179

Анонимен

преди 1 месец

Това ГЕРБ обеща да направи преди 20 години! Сега ще видим в парламента кой мисли за народа и кой за собствения джоб!

178

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Не са прромити мозъци а ботове без мозък .

177

до 175

преди 1 месец

Защото днешните политици ДОКАЗАХА,че не ги ене нито за корупцията,нито за другите написани неща в декларацията.Хора,които открито говорят как да ОЗАПТЯТ службите и МВР,за да са "техни",като даже не се опитаха да го отрекат това, да им повярваш за "борбата с корупцията" ако не си наивен,значи си промит мозък.....

176

Анонимен

преди 1 месец

Правителството което допусна тези потресаващи пожари незабавно да подава оставка и да понесе отговорността. Правителството е на Герб и ДПС и може би ППДБ. Да подават оставка и да се махат. Животни гладуват !!!

175

Анонимен

преди 1 месец

Ще е въдица, ако отхвърлят предложенията! Ако приемат законите няма да е въдица! Защо изкривявате нещата не мога да разбера! Какво им пречи на другите партии да приемат предложението? Нали всички искат това? Да няма корупция и да има по-добър живот! Ето сега има възможност да свалят маските и да видим , кой за какво е!

174

Анонимен

преди 1 месец

Колко мостове ГЕРБ построи на Дунав за 20 години? Отговора е 1! Коко магистрали построи ГЕРБ за 20 години? Отговора е нито една! Какво Ви обеща? Колко мостове и колко магистрали? Обеща Ви борба с престъпността, магистрали и инфраструктура, мостове на Дунав, качествено образование и здравеопзване, справедлива съдебна система, вкарани в затвора хора на БСП и ДПС. Какво получихте за 20 години? Сметнете и ми кажете, какво от обещаното , получихте?

173

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ за 20 години какво Ви построиха? БСП и коалиция какво Ви построиха? Възраждане какво Ви обещава? Референдуми, излизане от ЕС и НАТО, друго..? ИТН какво Ви обещава и какво говори? По цял ден се занимава да критикува ПП-ДБ! В София град- има коалиция ГЕРБ,БСП,ДПС,ВМРО,Възраждане и ИТН! Знаете ли какво правят? Обединени са да саботират работата и проектите в София! Това е имаме мафия срещу ПП-ДБ!

172

ами

преди 1 месец

Това е най-откритата предизборна кампания преди връчване на мандатите,което се е случвало в милата ни родина.Трябва да си изключително наивен, да се хванеш на тази въдица,защото точно на това ще стъпят на официалната си кампания за следващите избори:"Ние предложихме най-наболелите проблеми,но "лошите" не ни подкрепиха".Тези са по големи популисти от "Атака" и "Възраждане" взети заедно....

171

Анонимен

преди 1 месец

Как да ги изпълни тези мостове за 9 месеца? Ти знаеш ли че вече е започнал проекта за мост на Дунав? Как мислиш, че може да станат нещата за ден два? Да не говорим за саботажа, които мафията правят всеки ден! Какво става в София? Всички заедно са срещу ПП-ДБ! Всички саботират работата на ПП-ДБ! Не искат да се направят необходимите проекти! Не мога да разбера! Вие доволни ли сте от ГЕРБ и ДПС? Та ние сме на ниво Македония, Сърбия и Албания! Вижте как са Хърватска,Словения и Полша! Ние сме в ЕС!

170

Анонимен

преди 1 месец

За това информация ПП-ДБ не са 4 години във власт,а около 1,5 година. Ок, даже и 4 години да са на власт!ГЕРБ колко години са на власт!БСП, ДПС колко и какво получихте!Обещаха Ви борба с корупция, висок стандарт на живот, политици в затвора, пътища, здравеопазване, образование, борба с престъпници!Какво получихте? Възраждане и ИТН какво реално Ви обещават? Референдуми,излизане от НАТО и ЕС, компромати,сценарий и връщане Бойко на власт! Имате два избора: Бойко(Пеевски, Слави, Костадинов) и ПП-Д

169

Факт

преди 1 месец

То Кирето обеща и 3-4 моста на Дунав, 2-3 тунела под балкана, завод за електромобили и т.н Ама хвана само парапета и нахрани пуделите. А народа сега гледа срив в образованието и здравеопазването, как пожарите изгарят земята ни ама слуша как Денков с банда некадърни юристи ще прави съдебна реформа

168

Анонимен

преди 1 месец

Колко време е необходимо според теб да се промени това законодателство? Като 3 месеца са много, кажи за колко да се промени! Това законодателство, може да промени живота на Българите към много по-добър живот! Явно ти не искаш! Явно смяташ, че три месеца са много, в сравнение на загубените 20-30 години! Това законодателство трябваше да е първото което да направи и Ви обеща ГЕРБ! С това той свали БСП и ДПС! Вижте къде са Полша, Словения и Хърватска!Ние сме на ниво Албания и Сърбия!

167

Ха,ха

преди 1 месец

Пак голи обещания от хора, които за близо 4 години в управлението съсипаха възможноста за еврозоната и шанген, заробиха ни с нови заеми без да са сложили една лопата асфалт по магистралите, ама храниха пудела с пачки.

166

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ Ви предлагат нещо и Вие ги наричате популисти. Какво Ви предлага ГЕРБ на Бойко, ДПС на Пеевски и тяхните ИТН и Възраждане? Отговор: Те Ви предлагат компромати, изработени записи, критики към другите, сценария, подкрепа на агресори! Нищо не са Ви предложили ГЕРБ, ДПС,Възраждане и ИТН, освен Евро-Атлантизъм или Путинизъм! Другото е популизъм и нищо реално! Те Ви казват, че пенсиите са високи и заплатите и че трябва да се пести! Критикуваха ПП-ДБ, че Ви дават парите на Вас!

165

Анонимен

преди 1 месец

Как може да наречеш популизъм, нещо което е предложени и може да промени живота ти на по-добре! Предложенията ти за работа и работа не е популизъм! Кажи ми какво Ви предложи ГЕРБ в последните 20 години? Какво Ви предложи Възраждане? Какво Ви предложи ИТН? Нямаш отговори! Ето това са популистките партия България! Нищо на среща! Референдуми, шоу, сценарий, фалшиви новини, заплахи .. Няма как тези които предлагат нещо да се прави да са популисти, а обратното!

164

Анонимен

преди 1 месец

Няма как нормален човек да се развие в България! Българина не обича справедливост за Българите, а само за себе си! За Българина е по-добре мафията да управлява, защото така по-лесно успява, като си плати за услугата. Българина обича да кара бързо и като прегази някой да си плати и отново да кара! Българина обича като убие някой да си плати и да е невинен, а убития виновен! Българина обича да мачка по-слабия и да го пребива където си по-иска, а бития да е виновен! Българина не обича конкуренция!

163

баба мара

преди 1 месец

аморални хора нямат работа в политиката какви декларации какви пет левавсички вън от нс връщайте мандата и изчезвайте

162

Калин

преди 1 месец

Чиста проба неработещ популизъм!

161

Анонимен

преди 1 месец

Кой раздава мандатите е ясно. Но те не искат мандат. Искат порции. Да ходят при тоя дето раздава порциите.

160

Анонимен

преди 1 месец

Само как невинно казаха по Тв че за тая работа им трябват поне три месеца.