55

НЯКОЙ

преди 1 месец

такъв пропуск на сикрет сървис.........както и да е. верваме на всичко по медиите, въпреки че е наобратно истината.

54

Анонимен_777

преди 1 месец

Нали..??! А аз продавам мост и едно дърво..!!! Атентаторите срещу Линкълн, Кенеди, Мартин Лутър Кинг, Малколм_Х, и доста други..са все 'вълци_единаци', без НИКАКВИ връзки със службите и 'дълбоката_държава'..Блаженни са вярващите ?!!

53

Дрън дрън

преди 1 месец

Действал сам с три различни оръжия и му одраска ухото! По тези ширини много т ъпотии се измислят, затова и Киро действа по техния начин, прихванал е лъжите!

52

Со.ро.со.ид.

преди 1 месец

Ама разбира се че е действал сам. Да не си помислите че "Дълбоката държава" ЦРУ Демократическата партия или Затворено общество на Джордж Сорос могат да организират такова нещо ?!

51

Дж Еф Кей

преди 1 месец

В цялата история мирише на ЦРУ!

50

Антикравар

преди 1 месец

Защо до сега никой не сети да пръсне кратуната на лилипута Буш, на алкохоло- наркоманката Клинтън или на мизерника Тони Блеар ?

49

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 1 месец

Краварското Фебере вероятно има предвид, че краварското Сереу е действало само - без сътрудничеството на професионалните убийци от МИ-6 (англо-саксовете) и МОСАД (Цион).

48

Анонимен

преди 1 месец

Не са малко хората, които искат да гръмнат този неприятен човечец.

47

Анонимен

преди 1 месец

Кога ли ще се намери и някой в България, който ще види сметката на някой от нашите алчни политици?

46

Анонимен

преди 1 месец

Не са малко хората, които искат да гръмна този неприятен човече.

45

Йокин

преди 1 месец

Щом не го е Уцелил,сам е.

44

Как разбрахте?

преди 1 месец

Още на втория ден, без да е завършило някакво разследване? Убиецът на Кенеди беше сам, на Линкълн беше сам, сега и този също сам. Никой не му е навивал пружините, той не е кукла на конци-марионетка. Събужда се рано сутринта нашичкият Крукс и решава, че днес трябва да отстреля някой бивш президент. И този някой трябва да бъде точно Тръмп. Не друг. Браво на ФБР! Страхотни професионалисти са! Е имат досиета на 200-300 милиона американци, ама голяма работа! Да не издребняваме!

43

Анонимен

преди 1 месец

Килъри Клинтън харесва тези заключения на ФБР....

42

OMG_Lucker

преди 1 месец

Сам де, сам е действал. Сам се е мотивирал, сам го е замислил и сам се е самоликвидирал след това за да не може да издаде никой. Също така излезе информация, че го били забелязали и докладвали на охранителите, но никой "не обърнал внимание". Явно и сам ги е облъчил охранителите, за да не го спрат. Всичко звучи толкова логично, нали?

41

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще го изкарат и с психични отклонения. Типично, сър.

40

Анонимен

преди 1 месец

Сам!? Колкото са били сами и убийците на братята Кенеди, Мартин Лутър Кинг, Осуалд.

39

Анонимен

преди 1 месец

Айде бе ?! И за Кенеди казваха така. А че стана един ден преди конгреса на РП, където официално ще обявят Тръмп за кандидат.....и това сигурно е случайност. Съвсем случайно, CNN първо публикува "новина" как Тръмп се спънал и паднал (няма само Байдън да пада, я). Въобще цялата работа е една голяма случайност.....поредния "луд" решил да убива президента, а ФБР и ЦРУ са едни радетели и защитници на демокрацията. Пийте една студена вода и чакайте следващия изстрел.....

38

Анонимен

преди 1 месец

Обобщение. Значи хора са предупредили полицията за стрелеца но нищо. И тука е така. Ти им казваш че на долната улица има родео. Те ти отговарят: Обади се на 112. Без думи.

37

Анонимен

преди 1 месец

"действал сам" айде стига краваршингтонска пропаганда- и двойника му го гръмнал ама не в ухото- пълна гн7ус са тия американци

36

СВД

преди 1 месец

Полуавтоматична пушка много рядко се ползва като снайперска, защото автоматиката(връщането на част от газовете) дава повече отклонение. Но реднекът не е чел толкова. Доналдът има много късмет.