67

БИЗНЕС С ОРЪЖИЯ

преди 1 месец

....У НАС ЩЕ ВЪРВИ ЧУДЕСНО...!

66

Анонимен

преди 1 месец

купувам я веднага

65

Анонимен

преди 1 месец

Да, и какво от това?

64

Анонимен

преди 1 месец

Версия. Качват крукс умрял на покрива. Качват се втори, който гърми четири пъти по публиката. Вторият е видян от зрители. Остава пушката и скача. Това са 5 секс за трениран мъж. В ухото мина, безопасна за живота. Убиват умрелия крукс. Козметична операция, ново ухо и власт над света за пет години. Това са измислили Путин и Тръмп. Край на демокрацията

63

Анонимен

преди 1 месец

Разбрахте ли сега, виновни са оръжията, а не политиците, които призовават към убийства.

62

Анонимен

преди 1 месец

НЕ е постановка. Няма такъв стрелец, който да улучи ТОЧНО ГОРНАТА ЧАСТ НА УХО, САМО ДА ГО ЗАДРАСКА, ама да е сигурно, че няма да мръдне 2 ММ навътре към главата! НЕ МОЖЕ ДА Е ПОСТАНОВКА.

61

До 56

преди 1 месец

Стрелецът Не е минавал през охрана въобще, тъй като е стрелял от покрив на сграда, КОЯТО Е ИЗВЪН ОХРАНЯЕМАТА ЗОНА.

60

Момчил

преди 1 месец

Аман от прости руски *** в коментарите :). Руските самолети се разбиват, защото ползват не американски части ами от Алиекспрес!

59

Страхотна Стрелба

преди 1 месец

Само агент на КГБ може да е толкова точен. Разцепва косъм на 2 от 100 метра. Браво.

58

Анонимен

преди 1 месец

Най-забавни са нещастните евроатлантици. Отчаяно се мъчат да изкарат, че стрелбата е "постановка". Но ако беше така, най-малкото нямаше да има косвени жертви. Пък и едва ли има такъв майстор, който от 120 метра да уцели ухото на Рижата, ама без да иска да го трепе. въобще, атлантиците пак станаха за смях.

57

. 223

преди 1 месец

Ми прав си. Зависи какво, дистанция и колко изстрела. Болтовата карабина си е друго. И картечницата. Думата е за друго.

56

Анонимен

преди 1 месец

56, вече 40 часа доста хора пишат: "Очевидци многократно съобщаваха за въоръжен мъж на покрива на съседна със сцената сграда, но полицията и службите игнорираха сигналите и не реагираха".

55

Анонимен

преди 1 месец

.223 REM, най-точно стрелям с Манлихер.

54

ТРЪНПОСТАНОВКАТА

преди 1 месец

СЕГА ЩЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЖАТ КАК ПОЛУ СЛЕПИЯ УМРЕЛ ПРЕДИ 24 ЧАСА НА АТЕНТАТА Е СТРЕЛЯЛ С НЕЯ :D АБСОЛЮТНА ПОСТАНОВКА НА ТРЪМП И ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ ЗАЧИСЛЕНИ ДА ГО ПАЗЯТ С ЦЕЛ ЕДИНЯ ДА СТАТЕ ПРЕЗИДЕНТ А ДРУГИТЕ ДА ПРИДОБИЯТ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ ИЗМЕСТВАЙКИ ОХРАНАТА НА БАЙДЪН!

53

Анонимен

преди 1 месец

След като такава пушка може свободно да попадне в ръцете на 20 годишен , е само въпрос на време тази нация да се изпотрепе . Някой задава ли си въпроса как е пренесъл дъгоцевно оръжие незабелязано през всичката тази охрана ? Това не е някакво малко пистолетче .

52

.223 REM

преди 1 месец

Защо вместо да се чешате не отидете да постреляте. Или поне вижте в български форуми-оръжейни ловци. Ще ви обяснят. Имам AR на Рюгер. Стреляйте четете и после пишете. Ии да ви обясня без да постреляте няма да разберете.

51

Анонимен

преди 1 месец

Полуавтоматичната AR-15 без проблем е продадена на двадесетгодишния Томас Матю Крукс, на който в супера отказват да продадат бира, защото е непълнолетен.

50

Газов механизъм си е

преди 1 месец

До АнонименГазовете от изтрела презареждат пушката за следващия изтрел. Не като при обикновенните карабини ръчно да презареждаш. Ти за какви газове помисли , за сълзотворен газ на газово оръжие ли..

49

Анонимен

преди 1 месец

Полуавтоматичната ​​AR-15 без проблем е продадена на двадесетгодишния Томас Матю Крукс, на който в супера отказват да продадат бира, защото е непълнолетен.

48

Сед бът тру

преди 1 месец

В САЩ ако си поканен на парти от колега и ако позваниш на грешната врата може да де посрещнат с куршум в главата през шпионката.