12

Анонимен

преди 1 месец

Великите ни турски "братя", дето тук някви само разправят как първи щели да ни се притекат на помощ, къде са? Изобщо знаят ли че има пожари в България? Пратихме им толкова помощ след земетресенията, а те и копче не са ни помогнали при бедствие. Това показва кой народ е по-качествен от двата.

11

Всичко е ала бала

преди 1 месец

Вчера движението във Варна беше пълна анархия. АМ Хемус са я затворили към 14.30 ч, в 16 ч на 35градуса жега, колите едвам пъплят. Не видях ни едно ченге по булеварда за летището, поне да пропуска колите,които са за крайните квартали. А ние трябва да стигнем до Провадия.Звъним на КАТ,дават обходен маршрут през Белослав- Девня. И там се оказа затворен пътя. Много шофьори се оказаха в капан. Няма никаква информация, никаква организация, нищо!!! Това държава ли е?

10

абв

преди 1 месец

До Анонимен и после- ВЕИ-та и фотоволтаици! Всичко е по план

9

Анонимен

преди 1 месец

Иде зимата и ще трябват дърва за отопление. Сега ще разрешат изгорялата гора да се разчисти и покрай нея и околните масиви ще се разчистят и от дървената мафия. Отработено е.

8

Горан Гориев

преди 1 месец

От 10 години се палят храстите и след като се изсече гората, умишлено се заличават следите. Гарантирано от ДПЦ, които вече над 20 години сечат и изнасят българската гора. Следват свлачища и суша, а овцете си блеят. Някои дори изкарват по някой лев, като си затварят очите, я кметче, я горски, я ми яжте ***. Който разбрал, разбрал.

7

до 2

преди 1 месец

До Цялата,що от теб каква е ползата,да даваш тор ли,никой не гаси,по простата причина,че пожарите са само на картинка

6

няма

преди 1 месец

никакви пожари,абсолютни измислици,чудят се с какво да си запълват страницата

5

Селянин

преди 1 месец

Преди отглеждахме животни по селата, а те газиха и изпадваха тревата ние я косяхме. Или всичко се газеше и изпасваше. Но заради Програмата за развитие на селските райони и Евроатлантическите ценности сега Горим

4

Киро Брейка

преди 1 месец

Важното е че има големи горски отдели с много горски педалери и путляци в несвяст

3

Анонимен

преди 1 месец

Сега искам да попитам къде са нашите Евроатлантически партньори и тези от НАТО ? Никой не иска да се притече на помощ в мирно време представете си ако ни нападнат. Жалка история е това Еврочленство и НАТО всичко е празни приказки и плащане на такси за членство нищо повече. Сега искам някой Евроатлантик да ни обясни как НАТО и ЕС са наши партньори ? Гледам и по телевизиите ги няма всички са се изпокрили.

2

Цялата

преди 1 месец

ЛГБТИ общност да отива да гаси! То друга полза от тия няма.

1

Анонимен

преди 1 месец

Забраниха на хората, да ходят и да събират паднали дървета и клони, това е резултата. Никаква санитарна подръжка. Горите са факли под кибрит