26

Анонимен

преди 1 месец

Всички пазаруват втора употреба, затова има бум на дървеници, туберкулоза, хепатит.

25

Анонимен

преди 1 месец

Важното е да пращаме помощи на Украйна! А в столицата на европейска България върлуват болести като в Африка и Индия!

24

ОцелялОтБКП-Чумата

преди 1 месец

От 1944 до ден днешен в България върлува БКП-чумата която заличи българската държавност, народ и идентичност и я замени с мързел, слугинаж, престъпления, мизерия, назначения по партийна линия, изселване на българите и заменянето им с браханци и каквато друга мизерия се сетите.

23

Анонимен

преди 1 месец

При социализма ликвидирахме бедността като ликвидирахме първоизточника, а именно бедните хора като ги натикахме в концлагерите и не излязоха повече от там. А да, за другите им създадохме изкуствено висок стандарт чрез кредити и накрая държавата фалира.

22

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 1 месец

Повече от 34г.в цяла България върлува СДС-Чумата , но никой никога не е обявявал епидемия и карантина. А знаете ли защо , защото аз знам?

21

Гадняр

преди 1 месец

Докато има гета без нормална канализация, без адреси, с незаконни къщи ще е така. Не е само туберкулоза. Редовно има случаи на много други заразни заболявания, но по медиите не се шуми много. Скоро ще се появят холера и проказа. Все пак става дума за индийците на вожда Винету.

20

Анонимен

преди 1 месец

При социализма ликвидирахме бедността, а с нея и туберкулозата. След 1989 година капитализма върна бедността и мизерията, а с тях и туберкулозата

19

Христо Христов

преди 1 месец

Друго си беше по време на комунизма, когато болните се даваха на Пеевски в Белене и официалната стъкмистика показваше 150% здраво население. Да живее соца и се молете да не сте болни, че Пеевски ще ви папка.

18

Христо Христов

преди 1 месец

Болестта на бедните. При комунизма я бяха изкоренили.

17

Анонимен

преди 1 месец

Демократична и прогресивна ценност . Вэрнаха ни 200 години назад

16

Анонимен

преди 1 месец

Антиваксър от гетото, ясно е. Или някоя млада готвачка с тотално изчаткала неграмотна тетка за майка.

15

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно готвачка или чистата от гетото, където живеят в лоши битови условия и липса на хигиена. Почти месец болнични защо е нужна карантина изобщо

14

Стамат

преди 1 месец

Супер, и тук са се събрали алтернативно интелектуалните, този път обсъждат здравни теми. Децата в детските градини са имунизирани, а туберкулоза в България си има, защото има пропуски в имунизацията. Поинтересувайте се малко от хора, които работят това, а не само от интернет и едно клипче в Youtube, както за всичко останало.

13

Анонимен

преди 1 месец

Както се казва и в позицията на СЗО, туберкулозата е въпрос на качество на живот, а не на ваксина.

12

Анонимен

преди 1 месец

Детските градини за развъдници на какави ли не гадости. Това е най-противоестествената структура на света!

11

С маска и противогаз

преди 1 месец

Здравеопазването в бг вече издълба дъното. След абсолютно неадекватната реакция на здравното министерство по време на ковида, всички мислеха, че по-зле не може да стане, но явно може.

10

Анонимен

преди 1 месец

Не е вярно, че туберкулозата е изчезнала. Огромно количество хора се разхождат с латентна туберкулоза, без дори да подозират. Вижте, че са я лекували цял месец от пневмония, а тя с туберкулоза. Не може да намериш нещо, което не го търсиш.

9

Анонимен

преди 1 месец

Сега електронно всички че се лечат. Новото нормално, преглед, рецепти, лекарства, весело ще е.

8

НС са убийци

преди 1 месец

А сега нека плащат скъпо лечението на заразените че се скъпат за заплати и бесплатно здравно за сички.

7

Анонимен

преди 1 месец

Повечето хора в третия свят развиват туберкулоза поради отслабен имунитет. Бг явно отива към третия сват, липса на качествена и витаминозна храна, е-рецепти и липса на лекарства. Честитка на всички.