78

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютни глупости! Няма как да се докаже забавяне 0,3 милисекунди за един век в периода 1900-2000г. Съответно няма как да се докаже или обоснове прогноза за следващия век забавяне от 2,6 милисекунди за 100 години. Пък и както пише в мънкането по-надолу големи грешки ставали ... щото Луната, приливите, отливите и не знам си какво още им пречела на точността. Свиквайте бе "учени" - всичко се движи и видоизменя и без чавешката намеса. Стига внушения с цел ограничения на дишането/например/.

77

Анонимен

преди 1 месец

"Пълни глу_пости. Колко дълъг..." - Е ОК, щом става въпрос за удължаване поради забавянето на скоростта на въртене на Земята около оста съм съгласен, че е възможно не само с промяната на оста на въртене на Земята... :) ...

76

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глу_пости. Колко дълъг ще бъде денят зависи от наклона на оста на Земята, а не от климата хахаха ... Кой ги пише тези неща? Завършен 3-ти клас има ли хахаха Вземете един глобус и фенерче. Довечера на тъмно светнете срещу глобуса. За да стане деня например в България по-дълъг, трябва да промените наклона на оста на въртене на глобуса.

75

Анонимен

преди 1 месец

Това са глобалните цели! Нема да се плашите! В крайна сметка са ви обещали дигитално евро на принципа "Тука има, тука нема". Щели да им се сринат GPS-ите и финансовите транзакции, моля ви се! Като си ги знаем, най-вероятно в момента тестват нова система за проследяване и контрол на база корупция. Ще знаят къде сте и какво правите и работите, но няма да ви плащат. Ей туй ви обясняват.

74

Анонимен

преди 1 месец

До Доктора От тези 0.4% само 3% са от човека. Това също забравят да го кажат, както и фактите, че водните пари(до 10 пъти повече в атмосферата) имат много по-силен парников ефект, СО2 всъщност храни растенията и в парниците пускат такъв за повече реколта, СО2 се рециклира от природата за до 10-15г, сега всъщност са най-ниските нива на СО2 в атмосферата, откакто има живот, и близо до границата да измре всичко заради липса на храна за растителността.... Абе, важното е да борим нещо и въртим пари

73

Доктора

преди 1 месец

Стига с тези Въглеродни емисии , това е най-голямата измама на века ! Въглеродния двуокис е 0.04% от газовете в атмосферата.Нищожно количество което се "обвинява за глобалното затопляне"?!

72

Анонимен

преди 1 месец

Е голям смях.:))

71

Подсказвам

преди 1 месец

това са тъ.потии! Зелените кратуни се чудят с какво да ни плашат! Ама да почетат малко физика, геология и т.н.

70

Няма да имате нищо

преди 1 месец

Toва за сриването на интернета НЯМА ДА Е ОТ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ. 2030 иде. Овцете спят. Ваш Клаус

69

FMC

преди 1 месец

Не че съм против екологията, напротив. Но съм за екологията не защото Земята спирала да се върти, а някои псевдоучени, предполагам завършили и те Харвард, вземат милиони, а защото замърсяването влияе на самият човек! Ето това трябва да е целта ни-чиста планета за хората, а не чиста планета заради милиардите, дето малцина гушват от подобни безумни идеи като тая за въглеродния отпечатък!

68

FMC

преди 1 месец

На Земята, насекомите са най- много ройни и като цяло с най-голямо тегло. Някой следи ли насекомите? Или дайте да правим брашно от тях, да може да изхраним раята. Размножаването на насекоми не е ли проблем? Как 8 млрд. И дивида влияяят на планетата, а 1ммрд говведда не влияят или още по- зле, насекомите с най- голяма маса от всичко живо не влияят?

67

FMC

преди 1 месец

Какво точно време? Времето е относително, казал е Айнщайн . Сега...ще оборваме Айнщайн ли?

66

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

Екоклиманеолибера3тично е... Но пък 300 гривни са си 300 гривни за еко пропагандата :)

65

Леля чичо

преди 1 месец

Четете между редовете, златния милиард ни казват че не ни искат вече да ни има за да не им замърсяваме планетата, момента в който роботите поемат голяма част от обслужването и производството от което се нуждаят милиардерите, 90% от населението става абсолютно ненужно

64

Анонимен

преди 1 месец

По-голяма измишльотина не бях чел.

63

Анонимен

преди 1 месец

казаха учените, съперничейки на естествените процеси, които съществуват от милиарди години --> безумно тъпо изречение. авторката е добре да си опресни информацията за това как се използват деепричастията в българския език, и кога не трябва да се използват. ако е човек, а не бот, де. имам сериозни съмнения, че е второто.

62

нон стоп

преди 1 месец

Не е баш време за сериозни коментари, нооо . сериозно ли мисли някой, че човешката дейност на 10 милиарда индивида - от водата в тоалетната/там дето ги има, нали/, та да зарядното на мобилния, и всичко това няма да даде, ама ни най-малко отражение върху природата?! Без да броим автомобили, самолети и т.н.!!

61

Груйо Михалов

преди 1 месец

Китай,САЩ и Индия причиняват 70% от емисиите. България под 0,1%.... Защо трябва ние да плащаме за чужди грехове? Само една Нигерия след 25 години ще е с население колкото на целия ЕС. Защо бай Иван трябва да яде буболечки и да му спрат астрата на газчица от движение или да му налагат високи данъци ?

60

Анонимен

преди 1 месец

По принцип денят нараства до лятното слънцестоене и след това намаля до зимното.

59

Уау

преди 1 месец

Това зелените вечесъвсем изперкаха! Земята се върти по-бавно заради някакви климатични промени, породени от човешка дейност... Може би въздействаме на слънчевата активност също... За "онези" 400 милиона долара ли ламтят?!