119

Анонимен

преди 1 месец

Никога нищо китайско, пълна забрана трябва. Браво на Европа.

118

Пешо

преди 1 месец

Този шегобийко знае ли някакви стоки, които не са от Китай. Или само ако ги купуваме от прекупвачи, т.н.бизнесмени, на 3ни цени са "безопасни":)

117

Скандален случай

преди 1 месец

изнесен от лекар. Лекарство срещу рак, струващо 300 лв, произведено в Индия. Български спекулант го продава за 1300 лева в България. Сърдете се на спекулантите по веригата, същите които напират за евро и ви пробутват второ качество храни от ЕС, за да не губели от превалутиране. Печалбата за тях, негодната храна и стоки за нас на тройни цени. Докато не озаптите спекулантите с таван на цени и местно производство, сега 90% от некачествена храна е внос, ще продължават да ви тровят. Но ЕС не дава

116

Да обясним

преди 1 месец

Още 1972 година след посещението на Кисинджър в Китай десетки хиляди американски фирми си изнесоха производството в Китай. Заради евтината работна ръка. Същото прави Германия в момента изнася производствата си, заради евтини ресурси в Индия, Китай и САЩ. Вече почти няма дреха или обувка произведени в САЩ или Великобритания, пералня, телевизор на голяма фирма, всичко е от АЗИЯ. Какво правят нашите спекуланти, режат етикатите за първо, второ, трето качество, и ти продават всичко като едно.

115

Анонимен

преди 1 месец

На китаеца и идииеца не му пука, произвеждат отровни пластмаси и метали за съдове и играчки и ви ги продават без никакъв контрол. Тия две мизерни комунистически нации ще затрият света. Те дори нямат въздух за да дишат в градовете си от замърсяване. Не знаят какво е стандарт, не знаят какво е охрана на труда. Пълен потрес от тия две селски нации, ако да са на хиляди години и да са измислили много неща. Ужас и страх

114

Анонимен

преди 1 месец

Българския алеков герой е на принципа "ша мар да е, на аванта". Абе, може играчката да мирише на см ърт, ама ще я купи на "детето" щото е "същата". Ще си купи и други неща от същия китайски сайт, който преди три месеца му е продал некъв пълен шрот, ама щшото бил "същия" като от някоя известна марка, само че "много по-евтин" и после пак ще го хвърли, но от това нищо в поведението или мисленето му ням да се промени. *** че играе една игра със себе си - опитва се сам да се надхитри ... и успява.

113

Wert

преди 1 месец

Скоро европейците ще започнат да работят като китайци и получават китайски заплати.

112

Анонимен

преди 1 месец

Да, спомням си онези евтини китайски чаршафи, които се продава масово през 90-те и все още се ползват от хотели, в които иначе цените са над средните. Доказано отключват алергии и освен това са неприятни на допир, но продължават да се ползват. Като видя, че хотел ги ползва, това ми е достатъчно да разбера какво е нивото на собствениците и на хотела.

111

Анонимен

преди 1 месец

Цените на наще търгаши са отровни

110

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютни глупости.

109

Анонимен

преди 1 месец

Дойде Тему , показа реалните цени , а вземете под внимание , че също имат надценка .Хората масово започнаха да купуват от там и о,чудо стоките са отровни . Същите стоки но 10 пъти по скъпи са напълно безопастни .

108

Моше

преди 1 месец

До чорбаТему е дъщерна фирма на Pinduoduo. Какви щати, какви 5 лв?

107

Анонимен

преди 1 месец

Странно , при социализма си призвеждахме всичко . Едни китайски кецове си спомням , това е .

106

СПРЕТЕ ВЕДНАГА ВНОСА

преди 1 месец

НА ВСЯКАКВИ ПЛАСТМАСОВИ ИГРАЧКИ > ПРИРОДАТА НЕ МОЖЕ ДА ГИ АБСОРБИРА

105

Анонимен

преди 1 месец

Родните спекуланти са шефове на този не работи за потребителите, за това никой не можа копче да каже на банките, моб. оператори и модерната търговия които ни грабят като за последно. Та заради такива пасивни тъфаци като този ни тровят със сирене с повишено водно съдържание, брашното е тип 650 и картела с млякото и млечните продукти толкова се разду, че минах на сирене президент, френско сирене и мозцарела и ми е по-евтино дори!

104

чорба

преди 1 месец

Чорба.джиите на те-му са от ща-ти-те. проверете все пак!!!!!!!!!!!

103

Моше

преди 1 месец

Купих си наколенки от Тему за 6 лв с безплатна доставка. Полвам ги вече почти 3 месеца и не са мръднали. Същите, ама абсолютно същите, дори снимките които ползват са едни и същи в Емаг са малко над 50 лв плюс доставката. Мисля това показва кой е заинтересован от подобни забрани.

102

КО, НЕ !

преди 1 месец

"Много от съставките, използвани за производството на тези продукти (особено дрехите), не отговарят на мерките и регламентите за сигурност, като могат да са дори вредни за здравето." / "Внесено е предложение за налагане на мита върху този тип пратки". Т.Е. НЕ КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО С ЛАБОРАТОРНИ ТЕСТОВЕ И ПРОВЕРКИ, А ДАНЪЦИ И МИТА. КАКВО ОБЩО ИМА КОНТРОЛА НА КАЧЕСТВОТО С ТЪРГОВКИТЕ МЕРКИ?

101

АЛЪШ ВЕРИШ

преди 1 месец

Ми то стоките по родните магазини, пък че и в моловете според мен на 60-70% са същите. За дрехите говоря. Цените обаче са тройни, четворни, петорни.. Какво лошо има като си купя спортна тениска с къс ръкав от полиестер за три лева от тему, вмето да си купя такава от полиестер за осем лева от родния пазар, като си платя още толкова за доставка с куриер, пък от чужбина ми е безплатна доставката? Проблема е, че в Европа не се произвежда, а Китай започна да продава дирекрно и търговците в ЕС реват.

100

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 100. Никой не сика да прозивежда. Там се иска мислене, инженери, технологии и т.н. Всеки иска да крадне субсидийки без да произведе нищо.