10

Анонимен

преди 1 месец

Поне да бяхте написали къде ще се провеждат обученията, в кои градове, едва ли ще обучават хора във всеки град. Нещо по- конкретно.

9

Теди

преди 1 месец

Има да чакат оттам да намерят работа

8

Теди

преди 1 месец

Има да им ядат попарата ако чакат на бюрото по труда ха-ха-ха

7

Анонимен

преди 1 месец

Администрацията има нужда от либерални кадри с партийна подкрепа а не от дипломирани по реда на дипломирането хора. Добре че не сме живи....

6

Теди

преди 1 месец

Всеки,който е ходил в бюрото по труда много добре ги знае за какво става на въпрос

5

Анонимен

преди 1 месец

Малко обидно за хората които имат образование и квалификация но нямат работа или работят но не по специалността си а нещо съвсем друго. Всички решения у нас са погрешни. Много животи бяха провалени много хора напуснаха страната завинаги.

4

Анонимен

преди 1 месец

Дадените курсове са много основни и се провеждат с цел усвояване на пари по програми. Безработните ако неполучават пари от борсата, може да се запишат на такъв курс с цел да вземат някой лев от явяването на курса.

3

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

При ширещата се корупция , корупционни схеми и практики това е поредната лъжа и измама за лековерни и обикновени хора . Отново има разделение на наши и " лоши " хора. Малцинствата са привилегировани и " селските тарикати " . Местните жители от поколения са третирани като *** , а в по-добрият случай като роби на номенклатурата и " работодателите " . Същата тази номенклатура лиши от правото на легален достъп до работни места и започване на работа , а сега изведнъж стана гостоприемна и "добра"

2

Анонимен

преди 1 месец

на бедните българи ваучери не им требат

1

Анонимен

преди 1 месец

Дай 100 бона за стартиращ бизнисмен :)))