10

Batman

преди 1 месец

Екипи на министерството на труда извършват проверки, налагат много високи глоби на работодатели.. А ЗА ТИЯ ЕКИПИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НЯМА ЛИ ДА ГИ УДАРИ 50 ГРАДУСА В ГЛАВАТА ТЯХ КОЙ ЩЕ ГИ ГЛОБИ КАТО ПИШАТ ГЛОБИ ПРЕЗ ЧАСОВЕТЕ НА ЗАБРАНАТА.. ама че нахални и лакомни гърци...

9

Анонимен

преди 1 месец

Нормалните хора работим от вкъщи. Вече бачкерите по улиците какво правите не ни интересува. Въпрос на избор е и е елементарно. Вие сте слугинаж на средната класа. Средната класа я няма около вас, работи от вкъщи. Няма смисъл да работите.

8

Анонимен

преди 1 месец

В Македония още миналата седмица парламента гласува работно време до 11:30 часа сутринта. Само ние имаме управляващи,които мислят само за себе си и тези,които им плащат,а не за хората! Там има и забрана за влизане в гората!

7

Изостават гърците

преди 1 месец

В Черна Гора въобще е забранено да се работи.

6

Язе

преди 1 месец

Хе-хе. Те византийците ако работеха, немаше ЕС да ги спасява през 10 г от фалит. Хубавото е, че вече да се работи/при определени условия/ е незаконно. Скоро и цялата работа ще е незаконна, само заведенията ще работят, но с персонал българи и пакистанци.

5

Анонимен

преди 1 месец

Забрана не е нужна. Не съм видял каракачанин да работи и без забрана.

4

Анонимен

преди 1 месец

Къде е видяхте тази тотална забрана? Вие не разбрахте ли, че хората сега пътуват много, пък за Гърция през ден.Така че не пишете каквото ви падне, само за да пишете нещо!

3

Свикнали са

преди 1 месец

Те не са по работата и не по обед.

2

Анонимен

преди 1 месец

Прекалено много навапцани са почнали да дават фира и са се присетили да ги пазят принудително..

1

Анонимен

преди 1 месец

Сиеста фиеста