113

дончо белината

преди 1 месец

к'во измуча по въпроса

112

2

преди 1 месец

Поредната евтина краварска пропаганда...Идентифицирали някакъв труп ,чието семейство е било при него.Направо са се съсипали от работа.

111

НЯКОЙ

преди 1 месец

Жалко за невинния човек. На САЩ им трябват герой. Можели някой да обясни как този човек е застанал на пътя на куршумите, как е определил от къде се стреля и каква е траекторията на куршумите и какъв е пътя на куршумите. По добре да обяснят как така в сградата от където се е стреляло е имало полицаи но не са хванали стрелеца. Тази статия показва лицемерието в САЩ, не се търсят отговорите на основните въпроси а се отклонява вниманието с други въпроси.

110

vs

преди 1 месец

Коментара на В нашето село кърти! Поредното доказателство за умствения потенциал на някои индивиди, а пък други доказват, че са като него, слагайки плюсове яко! Аз колкото и пъти да съм виждал охраняем президент, толкова пъти охраната (ама до един) се движат с вълнени одяла! За всеки случай! Нещастна работа сте!!!

109

До Анонимен 107

преди 1 месец

Да - една от невинните жертви на либералния терор. Но отгворът на либерастията не е сатанинското джудже от Кремъл и ордата му болшевишки безбожници. Отговорът е ново поколение Богобоязливи лидери, какъвто е Доналд Тръмп. Надига се ново движение на Бога по цялата земя и силоваци като Путин ще бъдат изметени от политическата сцена.

108

НЯКОЙ

преди 1 месец

жалко за човека, но как е реагирал толкова бързо преди куршума?????.........нещо не се връзва. както и да е, да почива в мир

107

Анонимен

преди 1 месец

Това е снимка от 90-те на отдавна загинал мъж.

106

Какъв Герой!

преди 1 месец

Браво, че е успял да прикрие семейството си по-бързо от скоростта на звука, но това е бащин инстинкт. Само не разбрахме как е успял да спре свръхзвуковия проектил, който по принцип би трябвало да мине през него като топла буца масло?

105

vs

преди 1 месец

Медиите са най - гн***усната власт! Чрез тях действаш на тълпата от голямо разстояние, а тя се държи все едно им говориш на митинг! Малък пример - тук в днес.бг. Кой, кога и как е преценил как се е държал този човек (жалко, нелепа смърт) без да могат да го попитат даже!!! Най - лесно е в устата на мъртвец да сложиш думи или мисли! Никой никога няма да разбере истината! И оттук-нататък се включват лешоядите - медиите!

104

Анонимен

преди 1 месец

Една от невинните жертви на либералния терор!

103

Анон

преди 1 месец

Герой! Да почива в мир :(

102

Анонимен

преди 1 месец

Как е видял летящия куршум , за да застане на пътя му. Изкараха герой случайно загинал човек.

101

Анонимен

преди 1 месец

Щом полицаите са го застреляли по вероятно е той да се е криел а не да прикривал тях

100

Във нашето село

преди 1 месец

Охраната веднага разпъва вълнено одеяло а не слага разперена длан пред лицето на охраняемия , Браво на охраната до Тръмп --цял живот са тренирали и пак се изложиха и така е винаги когато има някой атентатор -- тоест Тръмп оцеля защото стрелеца стреля като мен дето снайпер съм виждал само по филмите , въпреки заспалата си охрана !Сега вече е голям юнак !

99

До 99

преди 1 месец

Да прав си ,ако беше еди изстрел ! Никой не е казал че той е чул първия изстрел и е застанал на пътя му за да защити семейството си ! Най- вероятно след изстрела е бил до семейството си и ги е карал да залегнат когато е бил уцелен,егати и късмета ! иИма и др вариант да е застанал след първия изстрел като щит и да се е оглеждал какво става , ако беше някой гърмян украйнец веднага щеше да се е хвърлил на земята по очи със събрани крака към стрелеца ! Голяма работа беше охранителя който със ръка

98

БПФ

преди 1 месец

Чучулото байдън по-добре да не се обажда, защото смъртта на този честен американец и самопожертвователен баща лежи на неговата липсваща съвест...

97

Анонимен

преди 1 месец

Фърлил се е за Трънп а не за други.

96

Анонимен

преди 1 месец

това са глупости ..... чуеш ли изтрела и ако нялкой го е насочил към теб ... значи си уцелен вече ... този го описват като техния марвел герой "светкавицата" изпреварил скороста на коршума

95

Анонимен

преди 1 месец

Митове и легенди за митичния братски американски народ :)))) Той дори не е разбрал какво точно става . Всичко стана за секунди . Евроатлантическата пропаганда взе да митологизира жертвите :)))) Колко ли пари е взел тоя дето е измислил това ? за нуждите на пропагандата .

94

Анонимен

преди 1 месец

Днес Кори , утре Зеленски и останалите гадови