8

Анонимен

преди 1 месец

Екстра е.На тая жега танковете ще им се стопят и ще спрат да се бият по между си.Също така ще си избият от главата да вкарват Румъния,Молдова и България в скапаната си война,за да печелят.Под каските дано им уврат мозъците и да се осъзнаят!

7

Анонимен

преди 1 месец

Знам, че ви се плаща да всявате паника, но температурите в БГ през юли са такива открай време. А на всичкото отгоре явно не знаете, че чай не може да се прави с вода, с температура по-ниска от 60 градуса. Така че какъв чай ви се привижда при 27 градуса морска вода???

6

Анонимен

преди 1 месец

А едно време през соца, имаше 4 сезона. Сега ЕвроатлантизЪма не позволява на робите на сащ/есср, да се чувстват като хора.

5

Анонимен

преди 1 месец

Кае му е по-горещото? Вчера в Севлиево беше 43 и нещо. И вероятно не само там.

4

Средата на Сезона

преди 1 месец

месец юли, горещо е рекордно, чу ли !?

3

Анонимен

преди 1 месец

:)

2

Кравар

преди 1 месец

Требе да горим руска газ докато се опържим !

1

Силистренец

преди 1 месец

Да му мислят мазохистите, дето пълнят хладилни чанти с русенско варено и бира от Лидл и се пържат по плажовете на Гърция и Турция! Аз си правя плажчета всеки уикенд на Северното Черноморие - прекрасни безплатни ивици на Дуранкулак, Шабла и Крапец, със златен пясък, а не с инертни материали като в Гърция! Прекрасна риба при бай Пешо в Шабла, в Каварна или Балчик, студена биричка или узо! Много далече от презастроеното Южно Черноморие, където преди години беше хубаво, а сега всичко е просто бетон!