10

Лежача

преди 1 месец

До коментар 9 Лежа върху една Швейцарка и *** караш да гася пожари в България ? Къде е президента да създаде повече армия ? Правителството ? Няма ги тъй ли ? Значи спасението е по единичноДо денят на Народният Съд!

9

Анонимен

преди 1 месец

В понеделник, нормалните хора са на работа,за да издържат три милионната пanлaч която върти синджира,драпа макарите и само консумира. Сто хиляди млади пенсионера, половин милион други видове лапачи на държавна хранилка и над два милиона от бойковия хиликторат. Така или иначе нищо не вършат,да вземат по една тупалка и да помагат на пожарникарите

8

Анонимен

преди 1 месец

Кметове, попове НС КС и др. има много народ и може да ги пратат.

7

И

преди 1 месец

До Руснака Колко пожара загасиха самолетите? Да, помагат , но да твърдите, че самолетите гасят пожарите е смешно! То, ако ставаше така, хората нямаше да влизат в района на пожара, а щяха да го гасят само със самолети и хеликоптери!

6

Руснака

преди 1 месец

Хубаво ви беше, когато Русия пращаше самолети да ви гаси пожарите, ама сега к*р Санкции Европа НАТО да прати някой прехвален самолет да гасят, ама к*р. Айде успех!

5

Живея до казармата

преди 1 месец

Винаги съм се чудел войниците кво правят.Цял ден си бъркат в носовете вместо да ги ползват когато има бедствия.

4

Анонимен

преди 1 месец

Пратете военни, първа категория труд, принос към БВП - отрицателен! Тая армия може да ни е полезна само в подобни ситуации, пратете ги да си оправдаят заплатите, но по-важното - да помогнат на хората!

3

Анонимен

преди 1 месец

Тия тюфлеци в парламента са 240 броя. Под строй и до един утре в 7и30! Нали все правят всичко в името на народа!? Дайте пример! Ама никой не ги търси там, общинската администрация къде е, какво по-важно като работа ще има утре през деня от това? Но всички се крият и после хората, къде са хората? Ми не сме овце вече, писнало ни е заплатите да ви изкарваме, живота си да рискуваме, за да си правите густото на климатиците, кафенца, сеири и айде денят минал!

2

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Тиквата да отива.Аз за пожарникар не съм учил.По мое време искаха 5 хиляди лева да станеш пожарникар.Сега сигурно ще искат по 15к.За полицай беше същото.Не познаваш ли никой просто забрави.

1

:-)

преди 1 месец

Те хубаво искат доброволци, ама сиренето в магазина е с пари. На всичкото отгоре работата е свързана с риск за живота. Хайде депутати, нпо активисти, чиновници, политици да отиват да гасят пожара!