30

Анонимен

преди 1 месец

Много хора хванаха "бичи" цикъл и се помислиха за гениални инвеститори. Няма лошо! Но аз много добре си спомням и "мечия" пазар от 2009-2013. След "ихо...." идва "тихо"...

29

Анонимен

преди 1 месец

И медиите имат принос някой им плаща да говорят и пишат как цените растат нагоре а строителните материали са с нормални цени.НА работниците едва ли се плаща повече е може малко щот ще избягат и то се плаща на ръка .Няма контрол на нищо в таз държава тъй че всеки да си върти килипира и далаверата както може .И да по-добре си купете имат в Гърция или Италия по-евтино ще излезе а и държавите са нормално-социални и другите от ЕС.Много известни личности се заселиха в Португалия но не и у нас

28

Анонимен

преди 1 месец

Докато го чакате тоя балон да се спука, брокерите направиха луди пари от сделки, особено по морето. А, вие си чакайте и завиждайте. Те и за криптовалутата така се изказваха "капацитети", като вас, а пари се правят лесно, ако имаш акъл. Пийте по 5 ракии довечера и мразете всичко и всички, това му се вика живот.

27

Анонимен

преди 1 месец

До 24 - Зорут е, когато ти трябват пари. Повечето брокери се правят на улави и те въртят по 3-4 месеца. Хим да видят, дало не си на зор, хем цената да се понадуе.

26

Анонимен

преди 1 месец

Позбавам хора с вече 10-ти апартамент. До 3-4 години, апартамента е станал двоен. Орави му се нова ипотека, изолаща се старата, а с част от остатъка се плаща първоначалната за нов апартамент и останалото е да покрива вноски и данъци. След 3-4 години повтаряме.

25

Анонимен

преди 1 месец

Щом успях да продам небарана панелка в Изгрев, Бургас за 83000Е, значи, нещо, със сигурност не е наред с тоя пазар

24

Анонимен

преди 1 месец

Винаги има хитреци, които бързо купуват имоти и балaми, които се мислят за умни и чакат балона да се спука.

23

Анонимен

преди 1 месец

Във всички квартали на Варна има десетки нови блокове пуснати в експлоатация, но няма живеещи в тях- защо?!

22

Ха ха!!!

преди 1 месец

До Номер 19, брокерите и мафията около тях се опитват да убедят всички чрез тези статии, че имотите много вървят и ще се качват още повече. Ама когато хората масово нямат пари, и да ги убедиш, че "това" е цената, как ще си купят? Мафията дори с крадените пари да иска да си ги изпере, ми нали после трябва да ги продаде на някого? Като масово хората нямат пари на кого ще ги продават? Много са глупави хората, които сътвориха тоя цирк. Мафията си заключи милиардите в имоти и направи цените петорни..

21

Анонимен

преди 1 месец

Толкова ли много гл.упа.ци живеят в тази страна, че да си дават парите за това нищо. Държавата защо трае и разрешава да се обявява в евро цената. Тук е България и се работи с левове. Мутренските пинизи край нямат.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Аз - Ще го нарека шмекер, който би купил имоти дори на тройно по-високи цени в сравнение с днешните, защото не е намерил начин да ги изнесе в чужди банки и сега се чуди как да ги препере.

19

Според

преди 1 месец

Някаква апатия усещам при продавачи и купувачи на имоти. Преди време на подобни статии бързо се появяваха над двеста коментара, а сега не е така. Според мен това е предвестник на предстоящи събития, които ще са доста бурни и безпощадни за част от персоните занимаващи се с имоти.

18

Анонимен

преди 1 месец

Масова емиграция на запад, беднотия, изядени доходи на хората заради инфлацията, фалити на фирми, несигурна политическа обстановка, а пък цените на имотите хвърчат нагоре?

17

Алекс

преди 1 месец

Балонът се надува.Предстои БУУУМ и рев на шарани,които не могат да си обслужват ипотеката.По-възрастните вече гледаха този филм през 2008 год.По-младите наивно вярват,че това няма да се случи отново и теглят ипотеки за безумно скъпи жилища.

16

43657

преди 1 месец

"Не, луд този който яде баницата"

15

Пепи Бойчева

преди 1 месец

Дежурното съчинение за цените на имотите :)

14

Аз

преди 1 месец

Как бихте нарекли, такъв дето си е взел хапартамент с цел инвестиция последните 3 години?

13

Аз

преди 1 месец

Защо ме занимават с първото 3месечие, като второто вече мина. Suspicious.

12

Анонимен

преди 1 месец

банките едни хубавиии,по-добре в тухли.

11

Анонимен

преди 1 месец

258 000евро за двустаен ново строитество,красиво обзаведен в затворен комплекс Варна, 30 000 открито парко място.