187

Друг

преди 1 месец

Този тръмп голям актьор ще излезе! Има видео как човек пълзи по покрива 28 минути преди да започне стрелбата! Е как не реагираха тези сикрет сървис! Тези американци са гола вода!

186

Анонимен

преди 1 месец

шок, колко овца повярва на платения тръмп постановката

185

до 83 шилото

преди 1 месец

Какво шило, бе, мой човек...? Да не е луд да си пробива ухото?! Ти за филмова боя или дори най-обикновен кетчуп не си ли чувал...? ;-) Будалите по цял свят папкат и най-глупавата инсценировка като топъл хляб.

184

It was staged

преди 1 месец

Още ли дъвчат този кетчуп?

183

Анонимен

преди 1 месец

Да съобщят в какъв времеви отрязък са произведени тези изстрели. Малко вероятно е набеденият за атентатор да е имал три оръжия в себе си и да ги е ползвал последователно.

182

Анонимен

преди 1 месец

Тайните служби имат у-ва автоматично показващи моментално произхода с балистичната треактория на до 30 куршума.Къде са снимките ? Явно е била маловажна,сватбарска пукотевица.

181

Кон

преди 1 месец

На вниманието на драскачите, прочетете заглавието с включен мозък. Написано е "... стрелбата срещу Тръмп..." Т.е. 3 те оръжия са стреляли срещу Тръмп, не в различни мишени, поне така пише. Или пак ни бъзикат?

180

Х

преди 1 месец

ясни са. 1. стрелеца 2. снайпериста, който го уби 3. снайпериста, който уби пожарникаря

179

Ганя

преди 1 месец

Коментират п.р.и.м.итивните от село за наднормено тегло, а не погледнат ЕСКОРТА в БГ. Били дебели?! То тоя "народ" затова е най-бързо изчезваащата нация! Примитивни и прости

178

Мдаа...

преди 1 месец

"...с най-малко 3 оръжия е стреляно..." ?! И това ми било експертиза...

177

Анонимен

преди 1 месец

"Първите три изстрела са свързани с първото предполагаемото оръжие" .......това оръжие стреля поне 5 пъти!!!!!!!!! Толкова с експертизата!

176

Анонимен

преди 1 месец

9 изстрела..3 оръжия ...1 стрелец (уж) с 1 карабина ... и 1 снайперист с 1 изстрел между очите го неутрализирва..Пита се в уравнението Кой с какво и по кого..

175

FMC

преди 1 месец

Ти пък къде видя наднормено тегло? Едното е жена, ама знам ли, просто е "едно". Носят жилетки, а американските полицаи и ат навика и да тренират по залите, не са като нашите.

174

Анонимен

преди 1 месец

Много смели американци! Нямаше никаква паника! Свикнали са на масови стрелби и стояха кротко по местата си!

173

Червонец

преди 1 месец

Първите три изстрела са произведени от атентатора, следващите пет са от охранител, а последният - деветият - е произведен от шерифа и сигнализира край на операцията. Операцията е неуспешна. Тръмп е жив, рейтингът му излетя в космоса, вчера в Милоуоки официално го избраха за кандидат от републиканската партия. Байдън отива в историята.

172

Анонимен

преди 1 месец

Шокиращо е, че има хора вярващи в,, атентата"!

171

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам снимката, трима от четиримата полицаи са с наднормено тегло, тия да не са въвели квоти и за задължително назначен процент дебелаци (за да не се чувствят дискриминирани)...

170

Коментатор

преди 1 месец

Не е Кейтлин, а Каталин Григораш. Румънски специалист.

169

Баси тръмпа

преди 1 месец

Той като Нео от матрицата ще го изкарат.Когато на забавен кадър отбягваше куршумите

168

Анонимен

преди 1 месец

Ами то и Сикрет сървиса им, както всичко останало, изпълнява повелите за "новото нормално" - повече от половината от служителите задължително да са жени, цръни, пембени, извратени (гейовве и пр.)... пък дали и колко са кадърни и/или подходящи за длъжността, е без значение. То затова изпуснаха така нелепо някакъв изтрещял хапльо да стреля от 100 м по Тръмп. И след това бяха пълна смешка. Защураха се като квачки, а една "агентка" от зор не можеше да си вкара 5 минути пистолета в кобура.