79

Анонимен

преди 1 месец

Нищо подобно 71. Тези партии които спомена,са само и само Американофилски!-:(

78

Анонимен

преди 1 месец

КАТО ВИДЯ ТАЗИ ШУШУ МИ ГА НА ЕКРАН МИ ПРИЗЛЯВА. НЕ ХАРЕСВАМ БОРИСОВ, НО ТОЗИ ПСЕВДОИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ ОЩЕ ПО-МАЛКО И ТО В КОМПЛЕКТ С МОШЕ НИЦИТЕ КИРИЛ, АСЕН И ЛОРЕР. ПП-ДБ ЛИ СА НАЙ-НЕКОРУМПИРАНИТЕ, ЧЕ ЩЕ ПРЕДЛАГАТ ЗАКОНТИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА? КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА. ТОВА СТАВА В БЪЛГАРИЯ. КАК РУМЪНЦИТЕ УСПЯХА ДА СЕ ОЧИСТЯТ ОТ КОРУПЦИЯТА И ДА НАПРЕДНАТ, А НИЕ- НЕ?

77

Наглостта

преди 1 месец

на миналите покрай харвард е безгранична...

76

Шарлатаните

преди 1 месец

пак искат да нарушат Конституцията. За тях закони няма. Ай, метлата!!!!

75

Анонимен

преди 1 месец

ДЕНКОВ НИКОЙ СИ ВЪН ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ АЛЧНИ НАГЛИ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ВЪН

74

Анонимен

преди 1 месец

Без Възраждане 72 !-:)Забрави и ПП и ДБ на Гусин Иван Костов! Задкулисно,не бива Никой да " управлява" България!!!

73

Анонимен

преди 1 месец

ДЕНКОВ АУТ ВЪН ЛЪЖЕ НАГЛО ПРИ ПРЕЗИДЕНТА ВЪН КОЙ СИ ТИ БЕ ДЕНКОВ СЪД ЗАТВОР ЗА ВАС РАДЕВ ТОВА Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО

72

Анонимен

преди 1 месец

Тези " експерименти", за каквото и да било " правителство" трябва Незабавно да Престанат! Аз Не желая " правителство на всяка цена"! И то при положение,че Парламента има слаба подкрепа! Избори е най Разумното решение!!!!

71

Анонимен

преди 1 месец

герп-дпс, възраждане, итн, бсп, величие тези трябва да отекат в канала, за да започнем да отлепяме от дъното

70

анонимен

преди 1 месец

За всички вече е ясно ПпДБ какви са.Искат да завлекат държавата на празната руско-азиатска ясла,но този път всички ги разбраха...

69

Анонимен

преди 1 месец

Днес навсякъде е налазил герберасткият троляк. Не им се вързвайте и не им отговаряйте. Това още повече ги вбесява. Каквото трябва да стане ще стане. Има надежда за България.

68

Анонимен

преди 1 месец

хем не са готови да са втори, пък хем ви е странно, че искат още време... угодия нема другаре

67

опетков

преди 1 месец

До Анонимен Няма как да назначат "свои хора" в регулаторите с 39 депупатки.

66

Демократичен паяк

преди 1 месец

ПП-ДБ са единствената партия която успя да състави 2 редовни правителства през последните 3 години! Докато ГЕРБ се провалиха 7 пъти и неможаха и един канинет да направят. Президентът трябва да предостави достатъчно време на ПП-ДБ за да могат те да подготвят стабилен, антикорупционен и про европейски кабинет. А това не е лесна работа и ще е нужно време. Може би месеци.

65

до кога

преди 1 месец

Рдев каза а Молеца мълчи.

64

Анонимен

преди 1 месец

СТИГА ШАРЛАТАНИЯ 4 ГОДИНИ СТИГА ВЪН БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЕДНОЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ НА ШАЙКАТА

63

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

От къде толкова смелост в цветно - розовата шайка да върнат мандата? Иска се хатактер и мъжество. Те са по интригите и превръщането на Конститицияа в меню на макдоналдс

62

ъъъ

преди 1 месец

До гуша ми дойдахте,разбирачи.В устана на всички ви плюнка само по "ПП-ДБ",какви невежи,*** и пр.,били.Ами вие като сте супер,защо нищо не можете да направите?Да,те дойдоха неподготвени за зверилника в който попаднаха,но вие-всички,не спряхте.То не са обиди,епитети,псувни и пр.Вероятно новото ви бръкнта дълбоко там,кодето никой 30 г. не успя.Затова сте озверели.Но ние не искаме повече да ни крадат,да ни обират разбойници-политически.Искаме нормален живот.И ЩЕ ГО ИМАМЕ.ВИЕ МУ МИСЛЕТЕ!

61

Факти

преди 1 месец

Коалиционното споразумение преди 3 г. в Германия беше от 178 страници - с две по-малко от заявеното от българския кандидат-премиер Кирил Петков коалиционно споразумение между ПП, ИТН, ДБ и БСП.

60

След цели 5 месеца!

преди 1 месец

След повече от пет месеца след изборите в Германия през 2018 г., страната състави правителство. Членовете на Германската социалдемократическа партия подкрепиха съставянето на коалиционно правителство с консерваторите на канцлера Ангела Меркел. Ние за къде бързаме? Да хвърляме милиони за нови избори, вместо да ги дадем на пенсионерите!