30

Анонимен

преди 1 месец

Да ги бяха изсекли, вместо да изгарят от небрежност и безхаберие или др., толкова гори, поне полза да има, а заедно с горите и животинките.

29

110 КИЛОВОЛТА!!!

преди 1 месец

Далекопроводите не са за 110 КИЛОВАТА! А за 110 КИЛОВОЛТА НАПРЕЖЕНИЕ. Тоест това са 110 000 ВОЛТА променлив ток. Всеки далекопровод пренася десетки и стотици мегавата електроенергия. 110 киловата са едно нищо!

28

Дани

преди 1 месец

Снимката не е от пожара в квартал "Владислав Варненчик" а е от с. Слънчево. Моля проверявайте преди да пускате някаква новина.

27

Анонимен

преди 1 месец

До стърнище Природата унищожава сичко което е от лакомията на бг.

26

Анонимен

преди 1 месец

До стърнище Застрояване асфалтиране коли и др. трябва да се намалат драстично.

25

Анонимен

преди 1 месец

Масово народът си пита трибуквието къде да си пие узото и да си хапва дзадзикито и му е през дедовия за пожари, правителство и прочие. Да има да тъпче в търбуха и "да пътува" нищо друго не го интересува! Каквото си сеем - това ще си жънем!

24

до28

преди 1 месец

Вилна зона над Алати ток няма .

23

Анонимен

преди 1 месец

В Аксаково ток няма от 2 часа, по Варна ток има ли?

22

балкан

преди 1 месец

Целият балкански полуостров в момента гори. Жалко, че статиите за Украина и Тръмп се коментират толкова усилено, но какво става у нас явно никой не го интересува.

21

до 24

преди 1 месец

По безмислен коментар от твоя няма. И тъй като те чета, бял си си от Владиславово , но нейсе...

20

Анонимен

преди 1 месец

До 4-ти от Четвърти километър: Кви избиратели на Възраждане ти се провидяха? Резултатите от изборите са официално публикувани. Я виж колко са гласували по секциите там за Възраждане. Глас в пустиня. Възрожденците бидоха изгонени в Шоплука и Северозапада. Руснаците живеят в северните махали на Варна. Ама и там намаляха. Продават и бягат.

19

Анонимен

преди 1 месец

до 20 Бонгоооо, смееешник, първата къщата във Владиславово е на 300 метра от Кайсиева градина и се намира долу под магазин My Market на 20 метра от него, смееешник! Има и едно куче там в двора на къщата дето лае винаги който минава покрай къщата, смеееешник.

18

С баби на море

преди 1 месец

Не падне ли дъжд ще гори цяла България.

17

Анонимен

преди 1 месец

Пожарът се виждаше на фона на блоковете . Само минавах от там пожарите са два .гори от всички страни

16

Анонимен

преди 1 месец

Бонго, е как да няма къщи във Владиаславово в момента? Като не си информиран не се обаждай неподготвен. На 300 метра от кв. Кайсиева градина има къщи. Шървата е до бивчото заведение Балкан.

15

Бонго Бонго

преди 1 месец

Къщите откъм кайсиевата градина ли? То е далеч от Владиславово , там пък къде къщи има, всичко е блокове.....дано някой не пострада

14

Анонимен

преди 1 месец

до 18 Какви саморасли джанки ве. брачед? Вляво от училището под 218 ти блок имаше десетки бадемови дръвчдета. Изсякоха ги за да построят 3-4 кооперации.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 16 Съгласен съм с теб, но дръвчетата бяха саморасли джанки, с каквито е пълен кварталът. Опитай се да паркираш в друг квартал, да видим дали ще можеш.

12

Анонимен

преди 1 месец

В градския план на Варна няма и не еимало кв. Кайсиева градина. Това е кв. Владиславово II (втори микрорайон), затова там номерата са с 2 отпред. Кайсиева градина е разговорното му име заради градината, която преди е съществувала там.

11

Анонимен

преди 1 месец

до 13 Преди 3 години нямаше паркинг зад моя блок в Кайсиева градина във Варна. Изсякоха дръвчетата зад блока и храстите и направиха паркинг. Познай колко коли събира в момента? 60 коли. И всичките места пълни.