10

Ами

преди 1 месец

До Бау Аз пък предпочитам пожарникарите да лежат и да играят на телефоните/ не мисля, че е така, но щом знаете/, отколкото да горят горите и домовете на хората Щом се кефите да ходят да гасят и да им е гадно, нещо ви хлопа дъската!

9

Анонимен

преди 1 месец

Тая държава трябва да е изгори цялата до основи нищо да не остане.алчен и мръсен народ.

8

Анонимен

преди 1 месец

Няма ги вече руснаците да помагат с огромните самолети за гасене на пожари. Много неблагодарна нация се оказахме.

7

Анонимен

преди 1 месец

Да ги събудят малко пожарникарите!Спукаха се да спят по дежурните стаи!И не ми търсете "доброволци"!!Командировайте от други части на страната-по 10 дена!1 ден "дежурен"-3 почива!Всички лепят плочки и слагат дограми,като мине проверка от НАП,се пръскат като зайци!

6

Анонимен

преди 1 месец

Новият Голям Брат не помага като предишния

5

Къде е баш

преди 1 месец

Пожарникаря доктор Бойко Борисов!? Дай пример бе Толуп! Защо държавата те изучи безплатно? Всички 240 шкембета от НС да взимат лопатите и при пожарите! Турците на първа линия, защото те унищожава горите!

4

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

" *** " и " селски тарикати " в надпреварата за психиатрична диагноза , но само другаря Бойко Борисов може да ги спаси, тъй като е защитил пожарникарска дисертация и все пак е техен съселянин, както болшинството от управляващите ни и политически лидери.

3

КуКлус

преди 1 месец

ЕС и НАТО няма ли да ни помогнат ? Явно трябва като Украйна да не сме нито в ЕС нито в НАТО за да ни помогнат .....абе имахме едни 100-тина БТР-а които с мааалко пари (не колкото за нови бмв-та за полицията) можеха да се превърнат във водни оръдия но уви ....вече са пак в Украйна .....басси филма ....страхотна държава сме в страхотни съюзи ! През 2007г. единствено Русия прати "Амфибия" за да гаси пожара край Стара Загора ....Германия е предложила хеликоптери но срещу солидно заплащане !

2

Бау

преди 1 месец

Нищо им няма! Всички други сезони цяла смяна лежат, играят карти и игри на телефоните! Първа категория, пенсия на 35! Кандидати има, места - нет! Само за връзкари!

1

Хора

преди 1 месец

Защо България не иска помощ от ЕС?!