371

минувач

преди 1 месец

САБРИ, кво пушиш пич??? Раздай насам, че звучи яко!

370

Е защо...

преди 1 месец

До Анонимен...пък да недоумявам тук. Последните три президенти Обама, Буш и Клинтън избиха 11 милиона души. В духът на тяхната политика свалиха с преврат законният президент на Украйна и си поставиха марионетка, през 2014 и започнаха да избиват руско население, нарушавайки всеки един Мински договор, тва са ясни черти от американската политика. Но аз пак питам, защо ние ЕВРОПЕЙЦИТЕ ПЛАЩАМЕ за тези неща и следваме американците или руснаците, които ни тръскат като брашнян чувал?! Нещо?!

369

Сабри

преди 1 месец

КИТАЙЦИТЕ НЯМА ДА ДАДАТ ,ЧЕ САЩ ВЕДНАГА ЩЕ ДОВЪОРАЖАТ ТАЙВАН ! ПУТИНЧО Е ВЕЧЕ ЗА БРАК И РУСИЯ ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ !

368

Вицле

преди 1 месец

Разговарят руснак и украинец на фронта.Руснакът: Ти харесваш ли Зеленски?Украинецът: Не, мразя го.Руснакът: Тогава защо сии на фронта?Украинецът: За пари, разбира се. А ти обичаш ли Путин?Руснакът: Не, мразя го.Украинецът: Тогава за какво си на фронта?Руснакът: За пари, естествено.Украинецът: Като всичките сме тука за пари, защо да се избиваме, давай да имитираме война.Руснакът: Че ние вече две години и половина точно това правим. Вземайте се в ръце да си имитираме война още 10г. поне.

367

Ха така

преди 1 месец

Абе за да си водач на света освен технологично света трябва да хареса и културата и музиката ,езика и още ред други неща.Може би ако се появят китайски и руски аналог на пинк флойд ще стане.Интересно как би звучала такава музика на руски или китайски.Абе светът ще си умре от смях бе.А китайския звучи все едно жаби крякът за останалия свят.Големият лобист който накара сащ да изкарат китай от мизерията Хенри кисинджър преди смърта си каза че много съжалява че е лобирал

366

Загрижен за Зеля

преди 1 месец

Бягай, Зеля, бягай бързо и надалеч докато все още е възможно.

365

Обективен

преди 1 месец

Снаряди и гаубици от другаря Ким, танкове и системи за ПВО от другаря Си. Явно колективния Запад е прав за "пълната изолация" и "жестоките последици от санкциите" за император Владимир. Със сигурност заради изолацията и санкциите го е преместил в другия крачол ... много неудобно му се е получило.

364

К'ва стана тя .

преди 1 месец

Нещо цели украински батальони взеха да дезертират, а други директно отказват да изпълняват заповедите на началството. Що така, бре? Оказва се, че е по-здравословно да не си патриот отколкото да си ***. И тоя път инфото е от украински източници ... та вероятно руската пропаганда е пробила и там. Жалка измислена държавица, нищо по-различно от нашенската РСМ.

363

Патоанатом

преди 1 месец

Да пожелаем на Зеля да има достатъчно телесни кухини за запълване с руски и китайски атрибути ... докато кухините още поемат.

362

Анонимен

преди 1 месец

Всичко което СССР им даде на китайците, ще го връщат на матушка Рус.

361

Коки

преди 1 месец

До 0008 Що лъжеш като дърт ***.Нали през 1950г с.корея заедно с китай и въоръжени с руско оръжие и руски пилоти и самолети напада ю.корея за да налагат най мирната идеология червен болшевизъм. Тогава се намесва сащ попиляват тая агресивна *** и днес има ю.корея благодарение на сащ.Можеш ли да сравниш северно корейския руский мир с ю.корея бе червен плъх.Това е началото на края на диктатурите .Сега 54 промишлено развити страни и срещу тях 4 безаналогови диктатури които щели да донесат прогре

360

Онзи

преди 1 месец

Те само да не влязат в Русията че им е под носа

359

0008

преди 1 месец

До Златното Кюлче - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ! ЗАПОЗНАЙ СЕ С РЕАЛНОСТИТЕ. ( В ТЕХНОЛОГИЧНО ОТНОШЕНИЕ РУСИЯ ПОМАГА НА КИТАЙ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА СЪВРЕМЕННА ПРО С УНИКАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ,ЗАСИЧАЩИ ОБЕКТИ С ЕПР= 0,15 М2,ОТ 6000 КМ. НЕПОСИЛНО ДОРИ ЗА САЩ .ХИПЕРЗВУКОВИ РАКЕТИ С МЕГАТОННА БЧ ,РЕБ СИСТЕМИ,И Т.Н РУСКИЯ КОМПЮТЪР В ЦЕНТЪРА ЗА СТРАТЕГ. РЕШ..Е С ПРОИЗВОД.= 16 ПЕТАФЛОПСА,А ТОЗИ В ПЕНТАГОНА Е 7 ПЕТАФЛОПСА.В КИТАЙСК.МЕДИИ СЪЩО ПИШЕ : РУСИЯ Е СПОСОБНА ДА УНИЩОЖИ ПЛАНЕТАТА 20 ПЪТИ !!!

358

Златното кюлче

преди 1 месец

В Китайския интернет псевдоним за Русия е "слабият гъсок". Този псевдоним се появи малко след началото на войната. Медиите разбира се ще говорят едно, но вътрешно милиард и половина Китай добре знае, че държава с население, колкото на провинция Гуандун и икономика по-малка от на същата, няма как да е равностоен съюзник. А руските ресурси, безценни за Китай, няма къде да избягат. През 1 граница са и пазарът за тях извън Китай не е в най-стабилния си момент.

357

Анонимен

преди 1 месец

Танковете на русия свършиха. Молят се за Китайски но ще могат ли примитивните руски *** да работят с толкова сложни и високо технологични оръжия На дали

356

Анонимен

преди 1 месец

До Недоумявам... А недоумяваше ли, когато хора и институции от ЕС и НАТО, организираха и съучаствуваха в престъпленията в Украйна, както и ограбваха Украйна и руско-украинското население и тероризираха хората, а сега и пращат оръжия, наливайки масло в огъня, пращайки на смърт много невинни хора?

355

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна, са премахнали закона за правото на неприкосновеност на човешкия живот, забранили са им да напускат страната , затворили са хората като в концлагер, това е концлагер, нацистки концлагер, целия свят гледа ужасяващите престъпления, извършвани в този концлагер, къде ви е съпротивата, утре може и във вашите държави да сътворят същото, така ли ще стоите и гледате и чакате да извършат геноцид, престъпления и ви убият , няма ли институции и държави, които да променят тази варварщина?

354

Недоумявам...

преди 1 месец

...що им се радвате на руснаците, украинците и американците?! В ЕС немците плащат вече 70% данък върху заплатите си, а бюрото за изхранване на навлеци ( немският социал ) официално фалира! Тоест радвате се на собственият си ФАЛИТ??? А горните ще ви разиграват локални войнички докато ви измъкнат и последният залък от устата, неумни хора :( .

353

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 1 месец

УКРАИНСКИТЕ СИЛИ СА СЕ ИЗТЕГЛИЛИ ОТ СЕЛО УРОЖАЙНЕ, ДОНЕЦКИ РЕГИОН

352

Анонимен

преди 1 месец

Рускопедерите се кефят ама скоро от Русия ще остане радиоактивна пустош.