57

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е скалъпено за да се изкара жертва и да му се вдигне рейтинга. Тръмп е патологичен лъжец, и с нисък интелект. Щом порноактрисата с която е спал, докато жена му е дундуркала бебе, успя да го осъди и то със съдебни заседатели избрани от самия него, тури му пепел. Полицаите навсякъде по света не са от най умните и блестящи с интелект хора. Няма как да заподозрят нагласен сценарий. Не е в умствения им капацитет, затова, айде опит да убийство, през ушите.

56

Анонимен

преди 1 месец

Явно охраната е била на кафе. Като тази на Фицо - танцьори

55

ПроСоТо

преди 1 месец

ега ти логиката:..-Стрелбата била "опит за покушение"..?!..Това е вариантът на фбр...А другите варианти какви са?..-"Опит за честитяване на рожден ден" ?.."Тренировъчна стрелба " ?.."Случайно произведен изстрел" ?...Смех !...Типчето просто е имало задача да отстреля Тръмп..За това ,доколкото разбрах,Доналд е ранен В УХОТО !..Целта е била главата му,но ..Така че конспирацията,че това е инсцениран атентат, издиша отвсякъде..Ако беше поръчка на Тръмп,стрелеца щеше да го бодне в кракът,или ръката..

54

Анонимен

преди 1 месец

Ще има ли валкирия?

53

анонимен

преди 1 месец

Да се кротне този свят,стига с тоз негов инат.

52

Анонимен

преди 1 месец

Фбр са наели аматьор за мръсните си работи .Веднага са го открили и убили .Всички филми стават реалност .

51

Анализатор

преди 1 месец

И всичко това ,целия този ресурс само за да стигнат до извода,че Дони сам си поръча "покушението".Всеки нормален човек който гледа клипа разбира колко постно е изфабрикувано всичко това.Ранен в ухоото,колко удобно,убит атентаор,колко удобно.Въпреки,че току що са те простреляли ти не си шокиран,стърчиш една глава над всички и вдигаш юмрук за поздрав на клоуните около теб???Така ли се държи човек чиито живот е под непосредствена заплаха???

50

славянин

преди 1 месец

''ФБР категорично: Стрелбата срещу Тръмп е опит за покушение'' Ей, това фъбъръ-то се оказаха ''недостижими титани'' на ''проникновената мисъл''!

49

САМО ОПИТ?

преди 1 месец

Аз все си мисля, че това беше по една случайност неуспяло ПОКУШЕНИЕ. НО РЕАЛИЗИРАНО ПОКУШЕНИЕ! А не само идея или заговор за такова. Ама щом ФБР казва, че Е НЯМАЛО ПОКУШЕНИЕ, А САМО ОПИТ ЗА ТАКОВА, може ли да не се съглася с великото ФБР. Което има в сейфовете си досиетата на 200 милиона американци! Първият изстрел срещу Джон Кенеди също не беше смъртоносен. Прониза му само гърлото и Кенеди се хвана за него, тоест жив и здрав. Ама сега къде е?

48

Анонимен

преди 1 месец

Eeeйй, kak ce ceтuxтe, бeeee?!

47

Анонимен

преди 1 месец

Е какво, някой иска ли президент марионетка с деменция?!? Трябва да се сложи край на тази безумна война, която е падение за славянския свят, разорение за икономиката на Европа и позор за световната сила и миротворец САЩ. Загърми ли атома, всички ще сме потърпевши столетия напред.

46

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 месец

ТИЯ *** СА ОТКРИЛИ ТОПЛАТА ВОДА.

45

БЕЛЯТЯ

преди 1 месец

Не можете да се вслушва те в съветите на хората, и вас ще ви псуват.

44

БЕЛЯТЯ

преди 1 месец

Аз пиша от мое име, А ми слагате името на АНОНИМЕН, какво става.

43

Анонимен

преди 1 месец

АНОНИМЕН, уточняваѝ се, че нещо не мога да схвана, кажи на права, за РОСИЯ, или, за НАТО, НЕ МИ МИНАВАЙ ЗА ПО ПРЕКО ПРЕЗ ПЕРНИК. СЛАВА РОСИЯ.

42

Анонимен

преди 1 месец

КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКА ТРЪМП?!? ОТНОВО ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ В ЕВРОПА?! ЗАЩО ТОЛКОВА ХАРЕСВА ПУТИН???

41

БЕЛЯТЯ

преди 1 месец

Нещо, нищо не разбрах, я пак, кажи го за малко по глупави хора, може и по грешно да сме те разбрали, извинявай. СЛАВА РОСИЯ.

40

До 40

преди 1 месец

:))))))

39

42

преди 1 месец

Все едно да кажеш на жертвата - позволи на насилника да те унижава и заплашва, за да се успокои. Дай си достойнството срещу вероятната възможност да останеш жив! Хубаво, но в такъв случай достойнството ми е по- мило от живота. Живот без себеуважение е живот на п.а.р.цал. Мерси! Явно Тръмп не са го командвали партийни секретари!!!

38

Анонимен

преди 1 месец

КРЕМЪЛ ЗАПЛАШВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТОЛИЦИ, А ТРЪМП ПОДАВА РЪКА НА ПУТИН?!? ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ИСКА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА С ВОЙНАТА ЧРЕЗ УДОВЛЕТВОРЯВАНЕ НА ЩЕНИЯТА НА НАСИЛНИКА.