148

Анонимен

преди 1 месец

А защо има толкова бездомни котки след като самотните жени са повече? :)))

147

Тъпи закони

преди 1 месец

Представете си!! Уродлива работа!! Мъжете да вземали майчинство до 2 години, сякаш те раждат децата!!

146

Анонимен

преди 1 месец

Мъжете трябва да знаят, че секи силен мъж е роден от слаба жена!!!!!Българите не са възпитани да спортуват! Техният спорт е в кръчмите! После пияни отиват да тормозят жените си и децата си!

145

Анонимен

преди 1 месец

До КопирайтърПрограмист 130 -.-.-.- Никъде не се водиш по документи, защото бидон-вилите като твоето единствено жилище не са отбелязани в архитектурния план на населеното място. Останалите ти имоти ги има само в твоето въображение и можеш да им дадеш какъвто искаш адрес.

144

Анонимен

преди 1 месец

Жената и мъжът са създадени да се допълват, две половини на едно цяло са. А не да спорят непрекъснато, да се обвиняват взаимно, да си изтъкват недостатъците и да се скубят кой е по-по-най! Толкова е хубаво, когато са двамата! Не разваляйте тов единство.

143

Анонимен

преди 1 месец

Жената не можела да лее бетон! А този ди-вак може ли да си напъва г*за да ражда деца?

142

Анонимен

преди 1 месец

Това не са мъже ,а терористи!! За какво ми е такъв убиец, побойник и т.н. Свободата е върховно човешко чувство!

141

Анонимен

преди 1 месец

Защото силният пол са жените, а не мамините синченца!!

140

Китаец

преди 1 месец

В БГ 90% от мъжете са постоянно бременни!!:)):)):))

139

До Анонимен 136

преди 1 месец

За мъжете "не изкарват пари" сте го сложили малко по-назад в подредбата на негативите, но ако "изкарваха пари" другите недостатъци може би щяхте да ги простите? :)

138

Геро-Петрич

преди 1 месец

С този ритъм и стрес много малко мъже изобщо доживяваме в тази среда да се порадваме на внуци и заслужената пенсия.Работим отвън студ, жега,дъжд *** неблагодарна токсична работа само за да може жената да се краси и децата да са сити и нахранени.Мъжете ,не доживяват да си мъж ти е еб*ата бойната слава.Наливах бетон днес на 53''C oтвън земятае 86С Коя жена сака равноправие с мен да доде, да улезе в рудника.Равноправнос сакат само климатичките в офисо де не побарват работа на климатик.

137

Анонимен

преди 1 месец

Към тия, дето си били камшика, та и децата сами си гледат, щот жените им такива-онакива - а кой ви ги избира тия жени, като се събирахте с тях, къде гледахте? Така се оплаквате и правите едни кардинални изводи за женския пол, все едно някой насила ви е събрал с вашите жени!

136

Анонимен

преди 1 месец

Жените са много повече от живеещите сами, защото мъжете не искат заядливи, немарливи, не грижещи се за външния си вид, вечно мърморещи и т.н.

135

Анонимен

преди 1 месец

Жените са по-склонни, защото няма смисъл да живееш с мъже вече, особено след определена възраст. Не стига, че почти никой не се грижи за външния си вид и са дебели, грозни и смрадливи, но и са мързеливи, агресивни, нямат обноски, не са приятни за разговор, не изкарват пари, и дори и най-тъпите, грозните и некадърните си мислят, че жените са родени да им прислужват на тях, кръглите нули.

134

Реалист

преди 1 месец

Повече от половината от живеещите сами, са жени, чиято половинка е починала, поради разликата в продължителността на живота на жените и мъжете. Друга голяма част са тези, които живеят без брак и се водят, че живеят сами. Трета голяма част са тези, които са много млади и още не са създали семейство. Останалите не са много.

133

Лека жена

преди 1 месец

Че кой се ограничава доброволно до сингъл, ако може да е цял плейлист живота му? :)

132

Анонимен

преди 1 месец

Ама разбира се, някой изненадва ли го това? Върлият феминизъм който властва, работи точно така. Това целят, обръщат ролите на двата пола, жените започват да не знаят къде се намират и всичко се срива!

131

Принципно становище

преди 1 месец

За разлика от жените мъжкият генетичен материал работи добре и в средна възраст Жените обаче заради Е-та радиация алкохол цигари,*** и редовен секс живот вече имат маса проблеми с 18 годишни изчерпани яловици с НУЛЕВО и дефектно производство на яйцеклетки, те е изключено да забременеят собствено дете И тук е трагедията,че точно тези репродуктивни развалини с кариери са най много по улицата най шумни на тях дължим замразените инвитро полухора ,чуждите семена, яйца и износвания със сурогати

130

КопирайтърПрограмист

преди 1 месец

Аз пък имам 4 апартамента и 2 къщи(плюс няколко стотин дка земеделска земя), как се водя за статистиката?

129

Мис Бони :

преди 1 месец

"Бъдете по-конкретни,когато използвате неправилния термин "жени"... Така не е демократично! И трансатлантическо! И е против нашите евроGейски ценности!!!"