116

Анонимен

преди 1 месец

Кривозъбите инцести не можаха пак да се уредят я с дузпичка, я с продължение от 6 минути, я с някакъв друг подарък от съдиите...Че ако не бяха гореспоменатите, нямаше да излязат и от групите дори - ФАКТ.

115

Уембли, Бахрамов

преди 1 месец

Националният стадион на Азербайджан носи името на футболния съдия Тофик Бахрамов, останал в историята на футбола като един от двамата странични съдии на победоносния за Англия финал (4:2 след продължения, 2:2 в редовното време) срещу отбора на Западна Германия. Тогава Бахрамов се превърна в играча на мача, отбелязал от името на английския национал Хърст третия гол за домакините на Световното първенство през 1966 г.

114

Анонимен

преди 1 месец

с рогат треньор - толкова. За какво му беше да ги връща в защита, така хубаво почнаха да играят рогатите малко преди гола и малко след гола, но рогатият реши да играе за дузпи.

113

Анонимен

преди 1 месец

На кривозъбите скорбутени крокозъбели не можаха да им дадат едно рамо пак, а? Я дузпичка, я 6 минутно продължение...Ако не са тези помощи нямаше да излязат от групите дори. Много добра победа на Испания.

112

Генчо

преди 1 месец

Тази черна *** на снимката чист испанец се води сигурно.

111

Анонимен

преди 1 месец

Без тоя човек на снимката Испания щеше да стигне до кривата круша!

110

Пущиняк

преди 1 месец

Тиа станале шампионе шото с назе са не играле. Иначе щеаме да им покасаме ш.ортите!

109

Извод

преди 1 месец

За финал трябват свежи сили. Вижте как Палмър влезе вместо Кейн и 2 минути по-късно вкара. Оярсабал влезе вместо Мората и вкара победния гол. Това определено освежи играта второто полувреме и направи мача по-интересен с повече директни атаки. Евала на испанците, заслужена купа

108

Маркетингова мъдрост

преди 1 месец

Финала беше Адидас срещу Найк.

107

мак

преди 1 месец

Добри са, най-добри. Кеф.

106

zzzz

преди 1 месец

Специално англия и холандия се измъкнаха с клизми както от групите , така и от следващите мачове. Докато на испанците всеки мач след групите им бяха финал и заслужено победиха и в този мач.

105

голям ден

преди 1 месец

за Испания,взеха еврокупата,Алкараз спечели Уимбълдън,представяте ли си някой да им каже на испанците,че господ е испанец,не нали,хората са скромни,ха сега си представете същите победи за български спортисти,то жълто на га щи те ще имат всички и още повече от колкото всеки обикновен ден ще се повтаря че господ е българин,разбирате ли сега разликата в манталитета,защото после се чудите тези живеели така,онези живеели онака,чипа,чипа

104

Анонимен

преди 1 месец

BLM коленичещите активисти отвратиха хората, които обичат Футбол. Аз бях фен на англия и ман. юн 20 години, но прекалиха! Коленичещите ЛГБТактивисти заслужават цял свят да е срещу тях!

103

1

преди 1 месец

Отлични треньори на двата отбора, но испанците просто бяха по-добри.

102

Анонимен

преди 1 месец

Във всички квартали на градовете в Испания има футболни игрища, където тренират всякакви възрасти. Така е било след края на режима на Франко, който е отделял пари за оръжие, а не за спорт, т.е от около 40 г назад. Затова са добри на футбол.

101

а путин убива..

преди 1 месец

Европа си прави шоу, а прокажените руснаци сеят тероризъм!

100

Анонимен

преди 1 месец

Само Германия беше близо да ги бие. Другите са далече от Испания. Но и там вече се вижда проблема че няма бели.

99

Анонимен

преди 1 месец

ВАР-а ще съсипе футбола с тия 5-6 сантиметрови засади. На островитяните им отива второто място. Втори финал губят.

98

Анонимен

преди 1 месец

Саутгейт няма да става лорд,а Кейн няма да го правят офицер. УжЪс.

97

Анонимен

преди 1 месец

Най добрия отбор в Европа е България,от 20 години няма загуба на еврофинали.