонимен

преди 1 месец

Понеже София не е пламнала, значи не е критично.

56

Анонимен

преди 1 месец

Не е, бе, Главчов, хич не е критична ситуацията с пожарите, капризничат тук някакви. Хората без домове останах, животни без храна, колко декари гори и пасища изгоряха, колко зверчета изгоряха в горите? Не може държавата сама да се справи с пожарите, та търси помощ от ЕС. Щот изобщо не е критична ситуацията. Една вила да ти беше изгоряла, друго щеше да пееш, въпреки че щеше бълха да те е ухапала.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен===Само преди няколко дни наши пожарникари заминаха да помагат на гърците,може и още да са там!

54

Анонимен

преди 1 месец

Да, бе. Щом не се е подпалил Мин. Съвет.

53

Ленин

преди 1 месец

53 разбрах го , самоче Турция я остави къде е българското правителство яде кебапчета в посолството!!! Щом сте доволни , Българияе гори по всички параграфи.

52

АА

преди 1 месец

За г-н Главчев какво означава "критично".Страната ни е пламнала ,а той пет пари не дава.Но ще помагаме на чуждите,ако му наредят .

51

Анонимен

преди 1 месец

До 52 Не ми е длъжна турция за нищо и не искам да имам нищо общо с тая проклета държава. Въпросът ми е реторичен и е към долните туркофилчета, дето не спираха да обясняват как турците ни били първи приятели и даже братя, и винаги щели да ни помогнат в нужда, което и на малките деца е ясно, че в пълна лъжа.

50

Ленин

преди 1 месец

До 51 Абе това че нямаш управници или поправка имаш - не ти в дължина Турция , това е прехвърляне на топката , това че не ви стиска да изхвърлите тази продажна зган от парламента , и не свикате военно полеви съдилища по улиците си е ВАШ проблем.. сега ходи на барче тая вечер и си мисли че някой ти е длъжен ..

49

Анонимен

преди 1 месец

Великите ни турски "братя", дето тук някви само разправят как първи щели да ни се притекат на помощ, къде са? Изобщо знаят ли че има пожари в България? Пратихме им толкова помощ след земетресенията, а те и копче не са ни помогнали при бедствие. Това показва кой народ е по-качествен от двата.

48

Абе

преди 1 месец

Вие не четете ли какво публикувате. Напълни ли сте с новини за изгорели къщи и изведнъж Кратунката бил казал еди какво си.

47

Анонимен

преди 1 месец

Aлооо, Кратунчев, Розовата долина гори! Кога ще стане критично за теб, когато умре някой ли?!

46

До Трагедия

преди 1 месец

А защо трябва да ЧАКАМЕ на някой, било руснаци или европейци?!? Защо нямаме самолети за гасене, гърците си гасят сами пожарите. Ами защото българина е кopyмпиран ceлски бек който освен да краде нищо не може да изгради.

45

до 37

преди 1 месец

В Гърция и Турция също гори здраво, не им е до нас. Но ние имаме поне 20 000 натовски аскер под ръка, заедно с модерна техника. Нали така? Те къде са и защо се ослушват?

44

Анонимен

преди 1 месец

Водород, Запалка кибрит, Барут, Динамит, Сърце, Твоят огън с който разпалваш пожари Вселено Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна е гориво за двигателя на Българина да е във Вечно движение! И всички живущи в град Воденица на улица Лисица номер Плесница да се вардят от Главчев Печелещ от Пожарите в Политиката!

43

Ленин

преди 1 месец

Господа Хромите в моловете как от какво св издържат ? Кражби , прости-Турция , тази безполезна гмеж до 2050 г ще е превзела цяла България , говори се че тарторите на някои от Хромите чакат да падне ЕС и да започнат да превземат град след град , сещате ли се какво ще се случва с вас ? И всичко това от вашето спане пред телевизора

42

Ленин

преди 1 месец

Роби търпите ли ? Ще става и по зле , хвърлете тази мумия в огъня , след като под човека казва че няма проблем с пожарите нека проверим.

41

Анонимен

преди 1 месец

Не било критично , в Странджа изгоряха над СТО ХИЛЯДИ ДЕКАРА, гора !!! СТО ХИЛЯДИ ДЕКАРА !!! това е цял балкан бе ! Есента елате и гледайте какво изнасяне на дърва ще става от там, не могат да се разминат камионите, и после ми говорят кой си бил хвърлил фаса. Не сме държава и никога вече няма да бъдем

40

Трагедия

преди 1 месец

Преди да станем големи "европейци" в такива ситуации руснаците ни пращаха 3 самолета и всичко приключваше набързо,а сега ако чакаме събратята си от ЕС ще си изгорим до основи

39

Гошо Селския

преди 1 месец

Кат са съберем 5-6 ceлянинa в гората да си правим пръжки с лук и да жулим домашнярка и да се правим на силни и после харчим парите на данъкоплатците да ни оправят ceлиниите