130

Само да вметна

преди 1 месец

След този атентат срещу Тръмп,Тръмп Печели Изборите в Америка! Гаранция!-:) То той при всички случаи печелеше и без атентата срещу Байдън!!!-:)

129

га4е

преди 1 месец

Джоан Кенеди го гръмнаха ПОКАЗНО в Далас защото искаше дай има добри отношения с Русия.Русия е и ще бъде винаги НАЙ-СИЛНАТА СТРАНА в света.ТЯ ПОБЕДИ ХИТЛЕР във ВСВ без НИЧИЯ ПОМОЩ.Даде 27 МИЛИОНА жертви РУСНАЦИ.Тъпите-страхливци от сащ се включиха във ВСВ на 06.12.1943 г.,когато изхода от ВСВ беше решен с победа на Червената Армия и с участието на Първа Българска Армия.Русия победи .Сталин победи и даде в жертва собствения си син.Яков Джугашвили Сталин,разстрелян от фашистите.

128

Кисел

преди 1 месец

Джон Кенеди го гръмнаха ПОКАЗНО в Далас,защото фамилията са католици, а Кенеди искаше да бъ дзе в добри отношения с Русия-най-силната във всяка отношение странай.Русия ,Червената Армия победи Хитлер във ВСВ без ничия помощ,с цената на 27 МИЛИОНА убити РУСНАЦИ.Бандерите ,фашисти бяха в гестаповски униформи и служиха при Хитлер и убиваха евреи, българи и руснаци.Вторият фронт страхливите сащ отвориха на 06.12.1943/44 г.когато Червената Армия и Първа Българска Армия бяха пред портитге на Берлин.

127

Кисел

преди 1 месец

***, Джон Кенеди го гръмнаха ПОКАЗНО в Далас- фалмилията са католици/в наркоманските щати има секти-80 и повече/,защото беше умен и искаше да бъде в добри отношения с Русия ,най-силната /във всяко отношение/страна ,победила Хитлер във ВСВ ,без помощ с 27 МИЛИОНА убити РУСНАЦИ/БАНДЕРИТЕ ,фашисти служиха тогава при Хитлер в гестаповски униформи/.Вторият Фронт страхливите сащ ,отвориха на 06.12.1943/44 г. когато изхода от ВСВ беше решен и Червената Армия беше пред Берлин и Първа Бълг.Армия.

126

га4е

преди 1 месец

Ха,ха,ха, двамата престъпници Зеленски и Алцхаймера- от фашистка ,Бандеровска Окраина и от съединените наркомански щати,ги чака смърт,разстрел, обесване.Ще им дадем снайперистите ,които пазят нашия страхливец-комунист Б. М. Борисов.Ха,ха,ха,.

125

Кисел

преди 1 месец

Уйде коня в ряката-Алцхаймера се затри сам-да поръчаш убийство на Тръмп си беше катострофална грешка.Преди два дни пък Будаков от фашисткага окраинско разузнаване е поръчал убийството на Вл. Вл. Путин-опитът е неуспешен.Ето това са престъпниците в сащ и Русия-Байдън и Зеленски-на,-. р-.,ко-,***,-. на.

124

Анонимен

преди 1 месец

До марчела Освен с фелацио на кремълските престъпници с друго занимаш ли се?

123

га4е

преди 1 месец

Сега Вл. Вл. Путин и Тръмп ще останат като Президенти на Русия и съединените наркомански щати завинаги.

122

марчела

преди 1 месец

Поръчителитеса едни и дъ щи -от фашистка Бандеровскай , ОКРАИНА.Преди два дни се опитаха да убият Вл. Вл. Путин под диктовката на нелегитимния престъпник, наркоман Бандеровски *** Зеленски.За опита да бъде убит Путин,призна пред нюйз бг, самия Будианов-от окраинско разузнаване.Защо обаче нашите канадски ***-Магарев,, Пуевски, Доган,ГАРГАмел, ,плъхоДенков, про100Киро и кокорчо,Данчо ментата, гнома ,предателя комунист Борисов мълчат,като бИти ***.Предатели са ГЕРБ,СДС, ДъПъСъ,ППДБ.

121

Анонимен

преди 1 месец

Тъкър Карлсън преди десет месеца за предстоящия опит за убийство на Тръмп: Два пъти го импийчмънтваха под нелепи предлози.Не проработи. Той се върна.Повдигнаха му обвинение. Не помогна.Той стана още по-популярен.След това той бе обвинен още три пъти.И всеки път популярността му растеше. Какво следва?Явно вървим към опит за убийство.Никой не говори за това, но как да не стигнеш до това заключение?!

120

Анонимен

преди 1 месец

Щом откриха и ликвидираха убиеца, вече знаят и поръчителите

119

Анонимен

преди 1 месец

Сега в щатите тече Валкирия

118

не може да бъде!

преди 1 месец

До Анонимен122-Струва ми се че много бързо можем да обрисуваме психологическия портрет на атентатора- републиканец,свързан с екстремисти,симпотизиращи на Путин,психически неуравновесен,самотен убиец,никой не му е помогал да заеме позиция на покрива ,откъдето да стреля,/вероятно/ посещавал Русия,патриот като Джек Руби/убил Ли Осуалд/,имал контакти със съмнителни лица ,ВЕРОЯТНО представители на руските специални служби...Но е убит и не може да аде показания...!???

117

Мда

преди 1 месец

Дедо Сорос вече съвсем го прекали-стреля по всеки,който е против него!Фицо,Тръмп,сигурно ще прати убиец и на Орбан....

116

Анонимен

преди 1 месец

ТОМАС МАТЮ КРУКС Е ДАЛЕЧЕН БРАТОВЧЕД НА НАШЕНСКИЯ ТОМСЪН КАЛАШНИКА. САМО ТОВА ОБЯСНЯВА ЗАСЕЧКАТА ПРИ СТРЕЛБАТА, ТА НЕ Е ПОСТИГНАЛ ЦЕЛТА СИ!!!...

115

Анонимен

преди 1 месец

Стрелецът е 20 годишен, регистриран републиканец! Мисля, че това казва почти всичко!

114

Анонимен

преди 1 месец

При Гешев беше малко по-автентично, ще знаете!

113

Любопитен

преди 1 месец

Изстрелял всичките си патрони, сам, на покрива на една сграда...каква ли опасност е представлявал този убиец, та да се е наложило скорострелното му отстрелване?? И най-важното - погледнете раната в кайчеца на ухото на Тръмп...дали не прилича на травматично увреждане от миниексплозив, с големина на лещено зърно, имплантиран там?

112

Анонимен0011

преди 1 месец

Да не се окаже накрая че Тръмп е преписал от доктор Доган и опитът за покушение е инсценировка за да качи рейтинга. Да не можеш да уцелиш с пушка дебелата тиква на Тръмп си е унижение за всеки уважаващ себе си американец!

111

Бебо

преди 1 месец

Тия за половин минута откриха стрелеца и го свитнаха, а нашите от 35 години неса хванали нито един убиец на поппулярни политици и популярни мутри....