24

Треньор по бокс

преди 1 месец

https://vk/video-73498413_456240303 Проекта 404 СЕ ОБЯВЯВА ЗА ЗАКРИТ ... ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА

23

Ха така

преди 1 месец

Ами какво да правим с нашите петоколонни русофили които искат пак да ни натресът руския феодализъм.Вземайте бързо решение щото сега е въпрос на цивилизационен избор за да не ни вкарат пак в затвора от който се отървахме

22

Анонимен

преди 1 месец

Няма такова нещо!Човекът чул, че в Южна Корея всичко е много зле, и решил да го види с очите си.И той малко да поживее в мизерия и глад.

21

Хахаха

преди 1 месец

Още по забавното е че няма северно кореец ,кубинец , Венецуела избягали в Русия .Няма дори българи емигрирали в Русия. Иначе по масите на 2 ракии всички русофил особено в на маси по английските и германски кръчми

20

VladTepes

преди 1 месец

Бяга от уникалната азиатска средновековна абсолютна феодална монархия с теократични елементи и династия Ким начело. Чудесно би било да се обединят Северна и Южна Корея в единна абсолютна феодална монархия с династия Ким начело.

19

Христо Христов

преди 1 месец

До 10 ".... да работи за фирми, които всъщност произвеждат нещо за подобряване живота на хората," - сигурно това е и мотивацията да са сред топ 3 по самоубийства в света.

18

Анонимен

преди 1 месец

18- и я охраняват добре за да не влизат други да се възползват от достиженията на др КИМ- толкова е хубаво на Север ама заключено!

17

Анонимен

преди 1 месец

Южна Корея- силно развита държава- на 19 място по индекс на човешко развитие- а Севера- там ядат кучета, котки, прилепи, мишки, плъхове и корени....да сте чули някой да избяга от Южна Корея в Севера...

16

Анонимен

преди 1 месец

Пълен фейк, всички бягат към Сев Корея или Русия, никога никой не е напускал тия държави по собствено желание.

15

Анонимен

преди 1 месец

Напуснал Рая- да бе!

14

Запознат

преди 1 месец

Явно е избрал SAMSUNG LG DAEWOO KIA MOTORS HYUNDAI, пред купичката ориз и метаните пред портрета на Вожда рубашката и каскетя му!

13

Анонимен

преди 1 месец

Министерството на обединението на Южна Корея, което се занимава с междукорейските дела, отказа да потвърди информацията, като се позовава на въпроси, свързани с поверителността на информацията.

12

Българин

преди 1 месец

До До няколко години Отива в общество, където нещата са нормални и има смислени приоритети за живота на хората. Ако не му понася то е защото там, откъдето идва са го направили буквално несъвместим с нормалността, но такива случаи на завръщане към клетката са по принцип много малко - човека има вътрешната способност да търси нормалното и човешкото.

11

Реалист

преди 1 месец

Нормално е да избяга, кой знае какво е откраднал, а там прошка няма за такива! Друго си е демокрацията, крадеш и лъжеш, но в затвора не влизаш.

10

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Да, "*** е" да работи за фирми, които всъщност произвеждат нещо за подобряване живота на хората, вместо да "работи" за кървавия режим на Кимчо, при който децата умират от глад и ослепяват от недохранване. Руските петоколонници само във второто виждат исинския смисъл на живота.

9

До Тратанци

преди 1 месец

Аз на луната не съм била примерно, но знам, че няма въздух и няма да отида.

8

Анонимен

преди 1 месец

То това там е традиция, дори войниците им бегат :)))

7

До няколко години

преди 1 месец

ще избяга обратно в Северна Корея или Китай. Южна Корея не е китка, независимо, че е погледнато от хеликоптер е много по-развита от Северна Корея. Демографския проблем и тях ги тресе, социалните проблеми са дори повече. Въобще, този човек си е мисли, че ще иде на по-добро, но съвсем скоро ще види, че има също толкова корупция и шуробаджанащина, само че се крие зад маската на "свободна и демократична" държава.

6

до Христо Христов

преди 1 месец

А ти работиш 7 дни по 24 часа в този сайт или 365 дни в годината по 24 часа

5

Христо Христов

преди 1 месец

До 5 "Избрал е SAMSUNG LG DAEWOO KIA HYUNDAI" - в посолството си е бил паднал на оная работа. Сега като е про'с'т да ходи да работи в Samsung, LG, Daewoo, KIA, Hyundai по 56 часа седмично, че и повече, ако фирмите имат нужда.