10

Анонимен

преди 1 месец

Ей- докъде я докарахме...АВърху металните щендери на Неделния пазар в Хаской- директно от "бутиците" в Италия - (минали през Истанбул за по накратко) - народе...топли топли - новите колекции от "марки табли..и етикети"- най вървежни са с най огромните надписи..и букви...айде маала Всеки сополив си Га н - вървежен..оригинал "баровец"

9

Анонимен

преди 1 месец

Скоро даваха, как чантите на известна марка се продават по 1500 евра а имат себестойност 20-30 евро, тях що не ги санкционират за свръх печалби.

8

Анонимен

преди 1 месец

инак да, политиците не са корумпирани, не се краде в здравеопазване, образование, общините, земеделието, не мачкат деца по улиците, не се продава дрога на всеки ъгъл, тръгнахме да пазим на онзи французин най богатия човек в света щампите. спряла държава която скоро ще е част от туркестаня.

7

Анонимен

преди 1 месец

да се забранят всички стоки със всякакви лога и бавно ще тръгнем напред.

6

Лека жена

преди 1 месец

Ама може ли такива работи?

5

СУФ

преди 1 месец

Тия GG колани са демоде. Като гледам стоката, не съм сигурна, че щеше са излезе на печалба търговеца.

4

Анонимен

преди 1 месец

Оставете хората на мира .Вижте в Турция , Испания , Белгия колко реплики се продават свободно . Сега се получава така все едно законодателството рабити за марките .Ако има проблем , сами да си оправят нещата , не държавата да се превръща в техен жандарм . Другото е , че същите реплики се продават в мола , но на много завишени цени .Нега всеки си вземе една маркова блузка за лятото , ако му е важно разбира се

3

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

То било ***, ама не ***, ами с лого на Дулче и Гибона.

2

Анонимен

преди 1 месец

В другите европейски държави си продават без проблем такива стоки, даже в Испания ти бродират каквато искаш марка на шапката.

1

ужаст

преди 1 месец

Ще спрат бирата Бургаско.