94

До94

преди 1 месец

Споко ве факт, сега канадците заграбиха много повече злато от всички досега а за капак и колко още ценни метали завлякоха-ФАКТ.

93

Буримечката

преди 1 месец

96 С революция

92

Анонимен

преди 1 месец

Бе ти кажи от държавните крадци как да се отървем, че те повече крадат, държавата се превърна в институция за системна кражба в особенно големи размери.

91

Анонимен

преди 1 месец

Факт: На Българските селяни земята им уж бе възстановена в реални граници, а реално бе отнета. Факт: В Корекома уж се пазаруваше само в западна валута, но всеки можеше да си я намери. Факт: през 90-те години на миналия век САЩ прибра българското злато. Сега нямаме злато в България. Факт: Няма разлика между Крадци и Демократи. Факт: Кои са сега ужким Капиталистите в България - Крадците - Демократите! Факт: за да носиш сега името Капиталист, трябва да си мафиот.

90

Нелсън Мандела

преди 1 месец

Полиция и служби в България слуги на престъпна власт!!!!!Врагове на народа!!!!

89

Анонимен

преди 1 месец

Никва култура не му трябва за защита, требе му тояга, чивте, сабя, ток, мечешки капан, тва е.

88

МРАЗИ ДЪРЖАВАТА

преди 1 месец

ДЪРЖАВАТА Е МАФИЯТА

87

Анонимен

преди 1 месец

До 83 ....Аве , крадецът ЦВЯТ има ли ? ТЕя от герб какви са , ''атлантици'' , комунисти-крадци ,... ИЛИ !Същото важи и за ДПС ...Какви са тези ДЕРИБЕИ , и как ДПС стана , НАЙ-БОГАТАТА ПАРТИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ ??

86

Държавата е мафията

преди 1 месец

Барове и дискотеки копуват от ченгета райски газ такса спокойствие от 10 до 30 000 лв!!!!!

85

Държаната е мутра

преди 1 месец

Службите и полицията служат на мафияга те са врагове на народа!!!Властта е престъпна!

84

Анонимен

преди 1 месец

СЪД. система и МВР , не са на мястото си ... Защо при бай Тошо НЯМАШЕ ---СОТ-СОД , И ЗАКЛЮЧЕНИ АПАРТАМЕНТИ ???С БТР-и да се защитаваме ---ВЕЧЕ !

83

Име

преди 1 месец

Ама то култура трябвало да може да защити човек дома си от кражби. ТЪй, тъй, човек се учи цял живот!

82

Анонимен

преди 1 месец

Във всяко престъпление има замесен полицай

81

Сър Уилямс

преди 1 месец

Поканете още "работници" от Индия, Пакистан, Бангладеш и прочие, за да помогнете със защитата на домовете ни!

80

Анонимен

преди 1 месец

Факт: На Българските Селяни земята им бе отнета по времето на Соца и създаване на ТКЗС. Факт: В Корекома можехме да си купим дънки не за български левове, а като обменим злато за долар. Факт: през 60 те години на миналия век Българското злато замина за Москва. Факт: Няма разлика между Крадци и Комунисти. Факт: Кои са сега ужким Капиталистите в България - Крадците - Комунистите! Факт: за да носиш името Капиталист, трябва да си Творец, да мислиш за Народа, да Бъдеш Човек от Народа!

79

1

преди 1 месец

Абе един джамбазин ми беше казал, че 2 ключалки а повече от една. Ако наистинаа искат да влязат няма какво да ги спре. Може само да ги забави, тоя да няма фирма за електронни ключалки.

78

Анонимен

преди 1 месец

До Хайде 71 Статията е за кражби по домовете, когато хората ги няма вкъщи. Как пък все сте жертви, бе! А всъщност вие самите какви ги вършете, не се знае.

77

Анонимен

преди 1 месец

Един ефективен пуснеш мрежи с трифазен ток на 380 волта по оградата и по всички входове.

76

Анонимен

преди 1 месец

До хайде 71 - То остави той да те съди. Прокуратурата хуква подире те. За прокурор, най-лесните повишения са, като има осъдени убийци, педофили и изнасилвачи. Лошото е, че тея не са точно под път и над път и заотва се налага, да преувеличават всичко. Бащата искаха да го съдят, че изгони един крадец в 2 през нощта, дето се катереше по улуцицте. Паднал, мола ти се, и си навехнал левия крак. А после твърдеше, че като излезанли нашите, да му помагат, го заплашвали с пушка ... Добре, че има камера.

75

Анонимен

преди 1 месец

"събирани от векове от нашите деди за Долар - Първо - Пише се долар, с малка буква. Второ - когато отвориха корекомите, долара нямаше и век, като световна валута. Откъде-накъде са събирали бабите ти за него с векове?!?