10

Анонимен

преди 1 месец

Истината е една. Григор Димитров постигна толкова много в тениса, колкото никой друг български тенисист не е постигнал. Някои му приписват претенции, каквито той никога не е имал и го критикуват за тоеа. Никакви измислени претенции не могат да скрият успеха на Григор Димитров .

9

Анонимен

преди 1 месец

Истината е една.Григор не успя да спечели титла от голям шлем, даже не успя да стигне до финал за титла от ГШ.Това е трагедия за такива претенции.Никакви класирания и пари не могат да скрият това.

8

до

преди 1 месец

Кой е Ник Кирьос?Онзи другия неудачник ли?А ти пък си известния *** на Григор дето тичаш да му бършеш д...то.

7

До 1

преди 1 месец

Ник Кирьос:"Григор е от най-класните играчи в тура".На Кирьос ли да вярвам или на теб,който си световно неизвестен?

6

Анонимен

преди 1 месец

То всички тенисисти да с къси панталонки, а повече от половината носят и шапки, често обърнати с козирката назад. Защо е така питай тенисистите, може да ти просветне.

5

Анонимен

преди 1 месец

Лошото е, че освен Григор Димитров нямаме друг тенисист, който поне да доближи топ100. Подобно е и при жените, където след Пиронкова, нямахме тенисистка в топ100, докато там не влезе Виктория Томова, която сега е 49-та. Следващата сега е Гергана Топалова на 234-то място.

4

Анонимен

преди 1 месец

Григор Димитров е много добре. Държи се сред най-силните тенисисти и няма признаци за спад. Само контузии може да доведат до спад. Сред първите 30 в ранглистата има само трима над 28 години - Джокович на второ място на 37 години, Григор Димитров на десето място на 33 години и Манарино на 25-то място на 36 години.

3

Анонимен

преди 1 месец

Нормално е да отпадне от турнира за Големия шлем. Та той играе с чаршаф на главата. Когато си вземе хубав голям здрав шлем или немска каска, може и да бие.9565

2

Серена

преди 1 месец

Има шанс да вземе медал от олимпиадата,за България.

1

Анонимен

преди 1 месец

Един пропилян живот на плейбой с пари.Така и не стана класен играч.