32

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 1 месец

Стрелецът не е бил сам, а с цял екип от агенти на Сереуто, вероятно и от МИ-6 - все професионални убийци, наричани агенти, и структури и т.н..

31

Анонимен

преди 1 месец

Уникален ***.

30

Кембъл

преди 1 месец

Има несъответствия в действията на СС пораждащи въпроси относно достоверността на събитието.Липса на незабавна реакция от страна на местен полицай,който бил информиран.Поведението им след стрелбата-позволяването мишената да си показва главата след изстрел,да ръкомаха и т.н явен пробив или умишлено действие,целящо друго.Разказът предполага високорискова среда, в която може да има и втори,трети стрелец.Действията на агентите на СС ? Много малко е вероятно обучен стрелец и ловец да пропусне

29

Анонимен

преди 1 месец

Тая па от он-еъра кога ше си изреже острите нокт бе...?! Сигур нема здраво по тапицерията в колата и...па как се чеше по ухота идея си нямам.

28

Анонимен

преди 1 месец

Йонко много искаше да похвали Буда Тиквоний, но не му дадоха.

27

Климбо

преди 1 месец

Как пък го видя,от диванчето във Велинград?Вечният специалист...***!

26

Божке

преди 1 месец

В клипа се изказват хора, които не са стреляли с оръжие с оптика нито по статични мишени, нито по движещи такива.

25

Анонимен

преди 1 месец

Грандиозен провал на пиндостанските служби от десетилетия.

24

Анонимен

преди 1 месец

Руските глашатаи веднага се появиха. - стрелецът не бил сам, голям експерт, голяма работа е Славчо.

23

Анонимен

преди 1 месец

клоаката

22

Американ

преди 1 месец

Айде глупостите не закъсняха! Иначе си е МАGA 2024 :-D

21

Анонимен

преди 1 месец

До Чобан Ходжа PhDКой не го прави, кой не се промотира сам вече, кой не е специалист по всичко? Вероятно се броят на пръсти. Човекът поне е специалист по нещо. Има много други, които не са специалисти по нищо, затова са специалисти по всичко, и само преразказват казаното от специалисти. За съжаление обаче, като много други българи, не се държи на ниво, все едно си е по чехли вкъщи.

20

Чобан Ходжа PhD

преди 1 месец

До 19. Самостоятелно може би но да мисли едва ли. Плямпа врели некипели и който му се върже. По време на пандемията беше тръгнал с един дето е завършил само средно училище да предлагат на МЗ тестове за ковид. И чак го титулова доктор. Абе мошеник та са пръска. Мермерски де. И другия и той. Сам се промотира и лапнишараните го въртят по тв

19

Другар

преди 1 месец

Дааа, другарят Славчо Велков най- много ги знае тези стрелби. Колко пъти е стрелял - и по Луканов, и по Гешев, и по лястовички..... абе, много е чак на стрелбите Велков. Затова и има партиен билет в БСП.

18

Леле

преди 1 месец

Не е бил сам? А колко са били? Двама,трима..5..10? И нито един да не уцели Дядо Коледа? Спешно търсете д-р Гълъбова от Курило,че пациентите и са плъзнали по ТВ !

17

Анонимен

преди 1 месец

До Чобан Ходжа PhDАма все пак предпочитам Мермерски, който мисли самостоятелно, пред казионни журналисти като Христофор Караджов, който също коментира всичко, но винаги изповядва правителствената гледна точка. Като един съвсем истински български журналист, който не можа да превъзмогне соц възпитанието си, соц образованието си и соц манталитета си, колкото и да го бутаха и подсигуряваха из Америка, където всеки постигал всичко сам.

16

Анонимен

преди 1 месец

Този Мермерски е страшен нарцисист, бе! Нека ви кажа, нека ви кажа! Като някакъв 5-годишен. Ако искаха само той да говори, щяха да поканят само него. Велков каже две думи, и на нарцисистът Мермермерски му се струва, че е говорил час. Почти всички мъже в България са такива - клинични нарцисисти и досадници.

15

криминалист

преди 1 месец

Славчо,ние знаеме.Там са били Канадеца Киро и Кокора.Те са помагали на стрелеца.

14

Анонимен

преди 1 месец

Боже! И ти ли ,Бруте? Май и в твоята глава не е самотно?

13

dokerut

преди 1 месец

hei kadei kovcega na J.B.(staroto uiski) e oblegnat na duvara na belia dom ;