23

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Мдам, по черноблатното са със забавни последици също леда, айряна и тараторите по кръчмите, де що е забъркано с чешмяна вода... Ефектите са почти винаги едни и същи, т.нар. перфектна тръба - от единия край струя в порцелановия трон, а в същото време от другия - струя в легена на коленете :))).

22

БАХАХАХАХХ

преди 1 месец

На бг морето все за нещо трябва да внимавам, че да не ме хване "летния вирус" или да не ядосам някоя мутра. Понеже преди 10години ми писна, реших да пробвам в гърция. И о-чудо там явно няма летни вируси, а и мутрите са кът.

21

Хлоро

преди 1 месец

Е, не я ли хлорират вече?

20

234

преди 1 месец

До АнонименГлупости! На Черноморието водата никога не е била подходяща за пиене. Навремето хората си носеха бързовари, за да я преваряват.

19

Анонимен

преди 1 месец

Ако не знаете на морето вече водата е от язовир Камчия. И е много по добре да се пие чешмяна вода от озонираната бутилирана. Бутилираната вода е мъртва вода, без микроорганизми в нея. Замислете се. Хората боледуват от лоша храна и вода, която ни пробутват в магазините. Всичко е изкуствено, убито. Продуктите не се развалят вече!

18

...

преди 1 месец

На БГ морето винаги се е пиело само бутилирана вода! Така е от повече от 25 г насам! Децата като малки, когато ходехме на БГ морето винаги ама винаги имаха някакви чревни дисфункции! От как ходим на море или в Гърция или в Турция такива неща не сме имали!

17

Анонимен

преди 1 месец

А наливна бира може ли :)))

16

Анонимен

преди 1 месец

За българското море съвета е един - не ходете. Защо освен мутрите, ще трябва да страдате и от куп болести!?

15

I

преди 1 месец

Da ne se porachva led.

14

Анонимен

преди 1 месец

Южното черноморие се захранва с питейна вода от два язовира - Камчия (Бургас без Меден Рудник) и Ясна Поляна (от Меден Рудник на юг). Водата от Камчия е подходяща за пиене на 100%, за Ясна Поляна не съм сигурен.Пожелавам на гостите от столицата приятна почивка. Имайте предвид, че не ни спират тока и водата през ден, 60-70% от жилищните блокове са санирани, а това, което може би най-много ще ви учуди е наличието на здрави тротоари и удобен градски транспорт.

13

Анонимен

преди 1 месец

Що бе,оня папуняк с цаките,нали се жабуреше с морска вода до отходната тръба в Царево и каза че нищо й няма на водицата.

12

malgiorno a tutti

преди 1 месец

"Не пийте вода от чешмата на морето." БУАХАХАХАХА :))). Е не, ще умра от смях :))). Дохторицата откри сухата, мократа и студената вода взети заедно, с наченски да открие и топлата :))).

11

Анонимен

преди 1 месец

Доста хора май са пили небутилирана вода по морето и това е създало обилен поток от словестна диария тук в коментарите. Моля Ви слушайте доктора и си пийте хапчетата ;)

10

Пако

преди 1 месец

Е, тва ясно и старо като слънцето - никва вода от чешмите, никви фрешове и неща с лед. Иначе, цялата почивка минав в тичане. Инак, местните си ият от водата, ама на тях ентеровирусите отдавна не им правят поражения. Ама софеанец а се набълбука с вода от крана в кичин и го пиши бегал.

9

POСВ

преди 1 месец

На морето дори морската вода е годна за пиене. Замървяване няма, тествана и безопасна.

8

лекар

преди 1 месец

Този не е никакъв истински лекар, истинският лекар по закон съветва на Лейноморието само с 3 вида Лопедиум! И захванване по график, започва 3х дневно седмица преди почивката до 3х ден седмица след.

7

Анонимен

преди 1 месец

През социализма навсякъде имаше чешмички и течеше чиста и проверена вода безплатно . Сега за половинка вода минимум левче .Бизнес правят хората , затова затвориха всички чешмички

6

От Слънчев бряг

преди 1 месец

Заповядайте крепостни панели-дюнера е,, само'' 18лв, Бургаско наливно - 7лв. Сюргюна е гарантиран

5

Ъхъъъъ.....

преди 1 месец

Да се пие, но бутилката от литър и половина/примерно/, е на цената на кубик вода от чешмата!

4

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не ходете в България на море! Всички заведения имат канали за отходни води в морето.