168

Такива статии

преди 1 месец

До Анонимен 108 Това се чте и от деца. С други думи, възпитават. Формира мироглед. Казва на децата нещо. На някои деца казва -Не правете така. Ще ви се подиграват. На други -Така правете -това е нормално. Е, какво значение има, дали е вярно написаното?

167

Довършвай израза

преди 1 месец

До Анонимен 164 Като започнеш нещео, изказвай го до края. Какви са тия недомлъвки?"Време е да престанат да робуват на старите клишета И ДА ЗАПОЧНАТ ДА РОБУВАТ НА НОВИТЕ". Сигурно искаш да внушиш нещо с това премълчаване, а?

166

Кой с каквото може

преди 1 месец

Важното е да си известен. Пък с какво ... Накои например, с 6 промила и брат Бахаров, други с тротинетка, тоя -с кревтна акробатика от ограничен тип... Кой с каквото си може. Като няма друго с какво...

165

прасчочо

преди 1 месец

Католическа прошибалка.

164

Анонимен

преди 1 месец

Егати срамотилъка

163

ДБ/ПП Роми

преди 1 месец

Даже и сина му иска да е зад него и да го ......

162

1

преди 1 месец

Михаел беше велик, този за нищо не ставаше, брат му го буташе. Та така, учудени няма.

161

1

преди 1 месец

До Анонимен 153Не мисле че Сена е бил гей. За Хамилтън можеш да си сигурен.

160

w

преди 1 месец

Сега разбирам защо управляваше болида с меки китки.

159

али баба

преди 1 месец

до 164 - Никой не ги ограничава да са си *******раси. Просто е време да престанат да го набиват на цялия свят факта,че някой си го е сложил там където нетрябва. И едно време имаше такива, но не се афиширане.Сега е егаси и пропагандата за тия пендери.Същото е и със всички модерни извратени поняти за пол

158

Анонимен

преди 1 месец

за какво е признал? За престъпление срещу човечеството ли? нали да си гей вече не е проблем? Тогава какво има да си признава? Истината е че хората , особено силно религиозните, трудно преглъщат новите времена. и че хората с различна сексуална ориентация още се чувстват притеснени от този факт. Най - трудното да не кажа невъзможното нещо е да накараш хората да се променят. Това означава да престанат да робуват на старите клишета разбирай религия традиции и не знам си още какво

157

Анонимен

преди 1 месец

Обущарови имат леко изгустирани физиономии, там има някаква проблемна генетика. Но големият наистина беше гениален, на младини е бил многократен шампион на джаги. Това значи перфектни рефлекси и сензори и фина моторика. Навремето брат ми беше шампион на квартала, гледал съм го и не мога да повярвам как е възможно да се играе така, това са нечовешки изпълнения, просто отказваше сички на втората серия топчета.

156

Анонимен

преди 1 месец

До Кон....На 50 г жените от поколението му са непривлекателни за секс, та е предвидимо, човек да се обърне към приятел, както войните на Александър Македонски. -------////------- Пхахахаха! :))) Абе, ти ептен си откачил. Какво им е на 50-годишнитге? Сички жени стават. Секс се прави с любов и фантазия. Ако си грубиянин или гей, които не са далече едмо от друго, никоя няма да ти хареса.

155

Честито

преди 1 месец

Баба казваше - никога не е късно да станеш за резил

154

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че брат му не може да разбере, горкия.

153

Тялото

преди 1 месец

Щом са щастливи, тяхна си работа.Повече жени за останалите.

152

Анонимен

преди 1 месец

Ралф ли е булката?

151

швестер

преди 1 месец

...омръзнало му да натиска амбриажа и да мести лоста... сега сам ще *** и ще се клати на лоста хи хи хи

150

Анонимен

преди 1 месец

Щом всички религии го забраняват ,значи е така! Макар ,че винаги го е имало и доста народи са били наказани за това си поведение!

149

ЗАЩО ГИ КАЗВАТ

преди 1 месец

ЗАЩО ГИ КАЗВАТ И ПОКАЗВАТ ПУБЛИЧНО?