80

Анонимен

преди 1 месец

Има си точна бройка. От началото на войната в Украйна са заведени над 67 000 дела за дезертьорство, като последната година са най-много.

79

Напълно разбирам

преди 1 месец

Напълно разбирам мъжете, които не искат да стават подпалки на поредната безсмислена война. Те са много по-достойни от тези, които са готови доброволно да убиват.

78

Ей факте

преди 1 месец

60 процента ще избягат , другите 40 ще стрелят по натовци , ти от кой си ?

77

До българия мрази

преди 1 месец

Като дойдат в София , ги питай лично хахахахаха

76

Като гледам снимката

преди 1 месец

Бая голяма граната е било

75

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 1 месец

Абе какво стана - чебурашките не стигнаха ли вече до Киев след 2 години и половина война???

74

Опичайте си акъла

преди 1 месец

Войнолюбците в България да не си правят сметките без кръчмаря. При евентуално вкараване на България във войната изобщо да не си мислят, че толкова лесно както в Украйна ще ловят мъже по улиците и ще ги засилват за фронта. България е малка държава - за всеки се знае всичко, къде има имот да бъде запален, къде учат децата му, къде се намират най-близките му хора. Не си правете експерименти с нас, ние не сме с промити мозъци!

73

Факт

преди 1 месец

*** има във всяка държава. В "милата" ви България почти 60% от "патриотите" са заявили, че ще си плюят на петите и ще напуснат страната си при военна ситуация.А *** русофили(***) ,украйнците вече почти 3 години трепят азиатските *** с цената на всичко.

72

Трети закон на Нютон

преди 1 месец

Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. ......................... Ловенето на хора по улиците за да ги изпратят на фронта води до подобни случаи. Да видим и кога ще започнат и да стрелят по служителите, отговарящи за набирането на войници.

71

Аналист

преди 1 месец

Тез за пари се избиха помежду си. Лидера им е уникат.

70

Анонимен

преди 1 месец

Никой не иска да умира заради хунтата бандеровци

69

Анонимен

преди 1 месец

Ами какво да правят, не им се мре на хората! Тези, които наливат масло в огъня, като бълват оръжия за Украйна, трябва да ги пратят на фронта на първа линия!

68

Анонимен

преди 1 месец

През август 2023 г. Сергей Шиптенко, автор на изданието Украина.ру, отбеляза, че мобилизираните в армията украинци са убедени, че отиват да бранят родината си, т.е. земята си. Според него те не знаят, че на практика воюват и за запазване на земята, контролирана от американски и европейски холдинги, част от която, впрочем, е в завзетите от Русия територии. Излиза, чеЗападът не само продължава унищожаването на украинския народ, но и го използва, за да брани контролираната от него украинска земя.Следователно помощта му не е безкористна, а напротив, покрай борбата с Русия, той решава и с

67

.

преди 1 месец

Бъдещето на Украйна интересува САЩ и неговите подопечни европейци само в контекста на конфронтацията с Русия, а бъдещето на украинците изобщо не представлява интерес

66

Анонимен

преди 1 месец

Фино-угро татарите сега избиват казаците, които са били гръбнакът за разширяване на руската империя на запад. Ирония на съдбата. Казват му не щем повече с вас, онези не искат и да чуят, следва война избиваме мъжете и вземаме жените пералните всичко. Част от мъжете ще бъдат пощадени, но в робска позиция. Тях също ги набират на улицата и в затвора, те също бягат, в София е пълно само руска реч от дезертьори.

65

Анонимен

преди 1 месец

Добре! Хубаво, но не достатъчно!

64

Анонимен

преди 1 месец

Украинците малко по малко започват да се усещат, че ги използват за пушечно месо, за да могат едни хора да стават все по-богати, а разни рефърцунени дамички да пазаруват по целия свят скъпоценности и скъпи лимузини. И всичко това, платено с кръвта на народа!

63

До 59

преди 1 месец

До 59: Администрация за коментара, напълно покрива и моето мислене. Това, че си се родил мъж на дадена територия не те прави боец, гладиатор и не е никаква чест и достойнство да защитаваш някаква територия, която ще я има и след тебе, но ако не си жив да и се радваш, за какво ти е ?!

62

Кирчо

преди 1 месец

Те не бягат , направо си ги взимат по улиците....

61

ЛИЛИ

преди 1 месец

СИЛВА ДОНЧЕВА ПОЗНА ЗА ПОКУШЕНИЕ НА ТРЪП ДО 14ЮЛИ И ДРУГО КАЗА КРЯТ НА ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ Е ФАТАЛЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!