10

Минуващ

преди 1 месец

Ясно е че пак ще чакаме да завали за да угасне и този пожар както винаги. В КМБ няма пожар загасен без дъжд.

9

Анонимен

преди 1 месец

Аиде да спрете да дрънкате глупости,при съседите в тия жеги също гори.Онова недоразумение главоча =защо не е пратил военните с малкото им останали машини стрещу стихията.Нали това е идеята на военните-помощ,защита и опазване на населението на съответната страна

8

ДжевдетЧакърянДогАми

преди 1 месец

Гасете го веднага да не стига до Анаватан Туркйе

7

Зърнарите

преди 1 месец

Са го запалили за субсидии

6

Анонимен

преди 1 месец

Преди няколко години при един огромен пажар в Родопите ли беше...забравих, ЛИЧНО Путин ни прати руски хеликоптер за борба с пожарите. Дойде чак от Русия да гаси пожара ни. Разбира се тогава бяхме в добри взаимоотношения... години преди войната. Никоя друга държава не ни помогна.

5

Анонимен

преди 1 месец

Турция изобщо няма намерение да помага и която и друга държава да се включи с някаква помощ а българите веднага тичат като някакви про..ститу..тки да ходя да им помагат

4

Димов

преди 1 месец

Съседна Турция успява да се сдържи и да не ни помага в гасенето! Да ни е за урок!

3

Анонимен

преди 1 месец

А бе пуснете го към Турция бре! К'во ще полагате усилия да го спирате натам?

2

Фед Красивия

преди 1 месец

Фермерче ,субсидийка,земеделските отдели па при пожар не наказват с отнемане на субсидия,че им се плаща под масата и така.Те си секат горите,точат реките да поливат царевицата незаконно и всичко тип топ.По областните,дето има земеделски комисии па жилищата се вдигат,тия подкупи некъде требе да се влагат и така!!!Кервана си въри пожара се арзраства!!!

1

Тато

преди 1 месец

Тоя пр оооо ст косач, дали ще плати сега хилядите разрушения и смърт, които причини с необмисленото си косене? Нагледен пример колко пр оооо сти хора има в тази страна. Заради такива сме назад!