19

Токмаков

преди 1 месец

ДЕ ДА БЕШЕ НАБЛЮДАВАЛ СВЕТИЯ ВИ СИНОД И МИЛИАРДИТЕ ДЕТО ОКРАДАХА ОТ ВАС ПРЕЗ ТОЗИ 40 ГОДИШЕН ГРАБЕЖ. ЧЕ КАК ДА СТАНЕ КАТО И ТЕ СА НАГАЗИЛИ ЯКО В КИРЕЧА. АКО БЯХА ТОЛКОЗ ЗАГРИЖЕНИ ЩЯХА ДА СИ ИЗБЕРАТ НОРМАЛЕН ПАТРИАРХ А НЕ ДА ИМ НАЗНАЧАВАТ ДЕТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. ТИЯ ДОРИ И СРАМ ОТ БОГ НЯМАТ.

18

Анонимен

преди 1 месец

поповете се молят , воените са скатавали до сега и чак днес се включват .. споко горят 2-3 села сал ..

17

Анонимен

преди 1 месец

Къде са сега нашите Евроатлантически партньори и тези от НАТО ? Сега виждате ли, че всичко е празни приказки за партньорство нас никой не ни брои за живи. В мирно време не идват да ни помогнат представете си да ни нападнат. Жалка картинка е това Еврочленство и НАТО.

16

Жълто паве

преди 1 месец

ГЕРБ и Путин са виновни за пожарите

15

ХХХ

преди 1 месец

България трябва да е нащрек ако пламнат яко пожари в Гърция да бягаме на помощ ! Гърция Турция барабар и македония ! За Украйна да не говорим ! Там всичко налично трябва да фърча !

14

КуКлус

преди 1 месец

България благодарение на НАТО и ЕС ....не може в такива моменти да разчита на същите ...нито на Русия ! 2007г. България в НАТО , а руски самолет "Амфибия" дойде да гаси пожара .....сега и той няма да дойде .....великите съюзи България пак не разбрала , пак закъсняла , пак зае*ана , пак на заден план ....но небойте се когато овладеем пожарите може да дойде някой хеликоптер да изкендза малко вода демек "Вижте ни ! Ние дойдохме да помогнем все пак!" Да замажат очите на простия !

13

Ха-ха-ха

преди 1 месец

До Че Руска техника с отворени капаци!

12

Хм?

преди 1 месец

До Анонимен 2 То ако ставаше само със самолети, нямаше да ходят сто човека пожарникари от България, да гасят горски пожари в Подмосковието!

11

Анонимен

преди 1 месец

Сто хиляди щатни рушветчийстващи шуробадженакорушветчийски младопенсиониращи се ракиени статистици има. Вместо да драпат макарите по цял ден на климатик , докато камерата снима,да ходят да гасят. Хем може и да свършат нещо полезно, хем престъпността ще спадне.

10

Анонимен

преди 1 месец

Много войници изпратили!Не знаех че ни е толкова голяма армията.

9

Че

преди 1 месец

Браво!Но в репортажи по ТВ-то, все РУСКА техника виждам, нЕма натовска, нЕма ойроатлантическа......нЕма студена вОда!

8

Анонимен

преди 1 месец

Къде са участниците в похода на християнското семейство? Не виждам нито един от тях да ходи да гаси!

7

Пепа Бойчева

преди 1 месец

Къде са БТР-ите пр0дажници?!? А кога пристигат ретро джипките "афгански коФФчези", пардон "страйкъри"?!? Що няма хеликоптери и самолети за гасене на пожари както в нормалните държави?!? А къде са хартиените PDF-ки предплатени преди 7 години?!? Къде се крие баш пожарникарЯ на държавата,ако имаше държава... Изобщо спиратЕ ли да крадетЕ,когато спите или продължавате по навик 24/7 ???

6

Анонимен

преди 1 месец

То и на Луков Марш се събират една купчина фaшисти, но никой от тях не ходи да гаси. :)

5

Патриот

преди 1 месец

Синода да отправи молитва за дъждове към Господ Бог , за потушаване на пожарите . Но те знаят , че са служители на Мамона , ДС и са от червената антихриста мафия и молитвата няма да бъде чута . БКП унищожи БПЦ и България трудно ще търси Божията благодат и милост . Народът ни отстъпи и пренебрегва Господ , така ще се гърчим от мъки , докато изчезнем .

4

Анонимен

преди 1 месец

Над четиридесет хиляди уродливи безделника могат да се съберат в центъра на София и да крякат с набучени в зaднuцuте пера,но няма кой да се включи в гасенето.

3

Военен

преди 1 месец

Да ама порциона на МВР от нова година е 300, а нашия си стои 200. Няма справедливост,, ей затова от нас бегат към МВР.....

2

Анонимен

преди 1 месец

Помолете Русия да изпрати самолети за гасене на пожари, например Бериев-200, които нямат аналог в света,със способностите си да летят при изключително високи температури и зареждат при екстремни условия. Тъй както доктор Путин -лечителят ви избави от ковид за един ден,след няколко годишна агония, тъй ще изгаси и пожарите.

1

Анонимен

преди 1 месец

Е, Хубав ден!