138

Копче

преди 1 месец

Тоя **** е пълен ******. И ако тия ****** от днесбг не бяха ******, щеше да е добре. Ама така е, когато разни ***** правят ***** и изпълняват ***** поръчки.***** работа.:-)))

137

Оня

преди 1 месец

Слави, прав си, отново. За съжаление като чета по-долните коментира и ми идва да ...... ще изгубим детската пуБлика ако се доизкажа. МНого неграмотен народ у нас, много.

136

Гого

преди 1 месец

Юридическия гений може да е някой завършил Английската гимназия в София, повтарям в София! Или няко представител на плувни пособия - плавници, педълси,.... Славчоооо, Славчо, излагация голявма си Славчо!

135

Анонимен

преди 1 месец

друго си е учиндолската експертиза

134

Анонимен

преди 1 месец

Слави,ти никога няма да нагазиш в дълбоката политика.Интригата,злорадстването,злата памят,никога няма да те напуснат.Това аланкоолу,не е шоу,а истински стремеж на по кадърните да водят обществото ни по правилния път.Ако не са пп-дб да да злорадствате по техен адрес,вие там от малката партийка,няма за какво да ломотите.Изчагърта ли Борисов и партията му,или се ***.те на сред пътя както се казва?

133

Ясно е

преди 1 месец

Идеята на -пп/дб е да се даде време на -пеевски да овладее - дпсЗа да направят клалиция заедно с -герб и дпс на шиши

132

Геле

преди 1 месец

Поредната лъжа от учиндолския! Няма срок, в който президента трябва да връчи втория мандат!

131

Галя от Посолството

преди 1 месец

"Този път не бях аз! ПуПуДейБъ + "творят" късно вечер на парти с пица... А ако има и парапет и антикорупционна гугъл търсачка,съдебната реформа е била успешна!"

130

Корумпе

преди 1 месец

Долу ППДБ!

129

от Плевен

преди 1 месец

От този образ роден в едно плевенско село преди години, човек който въведе чалгата, човек който се опита да прави политика, но уви, нито на него, нито на неговия екип това му устиска, човек който не е успял живот и който се оказа един класически ялов мъж, този трябва трайно да изчезне от хоризонта! Да вземе и да си плюе на думите изказани против българските управници, колко и те да не са прави, да се скрие със своята охрана в Училдол (с. Тодорово), село на 15 км от Плевен.

128

Анонимен

преди 1 месец

ЧЕРВЕНИЯТ ТУРЧИН СЛАВИ ТРИФОНОВ В ЛОВЕЧ или ПЛЕВЕН ще посреща румънската армия на Реджеп Тайип Ердоган..................По покана на Румъния отиде в Букурещ Реджеп Тайип Ердоган преди седмица а ние сме ЦФКА СРЕДЕЦ и скоро няма да ни има

127

Анонимен

преди 1 месец

А тези закони дето ги таманите дали са съгласувани с посолството, а с галя говорено ли е, че нещо се притеснявам.

126

Анонимен

преди 1 месец

Навремето тоя учиндолец продаваше мартеници в подлеза на ЦУМ.

125

Анонимен

преди 1 месец

До 127. Избраха дългия, а спечелиха средния!

124

Анонимен

преди 1 месец

Славчооо,твоя гений Барбадоса - плагиат ли да питат или майка му,или баба му?Нали така викаше той по телевизора:''Питайте майка ми,питайте баба ми''.

123

Анонимен

преди 1 месец

Kой корупчия държи Слави на къса каишка,че говори така и с какво го държи?!Веднага запя в хор с ДПС тоя чалгар.

122

Анонимен

преди 1 месец

Остроумен ход на ПП-ДБ за тестване на готовността на парламентарните партии за антикорупционно реформиране на страната.Нека народът види кой е готов да се бори с мафиотското статукво и кой на практика го защитава

121

Някой

преди 1 месец

А един ю-тубър вика ,,Избрахме ,,дългия" а получихме ,,късия".Демек Тошко.

120

Анонимен

преди 1 месец

тези че са мършаляци мършаляци са. но ти ли отвори такава паст бе продажно латентно педиразко импотентно алчно долно прокажено сакато създание. колко трябва да те накаже Господ още за да спреш?

119

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата и Шиши са проклятието на България! Другите са клоуните.