100

Петър

преди 1 месец

Христо Иванов е произвел в политическата си кариера само кризи, така че да не говори много

99

До 92 Референдум

преди 1 месец

Не разбрахме ли, че Референдумите на тази територия за Забранени, благодарение на същите 240 депутата в НС и законотворчеството им. Еднолично отменят и забраняват референдуми, и Решения на НС, взети на базата на тези референдуми, пример Белене. Така са си бетонирали законно безобразията, че не можем и да ги осъдим. Защото "колективни органи са ненаказуеми", депутати, евродепутати, премиери, министерски съвет, министри, общини, кметове, служители БНБ. Беззаконието е официализирано със Закони.

98

Тази криза

преди 1 месец

я докара Христо Иванов и ортаците му в Парламента, след безобразията с промените в Конституцията. Абсолютна наглост, хора с двойна и тройно гражданства да заемат политически постове. Отрязаха рълномощията на Президента. И сега се прави, че не бяха златното пръстче с ПП на ГЕРБ и ДПС, заедно с другарката Нинова. Обслужиха глобалистите и избягаха в Брюксел при добре уредените си семейства. Докато народът се чуди как да оцелее при тази безумна инфлация. Цял живот на хранилка и сладки службици..

97

Анонимен

преди 1 месец

Ние знаем, че те лъжат. Те си знаят, че лъжат. Те знаят, че ние знаем, че лъжат. Ние знаем, че те знаят, че ние знаем, че те лъжат. И все пак те продължават да лъжат.

96

Анонимен

преди 1 месец

В НС няма един читав, всички се бутат там за собствена облага. Бай Тошо за 45 г. построи язовири, заводи, шосета, жилища, болници, училища, детски градини, дори Партийния дом, Президентството, мин.съвет, НДК, кина, резиденции, електрифицира селата, а тия 35 г. рушат и крадат всичко това. Гнусни са.

95

До 95

преди 1 месец

Знаят, че другия път и 10% няма да гласуват и бързат да се подсигурят със дебели заплати

94

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 92 - Голямо "коване" на закони в НС пада! Единодушни са само когато трябва да си повишат заплатите и да си уредят още екстри. Както се плюеха и бяха всеки срещу всеки, без дебати си гласуваха заплати и служебни коли по време на предизборна кампания.

93

Офци събодете се!

преди 1 месец

Говоря за системните партии, а не за еднодневките, които се появяват, когато ДПС им пусне някой глас и които още не са се узаконили и ги виж разцепени, понеже всички "много принципно" крадат!

92

Анонимен

преди 1 месец

Най-добре да инициираме референдум, който да отмени промените на Конституцията! Хр. Иванов направи Конституцията така, че депутатите да вземат големите си заплати и, когато има служебно правителство на Гербб със неговите регулатори, защото щели да коват закони! И какви закони изковаха да ни ограбват повече, за да имат заплати по време на предизборна агитация! Поне да не беше напуснал парламента като всички останали, защото всички партии загубиха избирателите си! Говоря за системните, а не за едн

91

Анонимен

преди 1 месец

Шайката шарлатани лансирани от Радев и със съдействието на божковите протести с ала бала и с невероятната жажда за лесни пари разрушиха държавата САБОТИРАТ БЪЛГАРИЯ ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ ЧАЛГАРИТЕ БСП ВЪЗРАЖДАНЕ ДПС ЗАЩОТО МРАЗЯТ БОРИСОВ ЗАЩОТО СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ ЗАЩОТО СА АЛЧНИ ЗАЩОТО ЛЪЖАТ И ЗАБЛУЖДАВАТ ГРАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НО ИНФЛАЦИЯ 30%ИЗЯЖДА ПАРИТЕ НА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ А ТЕХНИТЕ СМЕТКИ СЕ ПЪЛНЯТ С МИЛИОНИ

90

Анонимен

преди 1 месец

Кризата започна след като Радев вдигна юмрук и ПП ДБ влязоха в управлението. Еееей, разсипахте държавата, бе Иванов и не му се вижда края. Сега напирате пак да управлявате и останалите партии нямат нищо против. Ще продължаваме да сме в криза. И вие сте корумпирани и част от мафията.

89

Анонимен

преди 1 месец

До ЕДИН - Е, то толкова му беше и моженето на Ристьо, откак е влязъл в НС само приказки за съдебна реформа, накрая така реформираха каквото реформираха, че по-добре да не го бяха пипали.

88

Банкеръ

преди 1 месец

Ристю има голям пишманлък,че напусна Парламента.Виж тия от ДПС,от Величие се изметнаха,като фурнаджийски лопати ама останаха.Да се пробва при г-н Михайлов ама тряа се поизбръсне и да говори по същество.

87

ПроСоТо

преди 1 месец

гледам,че предложението ми долу е събрало няколко неодобрения...Драги мои,вие се плъзгате по утъпканата писта:..-Не знам по каква"презумпция" си мислите,че като се спомене за президентска република,СТАВА ДУМА ЗА Радев !!!!!....НИЩО ПОДОБНО !!!!!!!...Бъдещият президент ще бъде ИЗБРАН от народа !..А дали ще е сарият нов президент,зависи САМО ОТ ВАС !..М/у другото,за успокоение на гробарите:-Това може да бъде и Банкянския Мутроид !...Изборът е ваш !

86

ЕДИН

преди 1 месец

ИЦО ИЦО по добре да мълчиш защото имаше възможност да покажеш какво можеш и се провали. Сега мълчи и не се обаждай.

85

Анонимен

преди 1 месец

Кризите ги създават Гербаджиите, които много искат и нищо не могат! 7 пъти един *** да хвърля държавата в избори и още веднъж един чалагар е амо и само те да командорят може да бъде само българско слабоумие!

84

СТАТУКВОТО....

преди 1 месец

НАЛИ БЯХТЕ ПРОТИВ СИСТЕМНИТЕ ПАРТИИ...?........ СЕГА ВСЕКИ УЛИЧНИК ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА И БЪЛГАРИЯ ЦЪФНА И ВЪРЗА....... СЛЕД ОЩЕ 4 ГОДИНИ ЩЕ Е ЕВРАЗИЙСКА ПУСТИНЯ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЪПЕША, ПУДЕЛА, ПИНОКИО, КИРТАКА И КОПЕЙКАТА...

83

Анонимен

преди 1 месец

Ще замоля г-н. Прокопиев, ако действително тоя му е протеже, да вземе да го разкара, че е изключително некадърно и безпринципно мекотело, без грам достойнство. Има млади, способни хора колкото искаш. Ако не можеш да намериш - пиши да помагаме.

82

ПроСоТо

преди 1 месец

...властта трябва да се дава на тези,които не се стремят към нея !!!!!...Разбира се,нужни са ПАТРИОТИЧНИ люде,които НАИСТИНА милеят "За род и Родина" 1...Иначе,докато брюкселските СИНЕКУРИ къпят в пари нашите некадърници,оправия НЯМА да има !..Проблемите ни НЕ са дали да сме в ес и нато,дали да запазим лева !..Проблемът ни е дали и как да запазим България ..ЗА БЪЛГАРИТЕ !

81

ПроСоТо

преди 1 месец

решението /вероятно най-доброто / го дадох още преди 7-8 години:-България-президентска република..Да има ЕДНО лице,което да поема отговорността,а не 240 муш-морока да се крият зад общата БЕЗОТГОВОРНОСТ !..Депутатите-120 ,избирани ПОИМЕННО и работещи в района,който представляват и да се събират в НС САМО за гласуване на предложен...Проектите за закони да се инициират от президентския екип,но да бъдат одобрявани от Парламента след обявяване пред обществото на мотивите на "народнитепредставители"