13

Анонимен

преди 1 месец

Да бе ... затова дъритте богаташи са ... Цепи стотинката. Колата му струва 400 000 лева и му е ТРЕТА ЗА ГОДИНА, а даже не сме август, ама ... Прекалено бил важен, че да си "Раздавал парите".

12

филууусофт

преди 1 месец

"Колкото по- стара снимка качиш, толкова по-млад изглеждаш " Божинката

11

До Анонимен 4

преди 1 месец

То защото този нарцис може да е стар на години, ама на акъл не е порасъл въобще.

10

Анонимен

преди 1 месец

Абе въобще тоя свят стана много боклучав...

9

Ели

преди 1 месец

Нормално, а старите да по-невъзпитани.

8

дедо гларус: демек

преди 1 месец

Младите моми са по-нарцистични от старите моми

7

Анонимен

преди 1 месец

Високо интелигентните и успели хора имат способността умело прикриват липсата на емпатия към другите зад маската на добрите обноски и любезността. Тези хора имат невероятен талант да влизат бързо в роли и да се променят като хамелеони в зависимост от ситуацията. Могат без проблем и с усмивка на лице да се държат учтиво и любезно дори с най големите си врагове докато всъщност ги презират и ги псуват наум.

6

Анонимен

преди 1 месец

Хора с високо IQ още 6 години осъзнават че трябва да гледат единствено собствения си интерес и всичко друго ще им пречи в живота. Осъзнават че е безсмислено да правиш нещо в полза на другите защото те са неблагодарници. Поради тази причина високо интелигентните хора не изпитват емпатия към другите. За тях те са просто ходещи предмети и инструменти които могат да използват за постигане на собствените си цели. 100% от успелите и богати хора в света попадат в тази категория.

5

Анонимен

преди 1 месец

Високото его е характерно за младоста и е важно за да може младият човек да се впише в един свят с много по-опитни от него. Постепанно егото намалява и се измества от житейския опит. Смешното идва, когато при някой хора егото се запазва и в късна възраст и ги прави глупави, арогантни и с прекалено голямо самочувствие без покритие.

4

Анонимен

преди 1 месец

Аз познавам един стар нарцис,на който младите не могат да му стъпят на пръста в това отношение.Казва се ББ,ако се сещате.

3

Анонимен

преди 1 месец

Само Тиквата и Шишолян никакъв живот не е в състояние да ги разубеди, че са Венецът на сътворението! Трябва някой младеж да ги разубеди на някой митинг. Ама те пък и митинги не правят...

2

Анонимен

преди 1 месец

Това не важи за евроатлантиците - те са си мекокиткови по рождение !

1

Анонимен

преди 1 месец

Какви учени? Не е нужно да си учен, за да знаеш, че голямото его и нарцисизмът /които горе-долу се покриват/, са характерни за хора с по-нисъкт интелект и по-малък житейски опит, които си въобразяват, че са пъпът на света. Животът с години постепенно разубеждава тези от тази им заблуда. ... Често пишете елементарни истини, като се ипотате да ги облечете в научни постулат, а това е безсмислено и смешно.