15

Ми

преди 1 месец

Чета спецовете по-долу. Русия и Китай са по бели ***. Но на Запад се притесняват. Не знам защо. Да четат тук и се успокоят. Нашите анализатори от жк Люлин ще им обяснят.

14

флагман рос.флота

преди 1 месец

До Анонимен кузнецов е в ремонт от 2017 г. след злополучния поход до Сирия, при който му отказа двигателя и замалко да излезе на брега. После потъна плаващия док - ПД-50 в Мурманск и нанесе повреди в надводната част на кораба. Следва пожарът от 12.12.2019 г. и още един от 22.12.2022 г. С тези пожари се крият кражбите, които са извършени. Няма какво да се хабят да го взривяват украинците, от това кораб повече не става.

13

Анонимен

преди 1 месец

След погрома на руския флот от украински дронове страхът в Русия и Китай за съдбата на военноморските им сили е на макс.

12

Христо Христов

преди 1 месец

Браво на китайците, че се подготвят за отговор на провокациите на американския агресор! И в техните води и край бреговете на САЩ!Докато САЩ сеят напрежение по света, американците не трябва да спят спокойно!

11

Анонимен

преди 1 месец

10, авионосецът "Адмирал на СССР Кузнецов" преди дни стана цел на подготвен от укро-ГРУ терористичен акт. За щастие терористите са заловени от ФСБ преди да успеят да стартират акта. Няма щети.

10

Христо Христов

преди 1 месец

"Съвместните учения се проведоха по повод на неотдавнашното напрежение между Китай и съюзниците от НАТО миналата седмица, " - демек някой евроатлантически про'с'так, писал това, се опитва да ни убеди, че учения са подготвят за една седмица?;

9

до 10

преди 1 месец

Само ти ли не разбра, че самолетоносачите са отживелица и вече е скъпо струващо безполезно желязо. Хутите го доказаха след като накараха американците да изтеглят модерния си самолетоносач Айзенхауер от Червено море. Не няма да участва Кузнецов както и останалите ламарини на сащ. Ерата на тези плавателни съдове отмина.

8

Анонимен

преди 1 месец

Военноморските сили на Китай и Русия започнаха вчера съвместни учения във военно пристанище в Южен Китай, а китайци са на военни учения на полската граница в Белоруя.

7

Анонимен

преди 1 месец

Адмирал Кузнецов участва ли !

6

Анонимен

преди 1 месец

сплашват света 2-те диктаторчета

5

Анонимен

преди 1 месец

Добре е! На Русия й останаха малко гемии от далечния изток, та пратила там да се перчи, без да подозира, че буди само и единствено съжаление и смях. А ония китайци кейдж дуелъри да не говорим... Робуват по 20 часа на ден за 150$ и им е добре... Същото като бедния руснак. Колкото по-бедни, толкова повече се перчат с оръжие. Справка- дебелакът пръв приятел на жужи.

4

Люляков

преди 1 месец

Колкото и да мишкуват, става това което каже задокеаснкия Биг Брадър. Това е реалността, тавариши, расиюшка е локален играч а в останалата част от света се изявява като дойна кpaва - купува си "вяличие" с продажба евтини природни ресурси. Може да ви е мъчно и дори да ви се плаче от този факт, но пуйлото и рушката нация толкова си могат.

3

Анонимен

преди 1 месец

Учението щяло да продължи до средата на юли. Значи, новината трябва да е, че е свършило, амне, че започва. Проспали сме го. Така един ден ще пишем, че руснаците взимат Одеса, а всъщност вече ще са на Дунав пред Силистра. Пътя го знаят от векове.

2

Анонимен

преди 1 месец

както и много от териториите на днешна Русия. Те впрочем почнаха да ги връщат...

1

крайцер Москва

преди 1 месец

Безаналоговите рашки дали вече минаха на безаналогови канута, корита и салове ?