56

Гадняр

преди 1 месец

Покрай бума на жилищното строителство и фотоволтаиците доста земя беше унищожена. Тези хълмове над Стара Загора гледат на юг. Или ще застроят нов квартал или ще "засеят" соларни панели. За 35 години така и не измислиха нормален начин за устойчиво използване на частните горски масиви. Или ги изсичат или ги изгарят. Хубава работа ама мутренска...

55

?

преди 1 месец

До българина В Гърция, НАТО и ЕС ли гасят пожарите? Вместо българите да се обединяват и решават проблемите си, всичко се политизира и чрез политически лозунги народа се разединява!

54

българина

преди 1 месец

абе къде е нато и ес? Русия има хеликоптери за гасене, а ние име съюзи с ценности

53

Токмаков

преди 1 месец

КАКВО РАБОТЯТ ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ!?? ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ ТЕЗИ ДЛЪЖНОСТИ В КОИТО ОТИВАТ НАШИТЕ ПАРИ ЗА НИЩО НЕРАБОТЕНЕ. ПРЕДЛАГАМ ДА ИМ ДАДЕТЕ РАБОТНО ОБЛЕКЛО И ПО ЕДНА ГОЛЯМА МОТИКА И ГИ ПРАЩАЙТЕ ДА ГАСЯТ ПОЖАРИТЕ. ДА ВИДЯТ КАК СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ. А НЕ ДА СЕ МОТАЯТ ПО БЮРАТА И ДА ДАВАТ ЗАПОВЕДИ. НЯКОГА БОЕКО ЩЕШЕ ДА ГИ ЗАКРИВА АМА НЕЙСЕ НЕ МУ ПОЗВОЛИХА. ПОСЛЕ КЪДЕ ЩЕ СЛАГАМЕ НАШИТЕ ХОРА А.

52

Срам ме е да се

преди 1 месец

Нарека българин!Престъпна държава!

51

Черният Иисус

преди 1 месец

Бог наказва най по мя р ската и изостанала държава те само в ЕС а и на Балканите от Сърбия Албания и Македония е по зле даже !Там все пак живеят хора направили са нещо пътища Поне.За разлика от България.Най корумпираната мутренска кло а ка пълна с подрастващи наркомани но и без бъдеще като държава и народ.перачницата за пари на мафията която я управлява!Срам ме е да се нарека българин!Да гори!Е бал съм я тая Д1ржава!

50

Полиция и служби

преди 1 месец

Продават наркотици и райски газ такса спокойствие която пращат барове и дискотеки е от 10 до 30 000 лв!!!Това са ОПГта!!!!!

49

ГЕРБ

преди 1 месец

Лично нашия почетен прецедател я е съдил гората в мутренските години

48

Цар Борис я посади

преди 1 месец

Гората а комун я гите и ДС из метта я палят от яд че са нищ о жества и времето им свърши!Това е началото на края им на всички корумпирани ушеви служби нотариуси фат маци чорбаджии урви на Бохо урви на Доган урви на тоя и оня мутри репресиращи и грабещи народа!

47

Да Гори Ке н ефа БГ

преди 1 месец

53 Закво бе за тая скапана Д1ржава ли?

46

Боядисайте ги де!

преди 1 месец

Цар Борис ги посади, комyнистите сега ги палят, защото не могат да ги боядисат.

45

GERB

преди 1 месец

Бойко не е засадил и едно дръвче. И къщичка за птиченца не успя да направи на подпорната стена. Пълен некъдъpник. ПЪЛЕН! Неможач и неопитен. Само е там да краде.

44

Пионерче

преди 1 месец

Като деца, вместо да сме свободни и да си живеем живота ни насилваха от училище да ходим и да садим гори за Тодор Живков и комуните. Бяхме деца роби. Експлоатация на детски труд. Беше много неприятно, защото не ни даваха една стотинка, а ни караха да работим за слава ЦЯЛ ДЕН. Анатема! Дано никога повече не се връща комунизма.

43

Анонимен

преди 1 месец

Горите са рядкост. Цар Борис засажда повечето гори в България. Глyпавите Koмyни единствено садят тополи и горички с комунистически символики - 1300 години България. Има такава гора, засадена от шантaвите комуни. Цар Борис обаче наема предимно учени, които избират правилните видове за Витоша, Пирин и Рила. Не случайно горите на тези планини само стабилизират склоновете и ги правят неимоверно красиви. НЕ КАТО БАЙ ТОШОВИТЕ ГРОЗНИ ГОРИ.

42

ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ

преди 1 месец

ЦАР БОРИС ТРЕТИ засажда борови дървета на Рила около Боровец и Рилския Манастир. Преди това е било каманак. Ако не вярвате на мен, отидете в царски Боровец и вижте, че всички борове са на по 80-90 години. Садени от Цар Борис. Преди Цар Борис Боровец е било гол каманак. Той избира там да си направи двореца и да засади борови масиви.

41

Анонимен

преди 1 месец

До Гошо Е и какво общо има цара с горите бе исрод. Цара даже не е гласувал закона за гората. Всичко е на селяните и работниците, т.е БКП.

40

Буден Гражданин

преди 1 месец

Тези пожари ги правят хора. Правят ги умишлено. Няма как да се запали гора просто ей така. За такъв пожар трябва много енергия и трябва да се идентифицират злобарите, които секат и палят горите на България. Версията, че стъкълце пречупва светлината на слънцето и пали огън не са истина. Това са лъжи на подпалвачите. Ако някой ви лансира тази версия - той трябва да е първият заподозрян подпалвач, за когото трябва да подадете сигнал в държавата.

39

Гошо

преди 1 месец

Не сам бе и.диoт. Горите там са садени при царуването на Борис. Много ясно че не е ходил да ги сади лично той, м.aлoyмен ли си?

38

Анонимен

преди 1 месец

До Голям Огън БЕДСТВИЕ Требва да спрат колите, защото газовете затоплят докато не вали дъжд и не се пуска никой в горите освен пожарни. Требва и нови язовири а не апартаменти и магистрали.

37

Костадинов е виновен

преди 1 месец

Някой от Възрождане е запалил склона предизборно, за да може да обвинява Сорош за нещо.