14

Анонимен

преди 1 месец

Интересно, а бара Дунав за какво е?

13

Не

преди 1 месец

Не се месете на природата ! Не е нужно да сте алчни!

12

Анонимен

преди 1 месец

Както ловджиите подхранват дивеча, така и фермерите трябва да бъдат активни в засаждането на дърета и създаването на горски масиви. Още повече, е според приетата зелена сделка 10% от обработваемата земя трябвали да се оставя незасята. очаквам при новия европарламент да има известно поумняване. Но поумняване, в смисъл по-малко стремеж към моментен келипирджилък, е необходимо независимо от Брюксел.

11

Помните ли като

преди 1 месец

разнебитиха стопанските дворове и напоителните канали? Евала на демокрацията! Хубавата ни оправи! 35 години - 1 построен язовир.

10

Анонимен

преди 1 месец

А защо има само турски чушки и домати по 5 лева килото :)))

9

Анонимен

преди 1 месец

Българския ТКЗС-ярски съюз :)))

8

Охладена минерална

преди 1 месец

Вода и капково напояванеМинералната вода ще ни спаси от сушата

7

вие си ги избрахте

преди 1 месец

късно е либе за китка, атлантизма затри тази страна. пари за укрйан и нато ще има за вода и тока ВНОС!!!!!!!!!

6

Водни кули и

преди 1 месец

Капково напояване

5

Анонимен

преди 1 месец

КАТО ИСКА ДА ИЗВАДИ ПАРИ И ДА СИ КУПИ НАЕМЕ СПЕЦИАЛИСТИ ДА МУ Я НАПРАВЯТ.

4

Анонимен

преди 1 месец

Малко късно са се сетили. закъснели са "само" с 30-тина години. "Напоителни системи" отдавна съществува само на хартия, тръбите са нарязани, напоителните канали , помпените станции.. всичко е разрушено. Това с никакви стратегии няма как да се върне.

3

Анонимен

преди 1 месец

Всеки реалномислещ човек би бил наясно, че частната собственост е крайно непригодна във всички некомфортни ситуации, във всякакъв вид кризи, във всякакъв вид природни бвдствия. Общчество, което се е съгласило да провъзгласи пълна доминация на частната собственост, е безпаметно и не гледа надалеч. С една дума - незряло. Стига авантюризъм!

2

Я си искайте

преди 1 месец

Напоителна система от видния политолог и анализатор Харизанов,който като шеф на "Напоителни системи",назначен от ГЕРБ наряза тръбите и ги продаде.

1

Зевс

преди 1 месец

Първо да попитат Харизанов къде са тръбите на "Напоителни системи", че май отидоха за скрап? После да питат има ли държавна политика за управление на водите, съобразена с актуалната климатична обстановка? Последно да питат кой и защо разрешава на частните ВЕЦ да работят докато язовирите не са пълни и не се очакват валежи?