15

14ти

преди 1 месец

То бива да си ***, ама ти си шампион в това!

14

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Почти убеден съм,че е пристигнал с червената боя по лицето,че да печели овации тоя невротик...евро-тик.Тази нервност у Тръмп напомня много на онази на сънародниците му Хитлер и Сталин. Фашистки крясъци , ръкомахания, сирени, притичващи охранители , засега леки ремонти на концентрационните лагери,в които можем да се окажем скоро. Нали? Да,ама няма да ви се случи тоя път фашист-комунизма ,Тръмписти.

13

Анонимен

преди 1 месец

САЩ е демократична държава, няма забрана за продажбите на оръжие. Колкото и да е парадоксално, намират се и хора да стрелят по президентите, което за руската федерация е немислимо. Хората в Америка не са роби.

12

ароматния пръч

преди 1 месец

На снимката дървен стълб.У нас отпреди голямата промяна ги смениха с железобетонни,сега слагат метални,а там което върши работа дървения стълб си стои.Затова хората имат пари.

11

Киро Брейка

преди 1 месец

А аз пък отивам до магазина за цигари с колата.

10

Анонимен

преди 1 месец

Жив и здрав е след опита за "покушение", явно театъра се размина :)))

9

Анонимен

преди 1 месец

Покушението било помрачило обичайно празничната атмосфера на конгреса. Нищо подобно. Точно наобратно. Всички се радват, че планът на сатанистите не сполучи.

8

Анонимен

преди 1 месец

Пападна ми снимка на Трънп в руски кител със звезда на Герой на РФ на гърдите.

7

Анонимен

преди 1 месец

2, това което си написал е абсолютен неоспорим факт. Родната шорущоидна либерастия не може да каже нищо по въпроса.

6

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата прай конгреси тайно - където пияната Цачева пее Цъфнал герб :)))

5

Анонимен

преди 1 месец

Конгрес на партията - 4 дена ше пият бира и ше ядат кебапчета като на Бузлуджа :)))

4

ТЪПУТИНСКЪ ФЪШКИЯ

преди 1 месец

ДАЙ БОЖЕ УБИЕЦА ТРЪНП ДА ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ЗА ДА МОЖЕ ТЪПУТИНСКИТЕ ФЪШКИИИИИ ДА СИ ГО ПОЛУЧАТ КАКТО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!

3

ТРЪНПОСТАНОВКАТА

преди 1 месец

убиеца тръмп ! АБСОЛЮТЕН ИЗ-ВЕРГ Е ТРЪМП И ЗАТОВА ПОДКРЕПЯ ТАКИВА КАТО ТЪПУТИН

2

Докато

преди 1 месец

Тръмп беше президент на САЩ, и управляваха републиканците , той не направи нито една война извън САЩ, човекът си гледаше вътрешната политика, искаше да спре мигрантите и наркотиците от Мексико...................но това явно не е добро за елитът, който командва САЩ..........след това на власт дойдоха демократите и стария Джо Байдън - Деменцията и започнаха войните по света!!

1

za Trump

преди 1 месец

Дай Боже Доналд Тръмп да е жив и здрав.............като гледам какво става в САЩ и като знам, че 4 президенти на САЩ са убити досега в историята на страната.............не съм много спокоен за Тръмп, но дано Бог го пази да оцелее...............защото той има много врагове, силни и властни!!!