21

Анонимен

преди 1 месец

за 100 кинта на тениска от БФС не искат да кажат кой им шие тениските . Да ме извиняват , но като ги знаем що за организация са като нищо може да са поръчани от TEMU за стотинки и да кашират едни пари

20

none

преди 1 месец

30 години си спомняме с умилени как сме били 4ти на световно! Вчера Англия загуби на финала на Европейското и на нкой не му минава през ума да се гордее че са завършили втори. Братя и сестри българи дайте да се стегнем малко и да си оправим самочувствието.

19

Ицо Кюрда

преди 1 месец

Направи хазартно и наркозависими децата ви

18

19,20 и 21

преди 1 месец

Са е един и същи човек който е луд с жълт картон опасен за хората.

17

Анонимен

преди 1 месец

Всички отидоха в чужди отбори, защото социализмът ги дундуркаше от ученическите години. Стоичков хвърляше капитанската лента на земята, правеше истерии заради Ники Илиев. След футбола всички се изложиха с далавери, присъди, скандали

16

До Анонимен

преди 1 месец

Костадинов тогава беше в Порто а Балъков в Спортинг :)Тва са 4 човека... а Хубчев, Сираков, Туню, Кременлиев, Боримиров и тн? Само финално да питам...ти 94-та на колко годинки беше...? :)

15

Анонимен

преди 1 месец

30 години не постигнахме нищо по-добро... плачевно ниво

14

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен.... нигерийците 1994г. бяха Амонике, Амокачи и Йекини. 3-0 Такива неща се помнят.

13

Зозо

преди 1 месец

Айде нема нужда.

12

Анонимен

преди 1 месец

Тия не трябва да се наричат Български, а само футболен съюз, даже с малки букви изписано. Отделно, нямат право да правят пари с Български символи, защото не са Българи! Институциите да се сезират!

11

Анонимен

преди 1 месец

освен за парцали за миене, за друго не може да ги ползване, с изключение тази на Трифон Иванов, той беше най-човечен от всички, но ще пуснат 5-6 бройки толкова заради паметта му. Перукан ще дава пари ли някой да си вземе и Плешо Млечков

10

Анонимен

преди 1 месец

Отнов се бърка боя с еб...то. Тогава имаше държавна плитика за спорта и мног пари се даваха за развитие на спорта. Обикаляха по училища за таланти, съответно имахем и мног оуспехи. Не с подкупи и чалготеки, а с мног труд и талант, но и със пари. Така се градеше визитната картичка на НРБ с спортни успехи. Това, че са били добри футбулисти, гимнастици и т.н. не ги прави непремено добри хора, неподкупни, добри мениджъри и т.н. В момента в който се подмениха ценостите от нематериални на материални..

9

Анонимен

преди 1 месец

до милеещите за "светлия" соц да им обясня нещо те естествено са кух-...и лей......ки и няма да ме разберат,тези футболисти стигнаха до полуфинала ,защото играеха в ЗАПАДНИ отбори тъй като "светлия" соц банкрутира, Стоичков-Барселона, Костадинов- Байерн,Пенев-Валенсия,Лечков-Хамбургер,Балъков-Щутгарт да продължавам ли?

8

888 Камата Кауфлан

преди 1 месец

Тези герои и соц труженици съсипаха футбола в България. Майката на Стоичков е виновна

7

До 6

преди 1 месец

Не знам дали схващаш, че соц отрочетата (Сточков и сие) докараха футбола до дъното като ръководители. Или да обясня?

6

Анонимен

преди 1 месец

Във футбола живем в миналото, в държавното управление в соца!

5

Анонимен

преди 1 месец

Пак благодарение на лошия социализъм, а след това - Джизъса, Джуджи, Джиджи

4

Анонимен

преди 1 месец

как го написахте хубаво, че само от швеция паднахме.... ама имаше и едно 3:0 на старта и един Джей Джей Окоча и един Амукачи.... единия тръскаше мрежата нещо по едно време... :)

3

Боби

преди 1 месец

наздраве!

2

Анонимен

преди 1 месец

А шорти и калцуни пуска ли пълен комплект :)))