84

Анонимен

преди 1 месец

Обречен е.Нищо не може да му помогне.

83

видинчанин

преди 1 месец

Ако Путин бе успял да назначи тези дето управляваха Видин през последните 35 години за управляващи в Украйна сега Украйна да се сринала като Видин. Предприятия не биха останали никакви. Машините им щяха да са разпродадени от близки на него хора,украйнците биха избягали сами и сградите щяха да са празни и цели. Така изглежда Видин.Вместо това Путин воюва с украйнците и губи войници техника и пари в колосални размери.Би имал и печалба от всичко което би се разпродало на безценица

82

Анонимен

преди 1 месец

Украйна не може да с позволи Тръмп да стане президент и да спре войната тъй че ще има следващи опити некрологът му да е с по-ранна дата от встъпването му в длъжност!

81

Vulgaris Magistralis

преди 1 месец

До 61 Значи ако дойда увас да се пречукам с 1 сопа, а си вдигнал ръка насреща да се защитиш, а си агресор и сам си го просиш. Така ли? Вие путинолизците сте такива страхливци, че всяка капка акъл и логика в главата ви е пресъхнала. Поп кръстьовците на новото време. Който не иска война не напада. Ходи питай Иран, Северна Корея и военните заводи, защо пращат и произвеждат оръжие, щом искали мир.

80

Росняк

преди 1 месец

Руснаците извиниха ли се за бомбардираната детска болница в Киев или решиха, че се гордеят с удара?

79

ПЕНКО

преди 1 месец

" АБРА КАДАБРА - БИН САЛАДИН " КОЙ ЩЕ ПОДПИШЕ ПАКТА ЗА КАПИТУЛАЦИЯ НА УКРАТА / ХИТЛЕР СЕ САМОУБИ ; НАПОЛЕОН ОТИДЕ НА ОСТРОВ ; БАЙДЪН СИ ГОВОРИ С ВЕЛЗЕВУЛ / ??????????????????????!

78

Боби

преди 1 месец

До 78 до 77 направете си историческа справка кога е въведено правото за два мандата в контитуцията на САЩ и от там се налага по целия свят- Рузвелт е умрял на поста си президент на 4(ЧЕТВЪРТИЯ) пореден мандат.

77

до 77

преди 1 месец

Путин пък царува от 25 години, което също не е нормално за 21. век.

76

Анонимен

преди 1 месец

До В 21 век няма- това важи за президенти, избрани с гласовете на народа им. Този е назначен и ще е президент докато не бъде уволнен. Метода няма значение.

75

На път

преди 1 месец

През 1991 г. Украйна разполагаше и с ракети със среден обсег на действие - Р-12 Р-14, стратегически бомбардировачи, крилати ракети Х-55. Всичко това беше унищожено, под натиска на пиндосите, друга част беше върната на русия (3 Ту-95 и девет Ту-160 с 2000 крилати ракети, с които после стреляха по Украйна). Последни унищожиха Скъд, с 300 км обсег. Сега се молят за подобни ракети.

74

Анонимен

преди 1 месец

В 21 век няма и не може да има понятие военно временен президент. Мандата на Зеленски изтече и той не е никой. Явява се един актьор поставен от кукловода да изиграе роля с неясна цел задкулистно определена.

73

Накратко :

преди 1 месец

Зеления клоун с напудрения нос

72

Анонимен

преди 1 месец

Защо куршумите никога не уцелват фашиските ***.

71

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Украинският лидер остана разочарован, след като Байдън отхвърли последното му искане за премахване на ограниченията върху използването на американски оръжия за нанасяне на удари по Русия, пише американското издание , позовавайки се на източници, запознати с разговора.

70

Тая рашатарка

преди 1 месец

Обиколи света да реве за помощ и подерепа! То вече няма къде да ходи и затова се върна в Украйна да си стегне багажа, защото единствената дестинация му остана Оня Свят.Сбогом Зелен Чук!Вземи и Кулеба. Той най ти прилега!

69

Анонимен

преди 1 месец

Никой не казва какво пише в тези споразумения? Засега няма изпратени войски. Особено Люксембург с армия от 200 доброволци няма да им стигнат за кътния зъб.

68

Анонимен

преди 1 месец

Ако не избяга навреме в САЩ или в Израел, след края на войната тоя ще го обесят на Крещатик надолу с главата!

67

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците пуснали над 80 ракети?!Че нали ги свършиха преди 2 години бе?!Свършиха и снаряди,патрони,дизел,бензин,хора-всичко!Да не са били 80 перални?Щот за пералните вярвам(и лопатите)!Как лошо ги пердашат с перални-не е истина!Какво ли щеше да е,ако имаха и ракети!А за помоща,която идва-с нея идват и ИСКАНДЕР и КИНЖАЛ! :)

66

тъй.....тъй

преди 1 месец

Опааа.....ще има кинти за бЕло!

65

Анонимен

преди 1 месец

Браво бе, такъв джамбазин никога не е имало в историята