5

Блонди

преди 1 месец

До СУФ Не позна! Такива са само "блондинките", които са "руси", защото се изрусяват. На истинските блондинки в повечето случаи дори не им се налага да ходят на фризьор, поне докато са млади. Гривата им е достатъчно ефектно украшение в натуралния си вид и дори могат да си позволят да не носят бижута, ако имат гъста, дълга коса.

4

СУФ

преди 1 месец

Как ли пък не. Всички блондита са с рядка, повяхнала, нездрава коса, което подсказва какво имат под косата си. :)

3

Анонимен

преди 1 месец

Сигурен маркер за скудоумие! За да стане от тъмно светло, се минава през унищожаване на косъма. Веднъж унищожена коасата, ставате редовен клиент, подпомагате стокообората на химическата промишленост, която е от най-гадните замърсители на водата и почвата.

2

брюнет

преди 1 месец

Само да сте посмели! Ще има шамари! Много съм ревнив към черната коса. Смятам, че ние брюнетите (мъже и жени) изглеждаме сто пъти по-добре от тези руски котки. Би трябвало блондитата (мъже и жени) да си боядисват косата с черна боя за да изглеждат супер като нас, брюнетите. А не обратното, ние да се изрусяваме.

1

Анонимен

преди 1 месец

Да, бе, руса коса! То не стига, че слънцето ти гори косата, ами и руса да я правиш, та и боите да ти я превърнат в слама.