34

Анонимен

преди 1 месец

Видиш ли някой да си плюе държавата, вместо да работи за нея, значи е продажен възрожденец и путински троШляк.

33

Анонимен

преди 1 месец

Неграмотните копейки мислят, че всички са бавноразвиващи се като тях. Те други не познават. С каквито се събереш...

32

До 22

преди 1 месец

Къде са тия "развиващи се" млади хора? Това са митове и легенди от виртуалното пространство. Някой някъде вземал голяма заплата, някой някъде направил бизнес и спечелил някакви пари. Това не е развитие! Като излезеш навън в реалния свят и виждаш за какво става въпрос. Влизаш в първия магазин и гледаш произход на стоките! Тръгваш с колата да пътуваш и виждаш разрухата и демографската пустия. Виждаш на какво приличат селата и инфраструктурата в малките малките градове и ти става ясно.

31

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Балонесите останаха без работа

30

Анонимен

преди 1 месец

Ами то в България какво друго да правиш освен да се друсаш

29

Тцтцтц

преди 1 месец

Ами хайде малко балонеси курвволеси с белезнесси и в сливенския кауш при дъртите лесбеси да им опъват клиторесите. До като не се обърне дебелия край на сопата и не де започне подред няма да има оправия. Всичко се знае- кой,къде,кога ама нищо не може да се докаже. Сложи им по 10г затвор и не само че ще. Изпеят всички по веригата ами и ще дадат пример. Нв мога да разбера какви са теИ родители дето пускат дъшерите им да работят балонеси-куурволеси? Не са ли наясно за какво става въпрос?

28

Бако

преди 1 месец

Тези 20000бройки са нищо.На вечер се продават повече само в Слънчев бряг

27

Ботев и Левски

преди 1 месец

Се бореха за свобода което означава легаризация на марихуаната!А вие сте роби на мутри ДС чИнгета които печелят от райски газ и турци!Срам и позор!

26

Легаризация

преди 1 месец

На Mарихуаната като в белите държави!!!

25

Държавата е

преди 1 месец

Виновна за всичко

24

Анонимен

преди 1 месец

От райския газ може да станеш парализиран ама не е незаконен, а тревата няма негативни последствия върху здравето но е незаконна в БГ. Някаква логика?

23

Анонимен

преди 1 месец

На крив, мързелив и завистлив комунист държавата му пречи.

22

Анонимен

преди 1 месец

До МАТРИЦАТА Само копейка може да каже това. Щото ги мързи да учат и работят, държавата им крива.Много млади хора успяват и в България и извън нея. Но те не са членове на Възраждане, които си плюят държавата и славят крепостническа русия, вместо да свършат нещо полезно.

21

Анонимен

преди 1 месец

За *** райският газ е все едно Русия. Там бил раят на земята, пълен с газ.

20

МАТРИЦАТА

преди 1 месец

Какво може да прави един млад човек в България освен да се друса? Може ли някъде да учи, да работи и да се развива? Ами то развитието е забранено в България. В училище нищо не можеш да научиш. В икономиката няма работа и нямаш право да се развиваш. Не можеш да правиш бизнес. Ако почнеш нещо държавата те смазва. То и без това няма пазар за нищо. И да произведеш нещо няма кой да го продадеш.

19

КоалицияУскуреноРазв

преди 1 месец

Ние се борим за качественни наркотици а не ЧИнгето службаша и депутата да прибират парата и саво да тровят гражданите с кофти матерял.

18

Легализирайте

преди 1 месец

Марихуаната в тая *** б Ана държава да можем законно да си гледаме и да си продаваме да има хряб за народа!Мавито ви комунисти4еско!Ушеви Д1рта ци !Окрадохте бъдещето на Б1лгария!

17

Пуша Коз

преди 1 месец

Само бате Делян ше ни оправи сички други са маскари на херца и амфети

16

Студент в УНСС

преди 1 месец

Нищо друго не ти остана на младите в ДС кло а ката освен да си друскаме яко.Д1ржавата е виновна че е старчески дом за дърти комунисти и чИнгета.

15

Б1лгария е ПоЗоР

преди 1 месец

8 Абсолютната истина!!В Б1лгария няма кво да правиш освен да взимаш наркотици.Такава е държавата!Изостанала от нормалния свят и съсипва хората и ги граби като мутра.