21

Христо Христов

преди 1 месец

А случаите отпреди няколко седмици и в Словакия и сега с Тръмп - дори да не са били директни поръчки от офисите на Байдун и Урсулата, много е вероятно режимът в Киев да е платил милиони за организитрането на атентатите. Все пак режимът в Киев плати 20 милиона долара на Мич МакКонел да гласуват парите за Украйна и 500 милиона долара за запор върху парите на Русия.

20

Христо Христов

преди 1 месец

Нормално е либералите всячески да искат да ликвидират опонентите си, дори физически. 2002 година така в холандия либералсоциалистите убиха Пим Фортаюн, който беше за промяна в системата и водеше в половете за изборите с огромно мнозинство.

19

Км

преди 1 месец

Бой,е......н и изречени думи не се връщат назад!!

18

Анонимен

преди 1 месец

Полумъртвият Байдън не може да се мери дори с мътвият Тръмп. Добре че снайпериста беше левак.

17

Мда

преди 1 месец

Дедото не знае каде е кукловодите са - обама , кильри , саксофонаНа тях трябва да се търси сметка

16

Джо Байдъня

преди 1 месец

Беше КОЛОСАЛНА ГРЕШКА ДА НАЗОВА ПОИМЕННО ...КИРО ПЕТКОВ?! Оказа се едно надуто нахално некадърно лай_но кур_варин...язък..

15

дфафа

преди 1 месец

няма случайни неща

14

Ха-ха

преди 1 месец

Естествено че Байдън няма нищо общо!Той реално няма нищо общо с каквото и да е(вкл. управлението) и думите му не могат да бъдат приемани на сериозно.Виновникът е ясен-Дж.Сорос.

13

БАНко

преди 1 месец

ТОЗИ ИЗИРОДИН ПОСТАВИ НА ПРИЦЕЛ ФАШИСТКА У-КРАЙНА , ПОСТАВИ НА ПРИЦЕЛ СЕВЕРЕН ПОТОК , ПОСТАВИ НА ПРИЦЕЛ ПАЛЕСТИНА , ПОСТАВИ НА ПРИЦЕЛ ТРЪМП ....... !!! АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД ТРЯБВА ДА КАЖЕ --- СТИГА !!!

12

Анонимен

преди 1 месец

Който и да победи, ВОЙНАТА НЯМА ДА СПРЕ! НЕ президентите на САЩ решават, обективно е така!

11

MaйMyнaтa

преди 1 месец

Ванга поэна, че последния президент на САЩ ще е 4epeн. След О6ама тия се едно са беэ президент

10

Анонимен

преди 1 месец

Разумът очевидно напуска тялото преди душата. Човек трябва отрано да внимава какви старини си избира. Резилът, ако не го допуснем на млади години, може да ни сполети и на стари.

9

1-дртiйYАЙТBoY!

преди 1 месец

Самият Бaй-ГaH/3 е грешка на природата и на щатската политическа върхушка в частност така че нещата отколе са от ясни по ясни: поставиха тая марионетка с умисъл и нарочно, само и само да могат некои бизнес-среди да си развяват байрака и да се обогатяват още повече и още по-нагло за с/ка на целокупното ни човечество... ЗАЩОТО от пр-во на оръжия и военно оборудване файда и никва полза НЕМА, тъй като това са хвърлени пари на ветъро - за да задоволяват лакомията на целия уял се ВПК на Щатите.

8

Анонимен

преди 1 месец

Вече всички чувстват Байдън като нещо неприятно. В т.ч и неговата политика. За пръв път евролидерите имат видим вид на наакани.

7

Коментар

преди 1 месец

Чао, чао дедо Бай Дрън.... Квото ял и пил това е. Разваляйте седянката с Урсула и Столтенберг.

6

Анонимен

преди 1 месец

И много други грешки. Атрофиралият мозък разказа играта на целия свят. Още живее по времето на виетнамската аойна.

5

Анти тяло

преди 1 месец

Това е сравнимо със случая Капитолия... Време и Байдън да потърка наровете в съда!!!

4

Анонимен

преди 1 месец

Байдън е грешка след грешка и оправдания, и обяснения след това. След призива "на прицел", прозвучалб от него, като нищо някой *** ще го вземе насериозно. То затова се мисли, преди да говориш, а мисленето на Байдън му е слабото място. Може и от годините да е, все едно, не е за държавен глава.

3

Мда

преди 1 месец

Байдьн е рахатлия и да се разкрие нещо ако той е поръчителя няма да го вкарат в затвора заради деменцията и вьзрасттаАко е дело на демократите

2

Анонимен

преди 1 месец

Коя грешка вече поредна стана това? То е и грешка, че си президент. Светът и страната ти са по-зле от както седна на стола в овалния кабинет!