76

Нямат

преди 1 месец

Оправия тия под човеци Англичаните мачиха да ги вкарват в пътя но нестава.После кажете че расата няма значение

75

ха, ха

преди 1 месец

Много шум за нищо.Показност,суета,пари на вятъра.

74

Мангита

преди 1 месец

Тюх, Язък, и този Мечо вече го грабнаха като топъл хляб. Къде да се запишем за среща с едно от останалите синчета на 500-те милиардерина?

73

Нов

преди 1 месец

Тя е фармацевтска щерка, не я жалете, че са я вързали за лоената топка. Заслужава си всеки момент, а родителите направо в адда да се запичат. Колко живота са затрили с химиите си и вълшебните бъркочи, тестовете и т.н.

72

Анонимен

преди 1 месец

Егати късмета -да се родиш милиардерка и да те омъжат за таз лой

71

Брико

преди 1 месец

Завиждайте, завиждайте, ама нямаме шанс да ни приемат при тях в Брикс.

70

Анон

преди 1 месец

Винаги съм се чудил - как може да си богат и да изглеждаш зле? Разбирам да си беден и да трябва да бачкаш по 14 часа на ден, да нямаш достъп достъп до хубава храна и медицински грижи ...

69

Анонимен

преди 1 месец

абе пари, пари ама кофтия ген не може да се коригира.

68

Анонимен

преди 1 месец

Поне, като има пари да го стегнат малко визуално.

67

Анонимен

преди 1 месец

На демократите в България не им харесва хората да живеят добре и направиха така, че да има малко на брой много богати и много на брой много бедни, както в Индия. Явно на демократите в България Индия им харесва, а не ЕС, където ножицата между бедни и богати не е така широко разтворена като в България и Индия.

66

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Следващата тежка бхаратска милиардерска сватба ще я организираме в Исторически парк, при нас бутафорията е по-голяма!

65

Анонимен

преди 1 месец

Абе... няма вечни неща.

64

Анонимен

преди 1 месец

Ексик да са и милиардите на Радхика ,щом ще трябва да си ляга с тая огромна топка лой ! - Гадост Бе ,ми че то и мирише ужасно ,а "инструмента" е затрупан със сланини -оди го намери....-милиардери ,ала Алчни и ламтят за още .

63

1

преди 1 месец

Хубава работа, ама... тъмно зелена.

62

Анонимен

преди 1 месец

На копейките не им харесва ЕС и НАТО- и затова искат да ни закарат в БРИКС- на 131 място по индекс на човешко развитие, с над 500 милиардери и хора потънали в нечовешка мизерия, висящи по превозни средства- влакове и автобуси- ами не, ние си оставаме в ЕС- те да ходят в БРИКС.

61

Пак до Индия /68/

преди 1 месец

Попитай по-възрастни хора да ти разкажат за социализма, когато в много специалности във ВУЗ-овете младежи от големи градове, които не са деца на активни борци и са с родители от категорията "Служещи" (тоест, не от работническата класа), влизаха да следват като през иглени уши въпреки отличния си успех. В същите специалности нахлуваха стада гoвeдa от така наречените изоставащи окръзи, стига да са завършили с общ успех в дипломата за средно образование (3). Резултатите от това безумие ги видяхме.

60

До Индия,най-голямат

преди 1 месец

А може би не е чак толкова лошо кастите да не се смесват. Ако някой не харесва тази, в чиито среди се е родил, нека да положи усилия, за да мине в по-горна каста. Получи ли този преход като подарък, той няма да го оцени и резултатите са плачевни. Спомни си европейските комисии, които идваха тук в началото на 90-те години. Един от най-големите проблеми на България в техните очи беше фактът, че в едни и същи сгради, в съседни апартаменти живеят хора от съвсем различни социални групи.

59

Индия, най-голямата

преди 1 месец

демокрация на света каза Шолц (Германия) и пропусна старателно да спомене 5 кастови системи на демокрацията, при посрщение в Индия!

58

Анонимен

преди 1 месец

Младоженеца,тамошния Пеевски!

57

Али Реза

преди 1 месец

Младоженеца ме кефи :)